Met TUI naar Griekenland
Eilandhoppen - Griekse eilanden -  Griekenland

Grieks restaurant Delphi

Wijdstraat 17, 2801 KA Gouda

Tel: 0182-523875
Internet: www.delphi-gouda.nl
Toelichting: Griekse Specialiteiten Restaurant
Openingstijden:Iedere dag geopend vanaf 17:30.
Gesloten op:

Plattegrond Gouda: Waar ligt Restaurant Delphi?

Lees de boordelingen - reviews over Delphi te Gouda

Chris
Algemene indruk:1 Keuken:1 Bediening:1 Kindvriendelijk:7 Prijzen:5 Parking:5 Sfeer:1

Toelichting:

Dit is echt slecht, via vakantieveiling. Welkomstdrankje? Bij het hoofdgerecht. Brood met boter? NEE 3 gangen menu, waarbij het verkeerde gebracht werd. Ons eerste drankje kregen we pas na het voorgerecht. Dit is echt een schande voor gouda. Nooit meer!

De mey
Algemene indruk:3 Keuken:4 Bediening:4 Kindvriendelijk:4 Prijzen:4 Parking:2 Sfeer:4

Toelichting:

Lijkt net een kantine. Tafels vies, bestek beetje schoon moeten maken. Lijkt net of bediening boos is op mij. Vakantieveiling klanten moeten extra lang wachten. Voorgerecht gehaktballetjes was rose en lauw.

hartgring
Algemene indruk:9 Keuken:9 Bediening:10 Kindvriendelijk:10 Prijzen:10 Parking:5 Sfeer:10

Toelichting:

via vakatieveilingen gegeten en het was super, lekker gegeten superlieve bediening en alles goed op tijd, en niet te heet geserveerd, zeker met kinderen perfect! echt een aanrader!

wim
Algemene indruk:4 Keuken:5 Bediening:4 Kindvriendelijk:6 Prijzen:4 Parking:1 Sfeer:2

Toelichting:

Niksige ambiance. Tafel niet schoon. Place- mat kan er niet af, komt erg low budget over. Personeel is afstandelijk en spreekt niet altijd Nederlands. Storend dat bezorgers van thuismaaltijden steeds door het restaurant lopen, maakt dat je je meer in een snackbar waant dan in een restaurant. Absolute afknapper is dat (onverwacht) voor een paar stukjes stokbrood euro 4,50 wordt gerekend. Geen aanrader.

Cees
Algemene indruk:1 Keuken:1 Bediening:1 Kindvriendelijk:1 Prijzen:1 Parking:1 Sfeer:1

Toelichting:

via vakantie veiling geboekt doen we regelmatig maar dit keer hebben we 1 advies ga hier niet naar toe eten onverzorgd en smaakloos en het personeel kan veel beter de kok stond de salade te maken en gelijk zelf eruit te eten echt een tentje voor Rob Geus

pit de wit
Algemene indruk:10 Keuken:10 Bediening:10 Kindvriendelijk:10 Prijzen:10 Parking:10 Sfeer:10

Toelichting:

het is gewooon de beste restaurant van gouda

Ruerd
Algemene indruk:2 Keuken:5 Bediening:1 Kindvriendelijk:6 Prijzen:4 Parking:6 Sfeer:5

Toelichting:

Eten redelijk, service en snelheid waardeloos. We namen menu. Ze vergaten stokbrood voor het voorgerecht te serveren, wijn kwam pas na twee keer reclameren toen we hoofdgerecht al bijna ophadden, toetje duurde eindeloos. Op koffie na bestelling 30' gewacht. 3x opnieuw om gevraagd. Kwam niet, toen maar rekening gevraagd. Weer 10' wachten, daarna 5' bij kassa. Niet geholpen, laatste redmiddel was maar de zaak uitlopen en buiten wachten. Dat hielp, we mochten eindelijk gaan betalen.

George Knoop
Algemene indruk:8 Keuken:8 Bediening:9 Kindvriendelijk:8 Prijzen:8 Parking:3 Sfeer:8

Toelichting:

ben daar terecht gekomen via Vakantieveiling.nl Het zoeken van een parkeerplek was een fiks probleem. We stonden bijna op het punt om weer naar huis te gaan

mrleen
Algemene indruk:10 Keuken:10 Bediening:10 Kindvriendelijk:10 Prijzen:10 Parking:10 Sfeer:10

Toelichting:

souper leker gegeten

Rud zoneveld
Algemene indruk:10 Keuken:10 Bediening:10 Kindvriendelijk:10 Prijzen:10 Parking:5 Sfeer:10

Toelichting:

Het beste restaurant van gouda Wij komen aal 30 jaar gij de griek en noch steets lekker :)

Daan
Algemene indruk:7 Keuken:6 Bediening:6 Kindvriendelijk:7 Prijzen:7 Parking:6 Sfeer:7

Toelichting:

De borden waren ijskoud, met als gevolg dat het eten ook snel koud was. Ik hoorde die avond dat meer personen daarover klaagden. Bediening is niet echt vriendelijk en/of enthousiast. Het eten was behoorlijk zout en weinig grieks gekruid. Patat voor 2 personen in een klein kommetje is veel te weinig. Als je bij besteld, moet je dat extra betalen. Ook voor de mayonaise, waar ik niet om gevraagd heb. Niet waar voor mijn geld. Is een grieks restaurant, van 13 in een dozijn.

Jasper rotteveel
Algemene indruk:10 Keuken:10 Bediening:10 Kindvriendelijk:10 Prijzen:10 Parking:10 Sfeer:10

Toelichting:

Erg lekker gegeten in Delphi van het weekend. Ik ga hier zeker nog een keer heen echt een aanrader. Lekker goedkoop en vriendelijk behulpzaam personeel. Mvg J.rotteveel

hans en renate
Algemene indruk:8 Keuken:8 Bediening:8 Kindvriendelijk:8 Prijzen:8 Parking:7 Sfeer:8

Toelichting:

Gewoon in 1 woord geweldig!!!via vakantieveiling hier terecht gekomen,heerlijk gegeten,leuke en gezellige inrichting en supervriendelijk personeel, ga zo door!!! gr. uit spijkenisse

Jos Vlak
Algemene indruk:8 Keuken:9 Bediening:9 Kindvriendelijk:8 Prijzen:8 Parking:7 Sfeer:9

Toelichting:

Altijd lekker, altijd gezellig, lekker informeel.

Frans
Algemene indruk:1 Keuken:1 Bediening:5 Kindvriendelijk:5 Prijzen:6 Parking:4 Sfeer:4

Toelichting:

Diner "gewonnen"bij Vakantieveilingen. Een welkoms drankje wat smaakte naar een klein scheutje Ouzo in veel thee? We bestelden Icetea en Tonic we kregen een klein glaasje frisdrank wat muf stonk (w.s. het glas) wat ieder later 2,50 Euro bleek te kosten. Voorgerecht: 3 koude stukjes Dolmadakia, geen culinair hoogstandje, met wat rode zure saus. Het andere voorgerecht: Geroosterd brood met kruidenboter bleek een homp brood te zijn met een potje kruiden boter. Hoofdgerecht: Souflaki werd opgediend met grove ringen rauwe ui en het vlees was niet gaar (rood van binnen) met een vieze smaak. Het andere hoofdgerecht Bifteki betrof een lap veel te zoute Bifkeki met een klein beetje saus. Dit alles werd opgediend met 1 klein bakje friet, waar mijn kleindochter van drie jaar nog niet voldoende aan zou hebben en een bakje smaakloze koolsalade !?. Het nagerecht was de keuze van de "kok" en bleek in dit Griekse restaurant een klein stukje Brownie te zijn. Dit alles in een slecht onderhouden / verkommerd restaurant. De de keuken had veel weg van die van een afhaalrestaurant incl. de niet correct geklede "koks. Het gemiddelde afhaalrestaurant biedt eten van een veel betere kwaliteit. Gouda is leuk maar Delphi NOOIT meer!!

c. luijendijk
Algemene indruk:7 Keuken:6 Bediening:6 Kindvriendelijk:6 Prijzen:8 Parking:6 Sfeer:7

Toelichting:

Via vakantieveiling geweest, het is moet allemaal snel en gehaast, jammer het was altijd een prima Grieks restaurant.

Hans Heeren
Algemene indruk:8 Keuken:9 Bediening:7 Kindvriendelijk:7 Prijzen:8 Parking:6 Sfeer:8

Toelichting:

Heel gezellig vooral de live muziekavonden, en het eten is er uitmuntend

W.Sleeuwits
Algemene indruk:7 Keuken:8 Bediening:8 Kindvriendelijk:7 Prijzen:9 Parking:5 Sfeer:8

Toelichting:

Wij hadden zoals iedereen een vakantieveilingbon. Afspraak wwas een tafel voor 2 om 19.30 uur. Bleek de tafel om 19.30 uur nog bezet te zijn. Gelukkig was het prachtig weer dus het verzoek om buiten te wachten was niet zo erg als wij maar een stoel kregen. De manager regelde dit ter plekke. Drankje van de zaak gekregen dus wij wachtte wel. Maar toen werd het 20.30 uur en vond ik het wel lang duren. Maar de manager wilde de mensen van onze tafel binnen niet wegsturen. Maar toen kwam buiten een van de 3 tafels vrij en zijn we maar buiten blijven zitten wat gezien de temperaturen perfekt was. Om 20.30 uur konden wij bestellen en dat ging prima. Wij hebben prima gegeten en zelfs het ijs was gezien de hitte perfekt opgediend. Wel leuke en vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug. Hulde aan de manager die ondanks de zeer grote drukte heel rustig en vriendelijk bleef

Shirley Elgershuizen
Algemene indruk:3 Keuken:1 Bediening:4 Kindvriendelijk:1 Prijzen:1 Parking:1 Sfeer:3

Toelichting:

Vandaag gegeten, slechte service. Bestek was vies. prikdrank was dood het hoofdgerecht laten staan was niet te eten. De kool en rijst leek van dagen oud. In 1 word SLECHT!

hans heeren
Algemene indruk:7 Keuken:10 Bediening:9 Kindvriendelijk:10 Prijzen:10 Parking:5 Sfeer:10

Toelichting:

het is gewoon de beste grieks restaurant van gouda live muziek!!! moet je een keer mee gemaakt hebben. Dan vliegen de borden door het restaurant en de ouzo dans hoord er uiteraart ook bij.

cees heimans
Algemene indruk:8 Keuken:8 Bediening:9 Kindvriendelijk:7 Prijzen:9 Parking:5 Sfeer:8

Toelichting:

Vriendelijke en snelle bediening. Royaal gevulde borden. De Gyros had iets meer gekruid mogen zijn. Voldoende tzatziki en geweldige mooie frites. Dit alles voor een hele redelijke prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.

Advertenties

Eilandhoppen Griekenland Griekenland
TUI Griekenland

Griekse restaurants Gouda

Alles over Griekenland


Vakantie Griekenland 2019

 


Gemiddelde Beoordelingen

Delphi te Gouda 6.2857 op 10. Gebaseerd op 21 beoordelingen.