Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 

De kleine Griek

Oude Delft 76, 2611 CD Delft

Tel: 015 – 214 51 52
Informatie: Griekse Specialiteiten Restaurant De Kleine Griek Delft. Sinds 1998 kun je  van de echte Griekse sfeer in de gezellige binnenstad van Delft, gelegen aan de mooiste gracht “de Oude Delft”, genieten. Een omgeving waar je Griekenland voelt. Ouzo en wijn voor de nodige spraakwater. Mezzedes ( tapas ) om de discussie te voeden. Gastvrije en gezellige bediening. Een keuken die op traditionele Griekse wijze alle producten samensmelt tot een tongstrelende festijn. Kortom gewoon echt Grieks !!  Per januari 2018 is De Kleine Griek overgenomen door Fanis. Internet: www.kleinegriek.nl
Openingstijden: Iedere dag vanaf 16.00 uur
Gesloten: Maandag en dinsdag


Plattegrond Delft: Waar ligt Restaurant De kleine Griek?
Lees de boordelingen - reviews over De Kleine Griek te Delft


Marcel S.
Algemene indruk:9 - Keuken:10 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:7 - Parking: 8 - Sfeer:9
Beoordeling geplaatst op: 24-04-2022
Toelichting:

Voor ons de beste Griek van Nederland.we rijden er graag naar toe vanuit Groesbeek. Het is een gezellige zaak en zeker niet al te groot . De sfeer is er grieks-gemoedelijk. Het eten is gewoon perfect. We hopen in de zomer weer op de boot op de geacht te kunnen zitten. Maar ook binnen is hetgeen vertoeven. Een echte aanrader in deze gezellige stad.


Henk van Doorn
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:5 - Parking: N.v.t. - Sfeer:9
Beoordeling geplaatst op: 05-03-2021
Toelichting:

Top Tent! Wij houden er van om de tafel vol te laten zetten met Mezedes! Deze komen niet allemaal tegelijk, zodat de tafel altijd weer vol komt met warme gerechten en ik je eigen gekozen tempo. Bediening is Grieks en de sfeer in het reataurant is Grieks.


Hans Van der Burgh
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:8 - Parking: N.v.t. - Sfeer:9
Beoordeling geplaatst op: 03-03-2021
Toelichting:

Top eten,erg lekker


Maria Passias
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:8 - Parking: 7 - Sfeer:9
Beoordeling geplaatst op: 03-03-2021
Toelichting:

Mijn favoriete Griekse restaurant, De Kleine Griek in Delft! Hier kan je authentiek Grieks eten, vooral mezzes om te delen bestel ik graag. Inmiddels heb ik mijn familie en vrienden ook kennis laten maken met dit restaurant en zijn er nogmeer fans bijgekomen! In de zomer kun je heerlijk op de terrasboot zitten, een unieke gezellige sfeer!

De Kleine Griek te Delft

4 beoordelingen

8.25
Plaats review»