Met TUI naar Griekenland
Eilandhoppen - Griekse eilanden -  Griekenland

Grieks restaurant

,

Tel:
Toelichting:
Openingstijden:.
Gesloten op:

Plattegrond : Waar ligt Restaurant ?

Lees de boordelingen - reviews over Aphrodite te Meppel

Jaap en Hilda Oskam, Nieuwegei
Algemene indruk:9 Keuken:9 Bediening:10 Kindvriendelijk:8 Prijzen:8 Parking:8 Sfeer:10

Toelichting:

Na een dagje Groningen zijn wij hier wezen eten. Omdat het halverwege de route naar huis ligt hebben we op het internet een Grieks restarant in Meppel opgezocht. Het is altijd afwachten hoe dat uitvalt. We hebben er geen spijt van. Een erg gezellig en sfeervol restaurant. Het eten was heerlijk en erg royaal. Het personeel bijzonder vriendelijk. Als wij hier in de buurt zijn komen we zeker terug.

Rita Kuiper
Algemene indruk:8 Keuken:8 Bediening:9 Kindvriendelijk:7 Prijzen:9 Parking:9 Sfeer:9

Toelichting:

Heerlijk gegeten gisteravond. Met een bijna volle bezetting van het restaurant en een vriendelijke bediening vooral ook genoten van de sfeer. De live-muziek maakte deze prettig, gezellig en ongedwongen, zodat muzikant, personeel en klanten spontaan samen dansten. Aanrader, wij gaan dit vaker doen.

Patric
Algemene indruk:8 Keuken:8 Bediening:8 Kindvriendelijk:8 Prijzen:9 Parking:7 Sfeer:8

Toelichting:

Restaurant met een mooie inrichting. Sfeervol door de vele kaarsverlichting. De eigenaresse is een Iraanse vrouw met een vriendelijk voorkomen. Een goed gevuld bord met lekker eten voor een betaalbare prijs. Een drankje vooraf en eentje na afloop als ext

Lyanne
Algemene indruk:8 Keuken:9 Bediening:8 Kindvriendelijk:8 Prijzen:10 Parking:9 Sfeer:8

Toelichting:

Heerlijk gegeten, het was beter dan we hadden durven hopen omdat we nog niet vaak bij een Griek hadden gegeten. Maar het smaakte méér dan goed.

Roanne
Algemene indruk:8 Keuken:8 Bediening:9 Kindvriendelijk:8 Prijzen:9 Parking:9 Sfeer:8

Toelichting:

Zeker NU weer de moeite waard. Sfeervol, netjes en heerlijk eten. Gewoon DOEN!

P.K.Meijer
Algemene indruk:9 Keuken:9 Bediening:8 Kindvriendelijk:7 Prijzen:9 Parking:7 Sfeer:8

Toelichting:

Mijn vrouw hebben 1x gegeten bij Aphrodite te Meppel, en daarna hebben we hun de catering gegund voor een familiefeest van 20 personen. We waren bijzonder tevreden over die catering. Prima kwaliteit eten. Verhouding prijs-kwaliteit ook super!

Jan Vaandrager
Algemene indruk:9 Keuken:9 Bediening:8 Kindvriendelijk:9 Prijzen:9 Parking:8 Sfeer:9

Toelichting:

Sinds de oude eigenaar het bedrijf weer terug genomen heeft is de oude glorie terug gekeerd. Het eten was simpelweg heerlijk, de bediening vrolijk en spontaan en er hing een erg gezellige sfeer. Kortom een echt Grieks restaurant wat zeker een aanbeveling verdient!

A.stal
Algemene indruk:8 Keuken:3 Bediening:8 Kindvriendelijk:7 Prijzen:5 Parking:8 Sfeer:7

Toelichting:

De porties van het voorgerecht zijn veel te groot en de bestelde kip lag onder gedompeld in de roomsaus. Dat is eerder een romige kippensoep. De stukken kip waren daarnaast veel te groot. Geen voorgerecht maar een slecht hoofdgerecht. De bestelde garnalen waren prima. Als hoofd gerecht was besteld mixed grille en lamskoteletten. De Giros zat bij allebei de gerechten en was veel te zout, waarbij het tevens niet smaakte naar Giro's maar eerder naar shoarma. De mixed grill was slecht, veel te droog en veel te grote brokken vlees aan een spies. Het rundertartaar was gort droog. Net als de lamskoteletten. Waarschijnlijk te lang op de gril gelegen, echt gort droog. Voor het eerst is het eten niet opgegeten. Om maar te zwijgen van een plantenpothouder die op tafel werd gezet met iets wat moest lijken op aardappeltjes. In de andere schaaltjes zaten o.a. Cocktail en knoflooksaus. Sorrie dat is echt een complete blamage. En dan er zoveel geld voor te vragen. Sorrie wij komen hier echt nooit meer. Slechtste wat ik ooit heb gegeten.

Johnnyl
Algemene indruk:7 Keuken:5 Bediening:7 Kindvriendelijk:7 Prijzen:7 Parking:7 Sfeer:7

Toelichting:

Eten was matig voorheen was het lekkerder Bestelling was niet compleet rijst was hard en de spare-ribs taai hopelijk is het de volgende keer beter

Advertenties

Eilandhoppen Griekenland Griekenland
TUI Griekenland

Griekse restaurants

Alles over Griekenland


Vakantie Griekenland 2019

 


Beoordelingen