Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 

El Greco

Zomerkade 164, 1273 SR Huizen

Tel: 035 7857134
Informatie: 

Geniet op een unieke locatie aan de Zomerkade Huizen van overheerlijke Griekse specialiteiten , maar ook van mooie verfijnde Griekse mezze in een ongedwongen en gastvrije sfeer. Vriendelijke bediening en een fijne setting met een terras waar de zon de hele dag schijnt. Dit alles maakt dat je hier vaker terug wilt komen.

Internet: www.elgreco-Huizen.nl
Openingstijden: Dagelijks vanaf 17.00 uur
Gesloten: Maandag


Plattegrond Huizen : Waar ligt Restaurant El Greco?
Lees de boordelingen - reviews over El Greco te Huizen


c lamme
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:5 - Parking: N.v.t. - Sfeer:8
Beoordeling geplaatst op: 03-08-2021
Toelichting:

Eten was best goed, maar je krijgt een ouzo bij binnenkomst bij elke Griek, maar dat stond wel op de rekening. Na afloop vraag je het dan en zegt de ober: "nee, na het dessert pas de ouzo." Maar we moesten er toch om vragen. Slechte zaak, we hebben dus besloten niet meer bij jullie te komen.


Darija
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 10 - Prijzen:9 - Parking: 10 - Sfeer:10
Beoordeling geplaatst op: 06-03-2021
Toelichting:

Voor mij de beste Griek in Nederland. Eten is altijd heerlijk en vers. Super vriendelijke eigenaar en medewerkers. De sfeer in het restaurant is ook geweldig, regelmatig is er ook live muziek in het restaurant.


Jan & Francis Arends
Algemene indruk:9 - Keuken:10 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:8 - Parking: 10 - Sfeer:9
Beoordeling geplaatst op: 04-03-2021
Toelichting:

Wij zijn erg blij dat Savvas, de nieuwe eigenaar van El Greco nu dichterbij is gevestigd na enkele jaren Veenendaal. Wij kennen hem uit zijn tijd in Amsterdam-Oost en hebben inmiddels alweer een aantal keren van zijn kookkunsten kunnen genieten; dat hadden wij érg gemist! Alles is erg fijn van smaak en Savvas is een zeer goede gastheer. Zijn nieuwe restaurant ziet er sfeervol uit; wij hopen dat wij snel in het restaurant kunnen gaan eten. Vooralsnog kunnen wij gelukkig vanuit Diemen eten bestellen en afhalen; Savvas zorgt met een goede verpakking dat het eten lang lang warm blijft.


José Hagedorn
Algemene indruk:9 - Keuken:10 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:6 - Parking: 10 - Sfeer:8
Beoordeling geplaatst op: 03-03-2021
Toelichting:

Dit restaurant heeft al heel lang een mooie reputatie opgebouwd en ik ben blij dat ze nu dichterbij zitten. Dát belooft wat als de Corona zodanig is gedaald en het zonnetje vlakbij het water weer zodanig is gestegen dat ik daar weer naartoe kan. Dan wordt dat een terrasje pikken (nou ja...terras!), Retsina erbij en héérlijke gerechten. Ik kan me er nu al op verheugen!

El Greco te Huizen

4 beoordelingen

9.00
Plaats review»

Griekse restaurants Huizen