Sunrise*** - Pigadia

Logies - Max familie kamer is voor 3 personen.
Pigadia - Karpathos

Plaats: Pigadia
Regio: Karpathos
Aantal sterren: 3
Max capaciteit: 171 gasten
Open: APR-OKT
Afstand tot vliegveld: 70.0 km
Afstand tot stad: 2.5 km
Afstand tot haven: 5.0 km
Afstand tot strand: 0.01 km
Afstand tot ziekenhuis: 2.5 km

Foto's Hotel Sunrise Karpathos

Foto Hotel Sunrise in Pigadia ( Karpathos)

 

Faciliteiten Hotel Sunrise

Sunrise ligt in Pigadia (Karpathos). De classificatie van Sunrise is 3 sterren. U kunt hier verblijven op basis van logies . De maximale capaciteit is voor 171 personen en u kunt hier maximaal met 3 personen in een kamer verblijven. Dit hotel ligt 70.0 km vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld en 10 m van het strand.

Voorzieningen: Deze accommodatie biedt aan klanten televisie, airco, parking, conferentiezaal, . poolbar, zwembad(en). Er is een minimarkt, Er is een basketbalveld, tennis, Er is een speeltuin voor kinderen. Allerlei buitenspellen zijn mogelijk. Er is een animatieteam dat allerlei activiteiten organiseert. Het hotel heeft winkeltjes. In de badkamer is er een föhn. Alle kamers hebben een koelkast. kluis. De kamers zijn voorzien van kitchenette (soms ook fornuis). De accommodatie heeft een internethoek. Er is een peuterzwembad (zwembad voor kinderen). Er is Satelliet-televisie met Griekse en buitenlandse zenders .

Naar Griekenland vanaf Nederland Vertrek uit Nederland
Aanbiedingen
Sunrise***  in Pigadia

Hotel Sunrise ***

in Pigadia - Karpathos
vertrek 0000-00-00

  Aangeboden exclusief vliegreis

Sunrise***  in Pigadia
Sunrise **
in Pigadia - Karpathos
Trivago. Sunrise
Sunrise***  in Pigadia
Sunrise Hotel 
in Pigadia - Karpathos
booking.com. Sunrise Hotel

NL: Méér over Karpathos
BE: Méér over Karpathos
Reviews


Lees reviews - beoordelingen Sunrise

Zult u als eerste Sunrise beoordelen?
Wij vragen u zo objectief mogelijk te beoordelen. De beheerder van De Griekse Gids zal elk aanstootgevend materiaal niet plaatsen. Het is echter onmogelijk elk materiaal te bekijken.
Daarom gaat u er mee akkoord dat alle postings die op deze site gemaakt worden de gezichtspunten en opinies zijn van de auteur en niet van de beheerder of webmaster (behalve hun eigen postings) en deze zullen daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

U gaat er mee akkoord geen aanstootgevende, obscene, vulgaire, hatelijke, bedreigende, sexueel-getinte of elk ander materiaal dat elke van toepassing zijnde wet overtreedt, op deze site te plaatsen.

U gaat er mee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van de Griekse Gids (www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) het recht hebben elke inhoud niet te plaatsen, te verwijderen en of te wijzigen wanneer zij dat nodig vinden.

Als gebruiker gaat u er mee akkoord dat alle data die je hebt verstrekt in een database worden bewaard en gebruikt mag worden door De Griekse Gids(www.grieksegids.nl, www.grieksegids.be) voor digitale of gedrukte weergave. U gaat tevens akkoord met het feit dat de webmaster
en de beheerder niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor elke hack poging, die kan lijden tot het openbaar worden van de database.


Vakantie Griekenland Griekse webshop to Magazaki Vakantiediscounter Griekenland Sunweb Tui Corendon Huis kopen Kreta Griekenland ;