Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 

Rhodos

Emmasingel 60, 6001 BD Weert

Tel: 0495 531862
Informatie: Grieks Specialiteiten Restaurant Internet: 
Openingstijden: Niet bekend
Gesloten: Iedere dag open Iedere dag open Iedere dag open Iedere dag open Iedere dag open Iedere dag open


Plattegrond Weert: Waar ligt Restaurant Rhodos?
Lees de boordelingen - reviews over Rhodos te Weert


Diana Joosten
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:8 - Parking: 7 - Sfeer:8

Toelichting:

Wij hebben er zaterdag avond gegeten met onze dochter! Lieve gastvrouw geeft goed uitleg over het eten Het eten is veel, en super goed klaar gemaakt, we hebben genoten die avond,


Tonny
Algemene indruk:8 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:10 - Parking: 9 - Sfeer:10

Toelichting:

Wij eten hier zeer regelmatig ! Het eten is geweldig . Alles vers en van een uitstekende kwaliteit! Ook het advies van Nikki is prima , ze verteld altijd wat voor verse vis of welke bijzondere gerechten er die dag zijn.


Tonny Fischer
Algemene indruk:9 - Keuken:10 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:9 - Parking: 9 - Sfeer:9

Toelichting:

Als je echt vers wil eten moet je in Weert toch echt bij Rhodos zijn . De kok tovert de heerlijkste gerechten te voorschijn. Alles kakelvers en niets uit de diepvries. De mensen die op deze site klagen weten waarschijnlijk niet hoe vers eten smaakt! Wij eten hier met veel plezier.


Bart
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:8 - Parking: 7 - Sfeer:9

Toelichting:

Dit is naar mijn mening het beste grieks restaurant van Weert. Hoewel de gastvrouw wat nors overkomt, is zij bijzonder vriendelijk. De keuken is goed waarbij het vlees niet uitgebakken hard is. Mals vlees waarbij de menukaart maandelijks een maandmenu laat zien. Laat je niet tegenhouden door de negatieve berichten die anderen op deze site hebben achtergelaten om dit restaurant te bezoeken. Geniet en eet smakelijk!


Richard
Algemene indruk:1 - Keuken:1 - Bediening:1 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:1 - Parking: N.v.t. - Sfeer:2

Toelichting:

Op zoek naar een Griek in Weert met onze 2 kinderen, liepen we langs dit restaurant en het zag er gezellig uit. Bij binnenkomst werden we ontvangen door de "gast" vrouw, we vroegen of er nog een tafel beschikbaar was. Ze keek naar de kinderwagen en zei dat het vol was. Om de hoek binnen 1 minuut naar het restaurant gebeld met de vraag of er nog een tafel beschikbaar was... "Natuurlijk hebben wij nog een tafel, meneer...." Kortom de Griekse en Limburgse gastvrijheid is bij restaurant Rhodos te Weert ver te zoeken als je met 2 kinderen wilt komen eten... Uiteindelijk zijn we bij Mykonos in Weert uitgekomen iets verderop en geen spijt van gehad!!!!


Katharina
Algemene indruk:2 - Keuken:2 - Bediening:2 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:2 - Parking: N.v.t. - Sfeer:2

Toelichting:

Typisch geval van eens maar nooit meer! Zomerse avond, heerlijk om op het terras te eten. Met de vraag of wij buiten konden eten (waar ook ander mensen zaten) kregen wij door -wat later de eigenaresse bleek te zijn- met een nors gebaar “toestemming”. De bediening buiten –een jong meisje- was klantvriendelijke, correct en legde alles geduldig uit. De griekse muziek op het terras was sfeerverhogend maar dusdanig hard dat wij elkaar niet konden verstaan. Op verzoek ging de volumeknop na een tijdje gelukkig omlaag. Wij verzochten om het voorgerecht en de hoofdgerechten tegelijkertijd te brengen. Dat bleek niet mogelijk. Het was lang wachten op de hoofdgerechten. Ruim drie kwartier. Mijn man had Moussaka, mijn zoon de griekse variant van pasta, Pastitio. Met de excuses dat de moussaka zeker 20 minuten in de oven moest en dat daardoor de andere hoofdgerechten ook later waren werd het eten geserveerd. Bij de Moussaka bleek de bovenkant meer dan gegratineerd! De gesmolten kaaslaag was zwart en keihard. Om dat te verdoezelen was er nog een laag kaas overheen gestrooid! De serveerster gaf ons gelijk en nam het boord mee, terug naar de keuken. Onmiddellijk kwam de eigenaresse met ferme stappen naar onze tafel. Zij was het helemaal niet eens met onze kritiek! Hoe halen wij het in onze hoofd, dit heet gegratineerd, wij hadden blijkbaar geen verstand van, het moest krokant zijn. Zij ging maar door met luide stem en haar agressieve benadering in het bijzijn van onze kinderen. Wij hadden –in haar ogen- volledig onterechte kritiek. Ook dat wij allemaal een hap van geproefd hadden om zeker van te zijn dat het echt verbrandt was viel niet in goede aarde. Mijn man gaf aan dat hij de Moussaka niet meer hoefde, maar zij stond erop om binnen tien minuten (!) een andere Moussaka op tafel te zetten. Die kreeg hij, zonder gegratineerde laag, met een stukje feta erbovenop. De eigenaresse kwam weer om te vragen of nu alles goed was en begon mijn man, volledig ongepast, heel amicaal talloze keren in zijn oor fluisterend “Schatje” te noemen en herhaaldelijk en over zijn schouder te aaien. Ze draaide als een blad in de wind en werd overdreven vriendelijk…complimenten over onze mooie kinderen…enz. Gatver! Bij vertrek kregen wij nog een flesje water voor onderweg (andere klanten, trouwens ook) en wat chocolaatjes. Misschien hadden wij pech en had zij haar dag niet. Het eten was gewoon niet lekker (te zout en te kruidig, ook de Pastitio, het smaakte allemaal eender) en de eigenaresse op zijn zachts gezegd bijzonder klantonvriendelijk . Wij zijn zeker geen moeilijke, veeleisende klanten, wij wilden een gezellige avond met lekker grieks eten. NOOIT MEER, Rhodo’s in Weert.


C Vaes
Algemene indruk:7 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:8 - Parking: N.v.t. - Sfeer:8

Toelichting:

Kleinschalig restaurant met goed eten


Frans&Mia Robben
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 10 - Prijzen:10 - Parking: 10 - Sfeer:10

Toelichting:

Grieks restaurant Rhodos!!! Super goed, heerlijk eten, lieve mensen. Tot snel wederzien XXXXX


Bonkie
Algemene indruk:5 - Keuken:8 - Bediening:2 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:6 - Parking: 7 - Sfeer:8

Toelichting:

bonkie - Helaas, de eigenaresse van dit restaurant kwam zeer klantonvriendelijk over. Blijkbaar heeft zij er helemaal geen zin meer in! De overige bediening (scholieren) werden door haar slecht geinstrueerd. Zo werden bijvoorbeeld bijna de - nog volle - glazen weggehaald en werden na afloop de placemats weggenomen omdat 'de vlekken (die wij blijkbaar hadden gemaakt...) er anders niet meer uit zouden gaan.' Erg onprofessioneel allemaal. Kortom: de service was dermate bedroevend dat we besloten hebben hier niet meer terug te komen. Jammer maar zo is het.


Yvonne en Martine
Algemene indruk:8 - Keuken:10 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:10 - Parking: 8 - Sfeer:8

Toelichting:

Wij hebben heerlijk gegeten en super genoten en we zullen zeker weer komen. De eigenaar en zijn vrouw waren echt heel vriendelijk. En het eten was overheerlijk en echt zo sappig en met passie bereid. liefs van yvonne en martine


Jansen
Algemene indruk:9 - Keuken:9 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:9 - Parking: 9 - Sfeer:8

Toelichting:

gewoon super goed en de gerechten zijn op zich dus alles smaakt ook anders. En zo hoort het er zijn plaatsen waar alle vleessoorten het zelfde smaakt. Petje af.


Henk Janssen
Algemene indruk:9 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:9 - Parking: 9 - Sfeer:10

Toelichting:

Dit restaurant is reeds jaren mijn geliefde Griek. Je kunt er fantastisch eten tegen een schappelijke prijs. Vooral de lamskoteletjes en de dorade zijn er overheerlijk. De sfeer en bediening vind ik zeer goed. Er is ook voor de rokers een rookruimte op de bovenste verdieping.


annie en jos
Algemene indruk:9 - Keuken:10 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:9 - Parking: 8 - Sfeer:9

Toelichting:

in vele griekse restaurants gegeten, maar hier was de keuken gewoon formidabel.


Helga en Gerrit
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:8 - Parking: 8 - Sfeer:10

Toelichting:

Beetje thuiskomen, zo welkom en gezellig!! Vooruitstrevend en zoveel mogelijk biologisch-dynamisch


stefan
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:10 - Parking: 9 - Sfeer:9

Toelichting:

leker 4 gangen Kerst menu gegeten. kwaliteit/prijs goed. de beste Griek in Weert.


Nick & Dia
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:7 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:6 - Parking: 8 - Sfeer:8

Toelichting:

Lekker gekookt met goede ingrediënten. De nieuwe eigenaar doet het erg goed. De prijzen zijn wel aan de hoge kant. Goede ingrediënten zijn natuurlijk duur maar toch… Misschien de borden anders opmaken waardoor men genoeg eten krijgt en de kwaliteit behouden wordt.


Rasters
Algemene indruk:8 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:8 - Parking: 8 - Sfeer:9

Toelichting:

Vriendelijk personeel, gezellige sfeer, specialiteiten zijn aan te bevelen. Als je van lamskoteletjes, die van Rhodos in Weert zijn de allerbeste.


Gerard
Algemene indruk:9 - Keuken:8 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:8 - Parking: 9 - Sfeer:9

Toelichting:

Prima restaurant. Lekker eten en een gezellige sfeer.


Ilse
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:8 - Parking: 8 - Sfeer:9

Toelichting:

De bediening is vriendelijk en als het niet druk is in het restaurant dan maken ze helemaal tijd voor je. Je kan er zelfs mee lachen. Dit is zeker een aanrader om er vaker heen te gaan.


p van zal
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:8 - Parking: 7 - Sfeer:7

Toelichting:

Heerlijk rustig en er wordt net iets meer tijd besteed aan je eten. Ook voor vegetariërs is er een uitgebreide keuze.

Rhodos te Weert

20 beoordelingen

7.60
Plaats review»