Met TUI naar Griekenland
Griekse Gids Reizen - Vakantie Griekenland


  


Privacy policy - Cookie statement

Laatst aangepast: 20-05-2018

Algemene informatie
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

De Griekse Gids zal trachten om aan de voorwaarden van de AVG te voldoen.

VOF De Griekse Gids (GriekseGids.nl en GriekseGids.be) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Indien je ons persoonlijke gegevens verschaft, zullen wij deze gegevens alleen met jouw toestemming gebruiken. GriekseGids.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze niet aan derden ter beschikking stellen.

GriekseGids.nl en GriekseGids.be gebruikt de verzamelde gegevens om de volgende diensten te leveren:

  • Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over het latste nieuws over onze organisatie. Dat doen we via onze nieuwsbrief. Je ontvangt onze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hierop heeft aangemeld. Als je het niet langer op prijs stelt, dan kuntje je uitschrijven via de link die je via de nieuwsbrief ontvangt. We zullen je gegevens dan helemaal uit ons archief verwijderen.
  • Als je besluit een recensie te schrijven in onze website, dan kun je er zelf voor kiezen om je naam of andere persoonlijke gegevens toe te voegen. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze site voorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

GriekseGids.nl en GriekseGids.be verkoopt je gegevens niet
De Griekse Gids zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en aan derden ter beschikking stellen. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Doeleinden van de gegevensverwerking
Je persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten ter zake juridische diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.
Als jeeen contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Cookie statement Griekse Gids

Dit Cookie Statement beschrijft de cookies waarvan VOF De Griekse Gids (hierna ook: “De Griekse Gids” of “we” en “ons”) gebruik maakt via de website www.grieksegids.nl, www.grieksgeids.be (hierna: de “Websites”) en voor welk doel deze cookies worden gebruikt.

 

Wat zijn cookies?

 

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij je bezoek aan een website worden meegestuurd aan jouw browser en daarna op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet of mobiele telefoon (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de Website worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het hierna over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.
 

 

Welke cookies gebruikt De Griekse Gids?

 

Functionele cookies
De Griekse Gids maakt in de eerste plaats gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om aan jou de diensten en functionaliteiten te kunnen leveren waar je om hebt gevraagd. Functionele cookies onthouden bijvoorbeeld dat je bent ingelogd, zodat je op een volgende webpagina niet opnieuw hoeft in te loggen.


Analytics cookies
Voor het verzamelen van statistieken over het gebruik en bezoek van de Website, maakt De Griekse Gids gebruik van analyticsdiensten. Deze gegevens worden door de aanbieder van deze analyticsdiensten geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan De Griekse Gids verstrekt. De Griekse Gids krijgt op deze manier inzicht in hoe de Website wordt gebruikt en kan aan de hand van die gegevens de Website en/of haar dienstverlening zo nodig aanpassen. Als dat wettelijk verplicht is, kan de analyticsdienst deze informatie aan derden verstrekken. De Griekse Gids maakt gebruik van de volgende analyticsdiensten: Google Analytics en Extreme Tracking analytics.

 

We hebben onze analyticsdiensten van Google zo privacyvriendelijk mogelijk ingesteld. Dat betekent dat we de volgende maatregelen hebben genomen om jouw privacy te beschermen:

 Je IP-adres wordt gedeeltelijk versleuteld. De drie laatste 3 cijfers van je ipadres worden niet opgeslagen.


 

Social plug ins

Via de Website wordt toegang geboden tot verschillende sociale media, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Youtube en Google+. Met behulp van deze zogenaamde social plugins kun je informatie op de website met anderen delen en deze aanbevelen. Via de social plugins worden door derde partijen cookies op jouw Apparaat geplaatst. Dit kunnen cookies zijn die als doel hebben jouw gebruikservaring te optimaliseren, maar er kunnen tevens tracking cookies worden geplaatst die worden gebruikt om je surfgedrag over meerdere websites te volgen en een pro?el van jouw surfgedrag op te bouwen.

 

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

 


Verwijderen cookies

De toestemming die je hebt gegeven aan De Griekse Gids voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kun je altijd intrekken door je browser zo in te stellen dat deze geen cookies accepteert of door alle in jouw browser reeds geplaatste cookies te verwijderen. Raadpleeg de helpfunctie van je browser om te zien op welke wijze je de cookies kunt verwijderen.

 

Je moet er wel rekening mee houden dat het verwijderen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde onderdelen van de Website niet of niet goed meer werken.

 

Het weigeren en verwijderen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer en de browser waarop je deze handeling uitvoert. Als je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers moet je de bovengenoemde handeling(en) voor iedere computer en/of browser herhalen.

 

Privacy Statement

 

De mogelijkheid bestaat dat de informatie die door middel van een cookie verzameld wordt persoonsgegevens bevat. Als dat het geval is, is op de verwerking van deze persoonsgegevens tevens het Privacy Statement van De Griekse Gids van toepassing. Het Privacy Statement vind je hier.

 

Wijzigingen

 

Dit Cookie Statement kan worden gewijzigd. Wijzigingen in dit Cookie Statement worden via de Website bekend gemaakt.

 

Vragen

 

Als je nog vragen hebt over dit Cookie Statement, stuur dan een bericht naar jorgos@grieksegids.nl.


Aanbieders van reizen
Op GriekseGids.nl zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen van reisbureaus of reisorganisaties of daaraan gelieerde bedrijven. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door o.a. TUI, Neckermann, Sunweb, Sunjets, Eliza was Here, Corendon, WTC, Tradetracker, Daisycon, Affilinet, Gogo Tours, TUI.be, Beachmasters Jongerenreizen, X-Travel en GoFun Jongerenreizen. Deze code plaatst onder meer een cookie.
Leest u de privacyverklaring van TUI, Neckermann , Vakantiediscounter, Interfact travel, Eilandhoppen op Maat, TUI.be, Sunweb, Eliza was Here, Daisycon, Affilinet, Gogo Tours, Beachmasters Jongerenreizen, X-Travel en GoFun(onderdeel Corendon) Jongerenreizen (welke regelmatig kunnen wijzigen), Tradetracker om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Facebook, Twitter en Youtube
Op GriekseGids.nl zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, Youtube en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie.
Leest u de privacyverklaring van Facebook, van Youtube en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.


Inzage, correctie en recht van verzet
Indien u een relatie met ons bedrijf heeft, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kunt u ons schriftelijk op de hoogte stellen, indien u niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij navolgend adres:

De Griekse Gids
Veldpoortstraat 28 b
3961 BL Wijk bij Duurstede (NL)

Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.


Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van VOF De Griekse Gids, dan kunt u contact met ons opnemen via onze algemene telefoonnummer 0343-594447. Wij zullen verder helpen aan de  informatie die u nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Met vriendelijke groet,
Jorgos Nikolidakis
VOF De Griekse Gids

 


(Tekst ©De Griekse Gids)





Advertenties

Eilandhoppen Griekenland Griekenland
TUI Griekenland