Met TUI naar Griekenland
Eilandhoppen - Griekse eilanden -  Griekenland

Grieks restaurant Sirtaki

Harderwijkerweg 4, 8071 GA Nunspeet

Tel: 0341 256699
Internet: www.sirtakinunspeet.nl
Toelichting: Grieks Specialiteiten Restaurant
Openingstijden:Dinsdag t/m zaterdag vanaf 16.00 uur en zondag's vanaf 15.00 uur.
Gesloten op: Maandag

Plattegrond Nunspeet: Waar ligt Restaurant Sirtaki?

Lees de boordelingen - reviews over Sirtaki te Nunspeet

cas roggeveen
Algemene indruk:6 Keuken:6 Bediening:6 Kindvriendelijk:6 Prijzen:4 Parking:6 Sfeer:5

Toelichting:

veel te duur naar verhouding.en geen ouzo wat eigenlijk wel normaal is bij de griek.willen misschien snel rijk worden maar niet van ons

Mouw
Algemene indruk:9 Keuken:10 Bediening:9 Kindvriendelijk:9 Prijzen:10 Parking:9 Sfeer:10

Toelichting:

Geweldige plaats om lekker te ontspannen. Je wordt met open armen ontvangen(en ouzo is er ook verkrijgbaar). Eten is van zeer goede kwaliteit, heerlijke saladebar. De prijs kwaliteitsverhouding is zeer goed. Gezellige sfeer en met goede mensen/bediening.EEN ECHTE AANRADER VOOR EEN AVONDJE LEKKER ETEN/ONTSPANNEN.

De Amsterdammers
Algemene indruk:8 Keuken:8 Bediening:9 Kindvriendelijk:8 Prijzen:8 Parking:9 Sfeer:9

Toelichting:

Waren er zaterdagavond en hebben top gegeten. de bediening was snel en zeer vriendelijk. Ouzo bij binnenkomst en portie ruim voldoende. Heerlijke saladebar.Voor herhaling vatbaar.

Patricia
Algemene indruk:9 Keuken:8 Bediening:8 Kindvriendelijk:8 Prijzen:8 Parking:9 Sfeer:9

Toelichting:

De opmerking dat er geen ouzo is is natuurlijk belachelijk, natuurlijk is er ouzo, dat is er bij elk Grieks restaurant!! Je kunt het gewoon bestellen dus, en wij krijgen als regelmatig terugkerende klant altijd een ouzo van het huis bij binnenkomst. Het eten is kwalitatief erg goed en de porties zijn heel groot! Het is Grieks, maar wel erg aangepast aan de smaak van het Nederlandse publiek in een dorp. Er staan ook dingen op de kaart die in Griekenland nooit op de kaart staan, en andersom missen er veel dingen die in Griekenland wel op het menu staan (maar je kunt natuurlijk ook niet alles aanbieden). Ik vind dit persoonlijk wel jammer, maar ben allang blij dát er een Grieks restaurant zit, en wij kiezen altijd de meest Griekse gerechtjes uit. Nogmaals, het eten is wel altijd erg goed en smaakvol! Wij zijn niet zo van het saladebuffet. Wij zouden liever twee soorten salades op de menukaart zien staan, sowieso een Griekse salade, en daar dan gewoon voor betalen (saladebuffet zoals het nu is is gratis). De sfeer is altijd goed! De Griekse kok is erg aardig en komt aan het eind van de avond, als hij het wat minder druk heeft, altijd even een praatje maken. Jammer dat Vaios terug naar Griekenland is, die zorgde toch altijd wel voor die Griekse sfeer de rest van de avond en bij binnenkomst. Maar gelukkig is kok Mikis (Mike) er nog! Prijzen zijn echt niet hoog voor Nederland, in vele andere restaurants betaal je meer en krijg je minder! Parkeren kan voor de deur als je geluk hebt, en anders op het parkeerterrein zo'n 50 meter verderop.

C.J Cornielje
Algemene indruk:8 Keuken:8 Bediening:9 Kindvriendelijk:7 Prijzen:5 Parking:6 Sfeer:7

Toelichting:

Prima gegeten, kwaliteit goed alleen de prijzen aan de hoge kant.

J.van der Eerden
Algemene indruk:8 Keuken:8 Bediening:7 Kindvriendelijk:6 Prijzen:5 Parking:8 Sfeer:7

Toelichting:

Goede kwaliteit, maar wel aan de prijzige kant. Enorme porties.

Fam. Bontenbal
Algemene indruk:9 Keuken:9 Bediening:9 Kindvriendelijk:8 Prijzen:9 Parking:8 Sfeer:9

Toelichting:

01-03-2009 met 4 personen gegeten, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie toe. Was HEERLIJK !!, prima hoeveelheden, saladebar was geweldig, goede wijnen en alles bij elkaar viel de prijs ons reuze mee, als we weer in de buurt zijn gaan we zeker weer een keer SMIKKELEN !! Hebben v.w.b. de Ouzo als welkomsdrankje als tip aan de eigenaar doorgegeven. BEDANKT SIRTAKI VOOR DE FIJNE EN GEZELLIGE AVOND. Tot de volgende keer. Greet, Kees, Anique en Johan.

Jennie van t goor
Algemene indruk:9 Keuken:9 Bediening:9 Kindvriendelijk:9 Prijzen:9 Parking:9 Sfeer:9

Toelichting:

Het is een mooi restaurant erg netjes, Het eten is altijd goed en als je eten af haalt heb je ruim voldoende. En het is altijd nog goed op temperatuur. Rond uit gezegd het is een prima restaurant.

Advertenties

Eilandhoppen Griekenland Griekenland
TUI Griekenland

Griekse restaurants Nunspeet

Alles over Griekenland


Vakantie Griekenland 2019

 


Gemiddelde Beoordelingen

Sirtaki te Nunspeet 8.2500 op 10. Gebaseerd op 8 beoordelingen.