Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 

Meteora

Dracht 142, 8442 BZ Heerenveen

Tel: 0513-629975
Informatie: Grieks Specialiteiten Restaurant. Grieks Restaurant Meteora is een smaakvol en authentiek restaurant, gevestigd in het hart van Heerenveen. Het restaurant heeft een unieke uitstraling door haar monumentale pand en is uitstekend bereikbaar. Internet: www.restaurantmeteora.nl
Openingstijden: Van Dinsdag t/m Zondag van 17.00 tot 23.00uur
Gesloten: Maandag


Plattegrond Heerenveen: Waar ligt Restaurant Meteora?
Lees de boordelingen - reviews over Meteora te Heerenveen


BOB HAZELHOFF
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:8 - Parking: N.v.t. - Sfeer:10
Beoordeling geplaatst op: 11-03-2021
Toelichting:

Een uitstekend restaurant met een prima keuken en een zeer goede bediening.


Irene W
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:9 - Parking: 9 - Sfeer:10
Beoordeling geplaatst op: 07-03-2021
Toelichting:

Wat een superfijne Griek is dit! Zelfs in deze corona tijd staan vriendelijkheid, gastvrijheid en service hoog in het vaandel. De gerechten zijn heerlijk en het vlees is van goeie kwaliteit. Vooral de gyros is erg goed! Het eten van mezedes is het leukst als je in het restaurant eet. Dit gaan we dan ook snel weer doen als het kan. Momenteel wordt het restaurant in een nieuw jasje gestoken en we zijn benieuwd naar het resultaat. Kortom, restaurant Meteora onder leiding van Makis en Nikos verdient wat mij betreft zeker een vermelding in de Griekse gids!


Bianca Altenburg
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:10 - Parking: 10 - Sfeer:10
Beoordeling geplaatst op: 07-03-2021
Toelichting:

Beste Griek in het noorden. Naast de standaard "Nederlandse" kaart die elk Grieks restaurant in Nederland aanbied, kan je bij Meteora authentieke, traditionele (streek)gerechtjes eten al dan niet met een moderne twist. Gerechten altijd goed op smaak, goede porties tegen een eerlijke prijs. Restaurant wordt nu in een nieuw jasje gestoken. Als deze na de lockdown weer open gaat, dan gaan we er snel weer naar toe!


Wil Posthumus
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:8 - Parking: 8 - Sfeer:8
Beoordeling geplaatst op: 03-03-2021
Toelichting:

Meteora heeft de beste mezedes en gyros!!


Bob Hazelhoff
Algemene indruk:9 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:9 - Parking: N.v.t. - Sfeer:8

Toelichting:

Uitstekende bediening. Manager Loreen heeft zeer veel kennis van alle gerechten. Medewerkers zijn zeer vriendelijk. Alle gerechten smaken voortreffelijk. Een Griekse maaltijd die beter is dan het eten in Griekenland. Vakbekwame koks en medewerkers.


Bob Hazelhoff
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:8 - Parking: 7 - Sfeer:8

Toelichting:

Uitstekende bediening.Goed op de hoogte van alle gerechten. Tapas een aangename verrassing. Vele restaurants met Grieks eten bezocht. Nooit geen slechte ervaring maar Meteora is voor ons de top. Vele jaren de vakanties doorgebracht in Griekenland. Eten was altijd goed maar Meteora stijgt daar wel bovenuit. De Heren Papageogopoulos en Kosmogulou zijn zeer goede koks.


Ineke
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:8 - Parking: 9 - Sfeer:8

Toelichting:

Echte Grieks, kleine hapjes,goede keuken!! Vriendelijke bediening!!!


Jannie
Algemene indruk:8 - Keuken:7 - Bediening:2 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:7 - Parking: 10 - Sfeer:8

Toelichting:

Slechte, trage bediening: Het duurde erg lang voordat onze bestelling werd opgenomen waarna we wel half uur tot 3 kwartier op ons voorgerecht hebben moeten wachten, 1 van ons kreeg ook nog eens het verkeerde. Daarna nog een poos wachten op ons hoofdgerecht. Een nagerecht wilden ze ons blijkbaar niet geven. De bediening had niet veel om handen, maar kwam ons niet vragen of we nog een nagerecht wilden. Het eten was wel redelijk. Wel dezelfde opmaak op de borden bij verschillende gerechten. Pluspunt: veel keus op de menukaart. Misschien voor de keuken niet handig omdat alles zo lang duurde, maar voor klant wel voor ieder wat wils


Rob Kraan
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:7 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:8 - Parking: 9 - Sfeer:7

Toelichting:

Wij hebben hier nu twee maal binnen twee weken gegeten. Mijn dochters zijn vegetarisch. Er staat een vegetarische schotel op het menu, maar het is afwisselender om hiervoor de veelal vegetarische tapas te nemen. De schotels zijn verder prima. Ik bemerkte helaas een groot verschil tussen de eerste keer toen het rustiger was en de tweede keer toen het erg druk was. De tweede keer waren de porties aanmerkelijk kleiner en moesten wij bijna 5 kwartier wachten tussen het voor- en hoofdgerecht. Volgens de bediening lag dit aan het feit dat wij (voor de dochters) een aantal tapasgerechten als hoofdmenu wensten(?). Dit deed enorm veel afbreuk aan de goede indruk die wij na de eerste keer hadden. We zijn benieuwd hoe e.e.a. de derde keer zal uitpakken.


M. Nuij
Algemene indruk:7 - Keuken:7 - Bediening:7 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:5 - Parking: N.v.t. - Sfeer:7

Toelichting:

De kwaliteit van de gerechten was goed maar sober. Kwantitatief één van de mindere griekse restauranten, maar wel de duurste. De groenten en nagerechten waren eenvoudig en klein.


John Grasso
Algemene indruk:9 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:9 - Parking: 8 - Sfeer:9

Toelichting:

Een ECHTE Griek en niet een restaurant waar andere nationaliteiten in de keuken huishouden. Makis, de gastheer, kunt u rustig in het Grieks aanspreken (maar ook in het Nederlands hoor!). In de keuken zwaait Griekse Nicos de scepter. Een echte Griekse kaart en op verzoek zijn ook andere Griekse streekgerechten mogelijk. Ik heb veel Griekse restaurants bezocht maar dit restaurant staat bij mij al tijden op nummer 1!


truus
Algemene indruk:6 - Keuken:8 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:7 - Parking: N.v.t. - Sfeer:8

Toelichting:

We zaten onder de airco, dat was wel wat koud. Maar écht heel lekker gegeten!


A. Bouma
Algemene indruk:8 - Keuken:7 - Bediening:7 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:7 - Parking: N.v.t. - Sfeer:7

Toelichting:

Het eten met name de mixed grill is erg lekker, helaas wordt de hoeveelheid vlees steeds minder.

Meteora te Heerenveen

13 beoordelingen

8.38
Plaats review»

Griekse restaurants Heerenveen