Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 

Platia

Markt 12, 6651 BC Druten

Tel: 0487-507226
Informatie:  Griekse Specialiteiten Restaurant Internet: www.platia.nl
Openingstijden: 16.00 tot 22.00
Gesloten: Maandag


Plattegrond Druten: Waar ligt Restaurant Platia?
Lees de boordelingen - reviews over Platia te Druten


Gerard Vreeman
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:9 - Parking: 10 - Sfeer:9

Toelichting:

Heerlijk gegeten en de bediening is super! In deze winterperiode kon ook afgeweken worden van de 'kaart' en kon wild worden besteld. Sofia, Dolly en de keuken hebben mijn verjaardag extra glans gegeven. Dank daarvoor!!!!!


Marian Huiskens
Algemene indruk:9 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:8 - Parking: 10 - Sfeer:9

Toelichting:

afgelopen zaterdag voor de derde keer bij platia gaan eten.En weer was het heerlijk We hebben om 17:00 uur gebeld om te reserveren, bleek er die avond muziek te zitten. Het was helemaal vol. Als er plaats was zouden we gebeld worden. Om 19:30 ging de telefoon om te vragen of we nog wilde komen want er was een tafel vrij. Het was geweldig, het eten was wederom goed en de sfeer fantastisch. Leuke muziek en zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Dit gaan we zeker nog eens doen.


Denise W.
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:9 - Parking: 10 - Sfeer:10

Toelichting:

Het eten is voortreffelijk en wordt op mooi opgemaakte borden opgediend. Er is genoeg keuze op de kaart. De zaak heeft een mooie moderne sfeervolle uitstraling. Het personeel is gastvrij, vriendelijk, behulpzaam en snel. Het is een echte aanrader voor iedereen die gezellig, lekker en voor een goede prijs/kwaliteit verhouding wil eten Een tip als je in het weekend gaat even van te voren reserveren. Wij gaan hier zeker nog veel vaker eten!!


Wil en Nel van de Geijn
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:8 - Parking: 9 - Sfeer:9

Toelichting:

We hebben hier nu al enkele keren heerlijk gegeten in deze toch sfeervolle ambiance. Vlotte en vriendelijke bediening na een gastvrije ontvangst. Mooi opgediende gerechten met verse groenten en van uitstekende kwaliteit! Platia : een echte aanwinst in Druten

Platia te Druten

4 beoordelingen

9.25
Plaats review»

Griekse restaurants Druten