Armata*** - Spetses

Max familie kamer is voor 2 personen.
Spetses - Spetses

Plaats: Spetses
Regio: Spetses
Aantal sterren: 3
Max capaciteit: 36 gasten
Open: APR-OKT
Afstand tot vliegveld: km
Afstand tot stad: km
Afstand tot haven: 0.1 km
Afstand tot strand: 0.05 km
Afstand tot ziekenhuis: km

Foto's Armata Spetses

Foto  Armata in Spetses ( Spetses) Foto  Armata in Spetses ( Spetses) Foto  Armata in Spetses ( Spetses) Foto  Armata in Spetses ( Spetses) Foto  Armata in Spetses ( Spetses)

 

Faciliteiten Armata

Armata ligt in Spetses (Spetses). De classificatie van Armata is 3 sterren. U kunt hier verblijven op basis van . De maximale capaciteit is voor 36 personen en u kunt hier maximaal met 2 personen in een kamer verblijven. Dit hotel ligt km vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld en 50 m van het strand.

Voorzieningen: Deze accommodatie biedt aan klanten airco, . bar, poolbar, zwembad(en). In de badkamer is er een föhn. Er is een minibar in de kamer, kluis. Er is een pendelbus beschikbaar. Er is Satelliet-televisie met Griekse en buitenlandse zenders .


NL: Méér over het eiland Spetses
BE: Méér over het eiland Spetses
Reviews


Lees reviews - beoordelingen Armata

Zult u als eerste Armata beoordelen?
Wij vragen u zo objectief mogelijk te beoordelen. De beheerder van De Griekse Gids zal elk aanstootgevend materiaal niet plaatsen. Het is echter onmogelijk elk materiaal te bekijken.
Daarom gaat u er mee akkoord dat alle postings die op deze site gemaakt worden de gezichtspunten en opinies zijn van de auteur en niet van de beheerder of webmaster (behalve hun eigen postings) en deze zullen daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

U gaat er mee akkoord geen aanstootgevende, obscene, vulgaire, hatelijke, bedreigende, sexueel-getinte of elk ander materiaal dat elke van toepassing zijnde wet overtreedt, op deze site te plaatsen.

U gaat er mee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van de Griekse Gids (www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) het recht hebben elke inhoud niet te plaatsen, te verwijderen en of te wijzigen wanneer zij dat nodig vinden.

Als gebruiker gaat u er mee akkoord dat alle data die je hebt verstrekt in een database worden bewaard en gebruikt mag worden door De Griekse Gids(www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) voor digitale of gedrukte weergave. U gaat tevens akkoord met het feit dat de webmaster
en de beheerder niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor elke hack poging, die kan lijden tot het openbaar worden van de database.


Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland ;