Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 


  Alexandros

Alexandros** - Poros

Logies met ontbijt - Max familie kamer is voor 4 personen.
Poros - Poros

Plaats: Poros
Regio: Poros
Aantal sterren: 2
Max capaciteit: 28 gasten
Open: APR-OKT
Afstand tot vliegveld: 200.0 km
Afstand tot stad: 2.0 km
Afstand tot haven: 2.0 km
Afstand tot strand: 0.10 km
Afstand tot ziekenhuis: 2.0 km

Foto's Apartments Alexandros Poros

Foto Apartments Alexandros in Poros ( Poros) Foto Apartments Alexandros in Poros ( Poros) Foto Apartments Alexandros in Poros ( Poros) Foto Apartments Alexandros in Poros ( Poros) Foto Apartments Alexandros in Poros ( Poros) Foto Apartments Alexandros in Poros ( Poros)

 

Faciliteiten Apartments Alexandros

Alexandros Apartments is gelegen in Askeli, iets meer dan 2 km van Poros-stad. In Askeli vindt u diverse mooie stranden, leuke taverna's, twee supermarkten en een motor verhuurbedrijf. Aan het strand zijn verschillende watersportmogelijkheden. Ons appa

Alexandros ligt in Poros (Poros). De classificatie van Alexandros is 2 sterren. U kunt hier verblijven op basis van logies met ontbijt . De maximale capaciteit is voor 28 personen en u kunt hier maximaal met 4 personen in een kamer verblijven. Dit hotel ligt 200.0 km vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld en 100 m van het strand.

Voorzieningen: Deze accommodatie biedt aan klanten televisie, airco, . poolbar, zwembad(en). In de badkamer is er een föhn. Alle kamers hebben een koelkast. kluis. De kamers zijn voorzien van kitchenette (soms ook fornuis). Wifi is beschikbaar. .


NL: Méér over het eiland Poros
BE: Méér over het eiland Poros
Reviews


Lees reviews - beoordelingen Alexandros

Zult u als eerste Alexandros beoordelen?
Wij vragen u zo objectief mogelijk te beoordelen. De beheerder van De Griekse Gids zal elk aanstootgevend materiaal niet plaatsen. Het is echter onmogelijk elk materiaal te bekijken.
Daarom gaat u er mee akkoord dat alle postings die op deze site gemaakt worden de gezichtspunten en opinies zijn van de auteur en niet van de beheerder of webmaster (behalve hun eigen postings) en deze zullen daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

U gaat er mee akkoord geen aanstootgevende, obscene, vulgaire, hatelijke, bedreigende, sexueel-getinte of elk ander materiaal dat elke van toepassing zijnde wet overtreedt, op deze site te plaatsen.

U gaat er mee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van de Griekse Gids (www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) het recht hebben elke inhoud niet te plaatsen, te verwijderen en of te wijzigen wanneer zij dat nodig vinden.

Als gebruiker gaat u er mee akkoord dat alle data die je hebt verstrekt in een database worden bewaard en gebruikt mag worden door De Griekse Gids(www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) voor digitale of gedrukte weergave. U gaat tevens akkoord met het feit dat de webmaster
en de beheerder niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor elke hack poging, die kan lijden tot het openbaar worden van de database.


Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland ;