Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 

Palladion

Liesveldviaduct 1 , 3131 CN Vlaardingen

Tel: 010-43 40 111
Informatie:  Griekse Specialiteiten Restaurant Ruime Gratis Parkeergelegenheid voor het Restaurant Lunch - Diner - Kinderkamer - Invalidentoilet - Saladebuffetten Zaalverhuur voor Bedrijfsfeesten, Recepties, Bruiloften etc... Ruimte voor 150 personen Internet: www.palladionrestaurant.nl
Openingstijden: Lunch: Ma t/m Vr 12.00 - 14.00 (op afspraak) Diner : Ma t/m Zo 16.00 - 22.30
Gesloten: Iedere dag open


Plattegrond Vlaardingen: Waar ligt Restaurant Palladion?
Lees de boordelingen - reviews over Palladion te Vlaardingen


Martin
Algemene indruk:9 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:8 - Parking: 7 - Sfeer:9
Beoordeling geplaatst op: 22-10-2022
Toelichting:

Verjaardag gevierd met zn 7en, er was live muziek. Wat een topzaak, personeel, eigenaars, sfeer, het eten was geweldig. Veel naar Griekenland geweest dus de lat lag hoog. Alles was top, we hadden met live muziek en ook dat was goed, niet te hard, je kon nog met elkaar praten. Snelle service en betaalbaar!


Mijndert Schrik
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:7 - Parking: N.v.t. - Sfeer:8
Beoordeling geplaatst op: 07-03-2021
Toelichting:

Een heropening na de grote brand en direct weer een geweldig restaurant met een prima kaart en service. Goed bezig Dimitri , Yanis en personeel.


Henk en Gonnie
Algemene indruk:9 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:8 - Parking: N.v.t. - Sfeer:1
Beoordeling geplaatst op: 07-03-2021
Toelichting:

Goed restaurant op nieuwe locatie we komen er graag gezellige bediening en toffe keuken ,toppe


M.de Groot
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:9 - Parking: 7 - Sfeer:9
Beoordeling geplaatst op: 06-03-2021
Toelichting:

Een heerlijk restaurant, eten is prima en goede prijs/kwaliteit.Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer zekere een aanrader!! Eveneens de bezorgservice erg goed!


Chris Wijngaard
Algemene indruk:10 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:8 - Parking: N.v.t. - Sfeer:9
Beoordeling geplaatst op: 04-03-2021
Toelichting:

Is leuk restaurant met gevarieerd Grieks eten, Yannis en Dimitri zijn gezellige eigenaars zij bereiden en serveren heerlijke Griekse gerechten. Een grote aanrader.


Marios
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:8 - Parking: N.v.t. - Sfeer:8
Beoordeling geplaatst op: 04-03-2021
Toelichting:

Na de grote brand gelukkig weer heropend op een nieuwe locatie, jammer dat er nu Covid 19 heerst, wij wensen de eigenaren veel sterkte toe in deze tijd en hopen zeer snel weer te mogen genieten van hun heerlijke eten in een echt Griekse sfeer ! Meíne ygieís !


Helen Danopoulos
Algemene indruk:9 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:8 - Parking: 9 - Sfeer:9
Beoordeling geplaatst op: 04-03-2021
Toelichting:

Vaak, heel vaak zijn wij bij Paladion te eten geweest. Ook mijn dochter heeft haar receptie er gegeven. Alleen na het overlijden van mijn echtgenoot kwamen we er niet toe. Jammer. Net toen wij weer zin kregen om te gaan, brak de brand uit bij Paladion. Hoe zij met deze tegenslag zijn omgegaan en hun restaurant weer hebben opgebouwd verdient alle respect. Niet lang daarna kregen ze met de lock-down te maken. Maar hun doorzettingsvermogen verdient werkelijk alle bewondering. Ik wens ze alle succes.


A.H.A. van den Bosch
Algemene indruk:8 - Keuken:10 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:8 - Parking: 8 - Sfeer:8
Beoordeling geplaatst op: 03-03-2021
Toelichting:

Kwamen al jaren in het oude restaurant en nu ook al een tijdje in het nieuwe. Het eten is heel goed en ook de bediening is nog steeds fantastisch en vriendelijk. Vorig jaar daar mar een paar maal kunnen eten ivm met de Covid. Gelukkig ook een besteldienst en dit ook al een paar maal gedaan. Eten is dan niet verschillend dan in het restaurant. je mis alleen de sfeer. Hopelijk worden de regels versoepeld en gaan ze gouw weer open.


Ineke den Haan
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:9 - Parking: 9 - Sfeer:9

Toelichting:

Palladion is een mooi restaurant, ruim van opzet, het benadert de Griekse sfeer die we allemaal kennen van Griekse vakanties. Het menu is uitgebreid en vooral lekker. Het personeel en de eigenaar zijn altijd bereid met je mee te denken.Na de uitvaart van mijn man hebben we met een gezelschap gegeten bij Palladion, het was voortreffelijk, alles was mogelijk, zo kreeg een intens verdrietige dag een mooie afsluiting en mijn gasten konden na een voortreffelijke maaltijd de terugreis aan. Efcharisto poli!


Guus van den Bosch
Algemene indruk:9 - Keuken:9 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:9 - Parking: 8 - Sfeer:10

Toelichting:

Het is er altijd gezellig, met een goede keuken en een heel vriendelijke staf. 1 x in de maand is er levende muziek en Griekse dansen. Moet men vrij vroeg voor reserveren want het is er dan altijd vol. Ondanks de drukte heeft iedereen van het personeel altijd tijd voor je. Deze avonden eindigen meestal in de vroege uurtjes.


Guus van den Bosch
Algemene indruk:9 - Keuken:8 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:9 - Parking: 9 - Sfeer:10

Toelichting:

Gezellig restaurant met een goede keuken en een heel vriendelijke bediening. wanneer je ook komt het is er altijd gezellig druk. Voorde avonden met live muziek moet je zelf weken van te voren reserveren.


A.H.A. van den Bosch
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:8 - Parking: 9 - Sfeer:9

Toelichting:

Ondannks het feit dat het vrij groot is, heeft het toch een intiem karakter. Een vriendelijke ontvangst en het eten en bediening zijn heel goed en dan voel je je er binnen de kortste tijd thuis. Een maal in de maand is er een Griekse avond met live muziek en deze is meestal heel gauw volgeboekt dus reserveren is een aanrader. Verder is er wel iedere vrijdag levende muziek en krijg je vanzelf weer een vakantiegevoel.Heeft sinds kort ook een avond waar dan de betere Griekse muziek wordt gespeeld. Kortom een echte aanrader.


Rob
Algemene indruk:8 - Keuken:5 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:7 - Parking: 8 - Sfeer:7

Toelichting:

Een op het oog prima restaurant, maar ik heb het idee dat er een wisseling van de wacht is geweest in de keuken. De laaste keer was het eten ver beneden peil! Een fantasieloze pikilia en verbrand vlees, dus de volgende keer naar een ander restaurant uitkijken.


Fam. de Jong
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 10 - Prijzen:10 - Parking: 10 - Sfeer:10

Toelichting:

Fantastisch restaurant! Heerlijk eten dat prachtig wordt gepresenteerd, prettige bediening en een gezellige Griekse sfeer, vooral als er live muziek is (vrijwel iedere vrijdag). Gratis parkeren voor de deur is ook een grote pré! Wij hebben pas geleden ook met een grote groep een buffet genomen in Palladion, en dat was uitstekend. Veel variatie dus voor ieder wat wils. De eigenaars Yiannis en Dimitris (en de bediening) zijn juist heel vriendelijk en doen hun best om de klanten een fijne avond te bezorgen! Stukken beter dan Delphi, dat er met al die wisselingen van eigenaars flink op achteruit is gegaan. Palladion is zeker een bezoek waard!


M.de Bruijne
Algemene indruk:3 - Keuken:2 - Bediening:1 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:5 - Parking: 8 - Sfeer:2

Toelichting:

Stugge bediening. Pangasius filet wordt verkocht als Pangasius zeetong filet, terwijl Pangasius een heel andere soort vis is namelijk meerval. Aan de Pangasius filet zat niet veel smaak. In de Stifado waren de ossehaaspuntjes niet mals, maar te taai. De patat was goed. Het saladebuffet was om 20.30 al gesloten vanwege de hitte, maar er werd voor ons nog wel een bord met een combinatie uit het salade buffet bezorgd, na een opmerking dat het saladebuffet op de kaart stond.


Karin
Algemene indruk:8 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:8 - Parking: N.v.t. - Sfeer:10

Toelichting:

heerlijk gegeten! bediening is heel netjes en vriendelijk! ze komen ongeacht hoe druk het is alltijd een praatje met je maken! echt een aanrader!


smith
Algemene indruk:5 - Keuken:5 - Bediening:7 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:7 - Parking: 7 - Sfeer:7

Toelichting:

ik vond het altijd goed, maar de laatste keer, had ik antieke baklava,kreeg geen ouzo, waren met een grote groep voor ons 30 jarig huwelijk, we vonden het ronduit slecht. we hadden een lopend buffet, niets bijzonders.We komen er niet meer, de eigenaar was onbeschoft, jammer voor ons feestavondje.We hebben delfi weer bezocht dat heeft een andere eigenaar, steengoed daar gaan we voortaan heen.


L.van denBos
Algemene indruk:7 - Keuken:8 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:8 - Parking: 9 - Sfeer:7

Toelichting:

We komen sinds de opening bij Palladion, en maken maandelijks de live-muziek avonden mee, tot in de late uurtjes. Veel griekse muziek waarbij uiteraard gedanst word. Na 23.00 heerst er een echte griekse sfeer, waarbij de eigenaar Yannis en ober Costa zing


koykla
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:1 - Kindvriendelijk: 10 - Prijzen:6 - Parking: 10 - Sfeer:5

Toelichting:

lange wachttijden , dacht dat ze bij de ns langzamer waren, dit is erger............... klanten zijn goed voor de rekening maar niet voor persoonlijke benadering, dat is dan ook als je de helft van je personeel naar huis stuurt terwijl het nog redelijk d


Anja
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:9 - Parking: 9 - Sfeer:10

Toelichting:

Sfeer is geweldig(héérlijke muziek)!Personeel uitmuntend!(hoger dan 10) Keuken fantastisch(te veel lekkers om op te noemen ook desserts zijn gigantisch)!Griekse avond is één groot feest!Op het moment dat je bij Palladion binnenstapt,ben je op vakantie...


Leo Kuiper
Algemene indruk:9 - Keuken:8 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:6 - Parking: 10 - Sfeer:5

Toelichting:

Er groot (modern Grieks) opgezet, weinig intiem. Lijkt meer op een zaal van het Grootmeesters paleis in Rhodos. Eten was heel lekker, maar sfeer niet echt Grieks.

Palladion te Vlaardingen

21 beoordelingen

8.14
Plaats review»

Griekse restaurants Vlaardingen