Met TUI naar Griekenland
Eilandhoppen - Griekse eilanden -  Griekenland

Beoordelingen: Sound of the Sea (Karpathos)

Lees 3 reviews over Sound of the Sea in Pigadia.

Klik hier en boek  Sound of the Sea, vergelijk de aanbieders


Beoordelingen van Sound of the Sea

  Geplaatst door J.Bouwman op 25-12-2011

Sound of the Sea: 9  

Reisperode: juni 2011
Reisgezelschap 2

Algemene indruk: 9
Kamers: 9
Service: 9
Personeel: 8
Eten en drinken: 8
Ligging / Locatie: 9
Kindvriendelijk: 7
Amusement: 7
Sport: 7
Prijs / Kwaliteit: 9


Toelichting:
Reeds voor DERDE keer naar SOTS op Karpathos. Nog steeds een zeer gastvrije familie. Vakantie was daarom wederom geslaagd. Ook weer veel oude bekenden gezien die er andere jaren ook waren. Dus 's avonds gezellig nog even nabbabbelen met een ouzootje.
SOTS heeft grote studio's en appartementen met met een fijn zwembad en kinderbadje Je kunt er, indien je niet naar de haven van Pigadia wilt om er te eten of om te shoppen, evt. ook lekker eten in de bar van SOTS (geen uitgebreide keuze).
Ook is er een goed ontbijt s'morgens mogelijk.
Op karpathos en in de SOTS kom je heerlijk tot rust.
App. liggen erg gunstig (600m.) v.d. haven en boulevard v. Pigadia. Je moet wel een steile heuvel op en af. Karpathos bezit enkele mooie baaien en kiezelstranden, Achata, Kyra Pigadia, Appela en Amoopie Beach. Vlakbij de SOTS is er ook nog een klein intiem kiezelstrandje met heel helder water en mooie vissen. Snorkel meenemen dus. Karpathos en zijn stranden(jes)zijn goed te verkennen met een auto of scooter.
Ook kun je op Karpathos zeer vele wandelingen maken. Vraag voor de beste en mooiste even na bij de de eigenaren van de SOTS.


[Schrijf een beoordeling ] [Abonneer u op onze nieuwsbrief ]


Geplaatst door J.W.M. Bouwman op 24-01-2011 Sound of the Sea: 8.6
Reisperode: mei/juni 2009/2010

Reisgezelschap: 2 volwassenen



Algemene indruk: 9
Kamers: 9
Service: 9
Personeel: 9
Eten en drinken: 8
Ligging / Locatie: 9
Kindvriendelijk: 8
Amusement: 8
Sport: 8
Prijs / Kwaliteit: 9



Toelichting: Dit was voor ons de eerste keer naar SOTS en Karpathos. Zeer gastvrij gamilie. Enorm grote studio. Heerlijk zwembad. Je kunt er evt. 's avonds lekker eten. Hier kom je heerlijk tot rust. Zeer geslaagde BBQ avond gehad. 's Avonds gezellig nakletsen met de andere vakantiegangers die ook in SOTS zaten. App. liggen erg gunstig (600m.) v.d. haven en boulevard v. Pigadia. Even steile heuvel op en af. Karpathos bezit enkele mooie baaien en kiezelstranden, Achata, Kyra Pigadia, Appela en Amoopie Beach. Vlakbij de app. is er ook nog eenklein intiem kiezelstrandje met heel helder water. Karpathos is goed te verkennen met een auto of scooter. Als we weer naar Karpathos gaan, gaan we zeker naar SOTS terug. Voor ons een zeer geslaagde vakantie. De geboekte 2 weken vlogen voorbij.


[Schrijf een beoordeling ] [Abonneer u op onze nieuwsbrief ]









8.4

























  Geplaatst door Dhr. J.W.M. Bouwman op 4-4-2011

Sound of the Sea: 9  

Reisperode: juni 2009
Reisgezelschap 2 volwassenen

Algemene indruk: 9
Kamers: 9
Service: 9
Personeel: 9
Eten en drinken: 8
Ligging / Locatie: 9
Kindvriendelijk: 7
Amusement: 7
Sport: 7
Prijs / Kwaliteit: 8


Toelichting:
5-7-2009 Dit was voor ons de eerste keer naar SOTS en Karpathos. Zeer gastvrije familie.
Enorm grote studio. Heerlijk zwembad. Je kunt er evt. 's avonds lekker eten. Hier kom je heerlijk tot rust. Zeer geslaagde BBQ avond gehad.
's Avonds gezellig nakletsen met de andere vakantiegangers die ook in SOTS zaten.
App. liggen erg gunstig (600m.) v.d. haven en boulevard v. Pigadia. Even steile heuvel op en af. Karpathos bezit enkele mooie baaien en kiezelstranden, Achata, Kyra Pigadia, Appela en Amoopie Beach. Vlakbij de app. is er ook nog een klein intiem kiezelstrandje met heel helder water. Karpathos is goed te verkennen met een auto of scooter. Als we weer naar Karpathos gaan, gaan we zeker naar SOTS terug. Voor ons een zeer geslaagde vakantie. De 2 vakantieweken vlogen voorbij.

  Geplaatst door J.W.M. Bouwman op 24-01-2011

Sound of the Sea: 9  

Reisperode: mei/juni 2009/2010
Reisgezelschap 2 volwassenen

Algemene indruk: 9
Kamers: 9
Service: 9
Personeel: 9
Eten en drinken: 8
Ligging / Locatie: 9
Kindvriendelijk: 8
Amusement: 8
Sport: 8
Prijs / Kwaliteit: 9


Toelichting:
Dit was voor ons de eerste keer naar SOTS en Karpathos. Zeer gastvrij gamilie. Enorm grote studio. Heerlijk zwembad. Je kunt er evt. 's avonds lekker eten. Hier kom je heerlijk tot rust. Zeer geslaagde BBQ avond gehad. 's Avonds gezellig nakletsen met de andere vakantiegangers die ook in SOTS zaten. App. liggen erg gunstig (600m.) v.d. haven en boulevard v. Pigadia. Even steile heuvel op en af. Karpathos bezit enkele mooie baaien en kiezelstranden, Achata, Kyra Pigadia, Appela en Amoopie Beach. Vlakbij de app. is er ook nog eenklein intiem kiezelstrandje met heel helder water. Karpathos is goed te verkennen met een auto of scooter. Als we weer naar Karpathos gaan, gaan we zeker naar SOTS terug. Voor ons een zeer geslaagde vakantie. De geboekte 2 weken vlogen voorbij.