Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 


  Classical e-Filoxenia

Classical e-Filoxenia***** - Kalamata

Half Pension - Logies met ontbijt - Max familie kamer is voor 4 personen.
Kalamata - Messinia

Plaats: Kalamata
Regio: Messinia
Aantal sterren: 5
Max capaciteit: 384 gasten
Open: JAN-DEC
Afstand tot vliegveld: 12.0 km
Afstand tot stad: 2.0 km
Afstand tot haven: 3.0 km
Afstand tot strand: 0.02 km
Afstand tot ziekenhuis: 4.5 km

Foto's Hotel Classical e-Filoxenia Messinia

Foto Hotel Classical e-Filoxenia in Kalamata ( Messinia)

 

Faciliteiten Hotel Classical e-Filoxenia

Classical e-Filoxenia ligt in Kalamata (Messinia). De classificatie van Classical e-Filoxenia is 5 sterren. U kunt hier verblijven op basis van logies met ontbijt half pension . De maximale capaciteit is voor 384 personen en u kunt hier maximaal met 4 personen in een kamer verblijven. Dit hotel ligt 12.0 km vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld en 20 m van het strand.

Voorzieningen: Deze accommodatie biedt aan klanten televisie, airco, parking, conferentiezaal, roomservice. Het biedt voorzieningen voor gehandicapten, bar, poolbar, zwembad(en). Er is een minimarkt, watersportfaciliteiten, tennis, Er is een speeltuin voor kinderen. Allerlei buitenspellen zijn mogelijk. In de badkamer is er een föhn. Er is een minibar in de kamer, kluis. Voicemailberichten kunnen achtergelaten worden. Ook voor de was kan er gezorgd worden want er is stomerij/wasserij service. De accommodatie heeft een internethoek. Wifi is beschikbaar. Er is een peuterzwembad (zwembad voor kinderen). Er is Satelliet-televisie met Griekse en buitenlandse zenders .

Naar Griekenland vanaf Nederland Vertrek uit Nederland
Aanbiedingen
Classical e-Filoxenia*****  in Kalamata

Filoxenia Hotel (incl. auto) ****

in Kalamata - Messinia
vertrek 2024-10-09
Naar Griekenland vanuit Belgie Vertrek uit België mogelijk
Aanbiedingen
Classical e-Filoxenia*****  in Kalamata

Filoxenia Hotel (incl. auto) ****

in Kalamata - Messinia
vertrek 2024-10-09

  Aangeboden exclusief vliegreis

Classical e-Filoxenia*****  in Kalamata
Classical Filoxenia ****
in Kalamata - Messinia
Trivago. Classical Filoxenia
Classical e-Filoxenia*****  in Kalamata
Filoxenia Hotel 
in Kalamata - Messinia
booking.com. Filoxenia Hotel

NL: Méér over Kalamata
BE: Méér over Kalamata
Reviews


Lees reviews - beoordelingen Classical e-Filoxenia

Zult u als eerste Classical e-Filoxenia beoordelen?
Wij vragen u zo objectief mogelijk te beoordelen. De beheerder van De Griekse Gids zal elk aanstootgevend materiaal niet plaatsen. Het is echter onmogelijk elk materiaal te bekijken.
Daarom gaat u er mee akkoord dat alle postings die op deze site gemaakt worden de gezichtspunten en opinies zijn van de auteur en niet van de beheerder of webmaster (behalve hun eigen postings) en deze zullen daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

U gaat er mee akkoord geen aanstootgevende, obscene, vulgaire, hatelijke, bedreigende, sexueel-getinte of elk ander materiaal dat elke van toepassing zijnde wet overtreedt, op deze site te plaatsen.

U gaat er mee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van de Griekse Gids (www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) het recht hebben elke inhoud niet te plaatsen, te verwijderen en of te wijzigen wanneer zij dat nodig vinden.

Als gebruiker gaat u er mee akkoord dat alle data die je hebt verstrekt in een database worden bewaard en gebruikt mag worden door De Griekse Gids(www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) voor digitale of gedrukte weergave. U gaat tevens akkoord met het feit dat de webmaster
en de beheerder niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor elke hack poging, die kan lijden tot het openbaar worden van de database.


Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland ;