Aanmelden nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief van de Griekse Gids

Hier kun je je gratis aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de Griekse Gids die je per e-mail zult ontvangen (niet vaker dan eenmaal per twee weken). Wat kun je van onze nieuwsbrief verwachten?

a) Actueel en interessant nieuws over Griekenland en de Griekse Gids
b) Nieuwe reisverhalen en artikelen
c) Vakantietips en bijzondere vakantieaanbiedingen naar Griekenland
d) Informatie over Griekse evenementen


OPGELET: na aanmelding ontvang je een email waarop je moet klikken om te bevestigen. De linken van een aantal webmailadressen zoals van Live en Hotmail doen het soms niet. Je kunt dit probleem als volgt omzeilen; rechtsklik op de link, copy/paste in de internetbrowser (Explorer of Firefox of Chrome). Mocht het daarna toch niet lukken, stuur ons dan een email naar:
jorgos#grieksegids.nl (vervang dan wel # door @).

 Nieuwbrief Griekse Gids
Griekse Gids Nieuwsbrief 

Privacy: De gegevens die je zelf invult tijdens het aanmelden zullen puur gebruikt worden om je op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief en zullen niet aan derden verstrekt worden. Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over allerlei zaken zoals bovenin deze pagina gemeld. Indien je het later niet langer op prijs stelt om onze nieuwsbrief te ontvangen, dan kun je je uitschrijven via de link die je via de nieuwsbrief ontvangt (onderaan de pagina). Je gegevens worden dan automatisch helemaal uit ons archief verwijderd.


Ook interessant!

Alexander de Grote
Alexander de Grote
Historische personen
Historische personen
Aristoteles
Aristoteles
Plato
Plato