Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 


  Hersonissos Village

Hersonissos Village**** - Chersonissos

All Inclusive - Max familie kamer is voor 4 personen.
Chersonissos - Heraklion Kreta

Plaats: Chersonissos
Regio: Heraklion Kreta
Aantal sterren: 4
Max capaciteit: 129 gasten
Open: APROKT
Afstand tot vliegveld: 25.0 km
Afstand tot stad: 30.0 km
Afstand tot haven: 30.0 km
Afstand tot strand: 0.40 km
Afstand tot ziekenhuis: 1.0 km

Foto's Hotel Hersonissos Village Heraklion Kreta

Foto Hotel Hersonissos Village in Chersonissos ( Heraklion Kreta)

 

Faciliteiten Hotel Hersonissos Village

Hersonissos Village ligt in Chersonissos (Heraklion Kreta). De classificatie van Hersonissos Village is 4 sterren. U kunt hier verblijven op basis van all inclusive . De maximale capaciteit is voor 129 personen en u kunt hier maximaal met 4 personen in een kamer verblijven. Dit hotel ligt 25.0 km vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld en 400 m van het strand.

Voorzieningen: Deze accommodatie biedt aan klanten televisie, airco, parking, . bar, poolbar, zwembad(en). In het hotel zijn huisdieren zijn hier toegelaten. Er is een minimarkt, Er is een basketbalveld, volley en/of beachvolley, watersportfaciliteiten, tennis, en minigolf en/of golf. Er is een speeltuin voor kinderen. Allerlei buitenspellen zijn mogelijk. In de badkamer is er een föhn. Alle kamers hebben een koelkast. kluis. De accommodatie heeft een internethoek. Er is een peuterzwembad (zwembad voor kinderen). Er is Satelliet-televisie met Griekse en buitenlandse zenders .

  Aangeboden exclusief vliegreis

Hersonissos Village****  in Chersonissos
Hersonissos Village ****
in Chersonissos - Heraklion Kreta
Trivago. Hersonissos Village
Hersonissos Village****  in Chersonissos
Hersonissos Village Hotel & Bungalows 
in Chersonissos - Heraklion Kreta
booking.com. Hersonissos Village Hotel & Bungalows

NL: Méér over Chersonissos
BE: Méér over Chersonissos
Reviews


Lees reviews - beoordelingen Hersonissos Village

Zult u als eerste Hersonissos Village beoordelen?
Wij vragen u zo objectief mogelijk te beoordelen. De beheerder van De Griekse Gids zal elk aanstootgevend materiaal niet plaatsen. Het is echter onmogelijk elk materiaal te bekijken.
Daarom gaat u er mee akkoord dat alle postings die op deze site gemaakt worden de gezichtspunten en opinies zijn van de auteur en niet van de beheerder of webmaster (behalve hun eigen postings) en deze zullen daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

U gaat er mee akkoord geen aanstootgevende, obscene, vulgaire, hatelijke, bedreigende, sexueel-getinte of elk ander materiaal dat elke van toepassing zijnde wet overtreedt, op deze site te plaatsen.

U gaat er mee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van de Griekse Gids (www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) het recht hebben elke inhoud niet te plaatsen, te verwijderen en of te wijzigen wanneer zij dat nodig vinden.

Als gebruiker gaat u er mee akkoord dat alle data die je hebt verstrekt in een database worden bewaard en gebruikt mag worden door De Griekse Gids(www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) voor digitale of gedrukte weergave. U gaat tevens akkoord met het feit dat de webmaster
en de beheerder niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor elke hack poging, die kan lijden tot het openbaar worden van de database.


Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Huis kopen Kreta Griekenland ;