Grekis** - Petalidi

Logies met ontbijt - Max familie kamer is voor 4 personen.
Petalidi - Messinia

Plaats: Petalidi
Regio: Messinia
Aantal sterren: 2
Max capaciteit: 42 gasten
Open: JAN-DEC
Afstand tot vliegveld: 20.0 km
Afstand tot stad: 18.0 km
Afstand tot haven: 30.0 km
Afstand tot strand: 0.02 km
Afstand tot ziekenhuis: 18.0 km

Foto's Appartementen Grekis Messinia

Foto Appartementen Grekis in Petalidi ( Messinia)

 

Faciliteiten Appartementen Grekis

Grekis ligt in Petalidi (Messinia). De classificatie van Grekis is 2 sterren. U kunt hier verblijven op basis van logies met ontbijt . De maximale capaciteit is voor 42 personen en u kunt hier maximaal met 4 personen in een kamer verblijven. Dit hotel ligt 20.0 km vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld en 20 m van het strand.

Voorzieningen: Deze accommodatie biedt aan klanten televisie, airco, parking, roomservice. Het biedt voorzieningen voor gehandicapten, Alle kamers hebben een koelkast. Er is een minibar in de kamer, De kamers zijn voorzien van kitchenette (soms ook fornuis). .

  Aangeboden exclusief vliegreis

Grekis**  in Petalidi
Grekis Beach Hotel and Apartments 
in Petalidi - Messinia
booking.com. Grekis Beach Hotel and Apartments

Reviews


Lees reviews - beoordelingen Grekis

Zult u als eerste Grekis beoordelen?
Wij vragen u zo objectief mogelijk te beoordelen. De beheerder van De Griekse Gids zal elk aanstootgevend materiaal niet plaatsen. Het is echter onmogelijk elk materiaal te bekijken.
Daarom gaat u er mee akkoord dat alle postings die op deze site gemaakt worden de gezichtspunten en opinies zijn van de auteur en niet van de beheerder of webmaster (behalve hun eigen postings) en deze zullen daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

U gaat er mee akkoord geen aanstootgevende, obscene, vulgaire, hatelijke, bedreigende, sexueel-getinte of elk ander materiaal dat elke van toepassing zijnde wet overtreedt, op deze site te plaatsen.

U gaat er mee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van de Griekse Gids (www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) het recht hebben elke inhoud niet te plaatsen, te verwijderen en of te wijzigen wanneer zij dat nodig vinden.

Als gebruiker gaat u er mee akkoord dat alle data die je hebt verstrekt in een database worden bewaard en gebruikt mag worden door De Griekse Gids(www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) voor digitale of gedrukte weergave. U gaat tevens akkoord met het feit dat de webmaster
en de beheerder niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor elke hack poging, die kan lijden tot het openbaar worden van de database.


Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland ;