Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 

Sirtaki

Kesselkade 42, 6211 EN Maastricht

Tel: 043 8525040
Informatie: Grieks Specialiteiten Restaurant Internet: 
Openingstijden: Niet bekend
Gesloten: Iedere dag open


Plattegrond Maastricht: Waar ligt Restaurant Sirtaki?
Lees de boordelingen - reviews over Sirtaki te Maastricht


Lambrix
Algemene indruk:8 - Keuken:6 - Bediening:1 - Kindvriendelijk: 7 - Prijzen:8 - Parking: 8 - Sfeer:7

Toelichting:

Zaterdag 6 Juli het rest bezocht, niet gereserveerd, was druk echter niet vol, bediening kan het niet aan grote janboel, personeel spreek amper tot geen Nederlands, gerechten waren bij vorige bezoek beter, deze keer calamaris zeer slechte kwaliteit. Tijdens ons bezoek 4 a 5 groepen die weg liepen, diverse gespreken gehoort die dezelfde mening waren. Jammer hopelijk eenmalig, anders is het einde oefening voor deze tent.


Jacques
Algemene indruk:9 - Keuken:9 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:9 - Parking: 8 - Sfeer:9

Toelichting:

Hebben na een tweede bezoek besloten om dit restaurant echt aan te bevelen. We komen al jaren op deze plek, en na een rondje "Belgische" Grieken zijn we weer terug hier. Een echte aanrader, mooi opgefrist interieur, mooi servies en bestek en heel lekker eten, al zijn we er ons van bewust tot smaken verschillen! De echte Griekse sfeer krijg je toch nooit helemaal, maar het eten was super lekker en dat is toch het belangrijkste.


jfm.loubele
Algemene indruk:9 - Keuken:10 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:9 - Parking: 7 - Sfeer:8

Toelichting:

heb in het verleden slechte dingen gehoord. maar nu hebben ze een nieuwe eigenaar heb gisteren(vaderdag) met mijn kinderen gegeten, het was heel goed,aanrader.


jasmin
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 10 - Prijzen:10 - Parking: 10 - Sfeer:10

Toelichting:

Ein sehr schones Restaurant mit echt griechischem Flair. Das Essen ist sehr gut und die Bedienung ist freundlich. Lange nicht mehr so lecker gegessen.


john
Algemene indruk:6 - Keuken:3 - Bediening:6 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:6 - Parking: N.v.t. - Sfeer:6

Toelichting:

Heel erg vreemd maar Sirtaki is er niet meer naar verluid speelde er vreemde praktijken af ,wij vonden het eten ook erg achteruit was gegaan vers was de groente niet meer het vlees een hele rare bijsmaak,gelukkig hebben wij de echte beste Grieks restaurant gevonden ODYSEA Hoogbrugstraat 19 Maastricht (Opmerking GriekseGids: Restaurant Sirtaki is obergenomen door een nieuwe eigenaar en zal binnenkort opnieuw haar deuren openen. Momenteel wordt er flink gerenoveerd)


Ludy
Algemene indruk:10 - Keuken:10 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 10 - Prijzen:10 - Parking: 7 - Sfeer:10

Toelichting:

@Shirley: weet jij wel wat grieks eten is ? Ik hem in ieder geval geen babi pangang, mini loempiaatjes en bokwurst op de kaart zien staan, maar gewoon souflaki, gyros, biftekki ( maar daar zul je nog wel nooit van gehoord hebben ). Ze hadden zelfs griekse salade en feta. Niet echt vreemd voor een grieks restaurant. Enig minpunt van dit restaurant is dat ze geen griekse goulash kroketten hadden.


Shirley
Algemene indruk:9 - Keuken:9 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:9 - Parking: 9 - Sfeer:9

Toelichting:

Sirtake is (een van) de beste Griek in Maastricht. Het personeel is erg aardig en correct en het eten is super. Absolute aanrader!


Cuyvers
Algemene indruk:5 - Keuken:5 - Bediening:8 - Kindvriendelijk: N.v.t. - Prijzen:8 - Parking: 7 - Sfeer:6

Toelichting:

Wij wilden lekker Grieks gaan eten maar kregen geen typische Griekse schotels! Het vlees en eten op zich was redelijk en niet slecht of onverzorgd, maar zeker niet Grieks! Het voorgerecht (meze, hier genoemd (koude voorgerechten) was klein en de lamkoteletjes te gaar. Verder hadden we eerder de indruk van een kebab-schotel te eten dan lekker Grieks te eten. We kregen een plastic waterfles op tafel en de wijn was echt niet lekker en ook weer niet Grieks. Een tegenvaller voor ons!


Timmermans A.J.J.
Algemene indruk:8 - Keuken:8 - Bediening:9 - Kindvriendelijk: 9 - Prijzen:8 - Parking: N.v.t. - Sfeer:8

Toelichting:

bijzonder goed eten.en de prijs is echt redelijk.


C.w.v.d.laan
Algemene indruk:9 - Keuken:8 - Bediening:10 - Kindvriendelijk: 8 - Prijzen:7 - Parking: 7 - Sfeer:10

Toelichting:

Sirtaki is een van de betere Griekse restaurants in Maastricht. men probeert het eten en de abiance zo Grieks mogelijk te houden. Het vlees is van een super kwaliteit en de bediening is zeer correkt en vriendelijk.Dus voor een echt Grieks etentje is Sirta

Sirtaki te Maastricht

10 beoordelingen

8.30
Plaats review»