Met TUI naar Griekenland
Eilandhoppen - Griekse eilanden -  Griekenland

Grieks restaurant Sirtaki

Kesselkade 42, 6211 EN Maastricht

Tel: 043 8525040
Toelichting: Grieks Specialiteiten Restaurant
Openingstijden:Niet bekend.
Gesloten op:

Plattegrond Maastricht: Waar ligt Restaurant Sirtaki?

Lees de boordelingen - reviews over Sirtaki te Maastricht

Jacques
Algemene indruk:9 Keuken:9 Bediening:8 Kindvriendelijk:8 Prijzen:9 Parking:8 Sfeer:9

Toelichting:

Hebben na een tweede bezoek besloten om dit restaurant echt aan te bevelen. We komen al jaren op deze plek, en na een rondje "Belgische" Grieken zijn we weer terug hier. Een echte aanrader, mooi opgefrist interieur, mooi servies en bestek en heel lekker eten, al zijn we er ons van bewust tot smaken verschillen! De echte Griekse sfeer krijg je toch nooit helemaal, maar het eten was super lekker en dat is toch het belangrijkste.

Shirley
Algemene indruk:9 Keuken:9 Bediening:9 Kindvriendelijk:8 Prijzen:9 Parking:9 Sfeer:9

Toelichting:

Sirtake is (een van) de beste Griek in Maastricht. Het personeel is erg aardig en correct en het eten is super. Absolute aanrader!

C.w.v.d.laan
Algemene indruk:9 Keuken:8 Bediening:10 Kindvriendelijk:8 Prijzen:7 Parking:7 Sfeer:10

Toelichting:

Sirtaki is een van de betere Griekse restaurants in Maastricht. men probeert het eten en de abiance zo Grieks mogelijk te houden. Het vlees is van een super kwaliteit en de bediening is zeer correkt en vriendelijk.Dus voor een echt Grieks etentje is Sirta

jasmin
Algemene indruk:10 Keuken:10 Bediening:10 Kindvriendelijk:10 Prijzen:10 Parking:10 Sfeer:10

Toelichting:

Ein sehr schones Restaurant mit echt griechischem Flair. Das Essen ist sehr gut und die Bedienung ist freundlich. Lange nicht mehr so lecker gegessen.

Timmermans A.J.J.
Algemene indruk:8 Keuken:8 Bediening:9 Kindvriendelijk:9 Prijzen:8 Parking:6 Sfeer:8

Toelichting:

bijzonder goed eten.en de prijs is echt redelijk.

jfm.loubele
Algemene indruk:9 Keuken:10 Bediening:8 Kindvriendelijk:9 Prijzen:9 Parking:7 Sfeer:8

Toelichting:

heb in het verleden slechte dingen gehoord. maar nu hebben ze een nieuwe eigenaar heb gisteren(vaderdag) met mijn kinderen gegeten, het was heel goed,aanrader.

john
Algemene indruk:6 Keuken:3 Bediening:6 Kindvriendelijk:6 Prijzen:6 Parking:3 Sfeer:6

Toelichting:

Heel erg vreemd maar Sirtaki is er niet meer naar verluid speelde er vreemde praktijken af ,wij vonden het eten ook erg achteruit was gegaan vers was de groente niet meer het vlees een hele rare bijsmaak,gelukkig hebben wij de echte beste Grieks restaurant gevonden ODYSEA Hoogbrugstraat 19 Maastricht (Opmerking GriekseGids: Restaurant Sirtaki is obergenomen door een nieuwe eigenaar en zal binnenkort opnieuw haar deuren openen. Momenteel wordt er flink gerenoveerd)

Ludy
Algemene indruk:10 Keuken:10 Bediening:10 Kindvriendelijk:10 Prijzen:10 Parking:7 Sfeer:10

Toelichting:

@Shirley: weet jij wel wat grieks eten is ? Ik hem in ieder geval geen babi pangang, mini loempiaatjes en bokwurst op de kaart zien staan, maar gewoon souflaki, gyros, biftekki ( maar daar zul je nog wel nooit van gehoord hebben ). Ze hadden zelfs griekse salade en feta. Niet echt vreemd voor een grieks restaurant. Enig minpunt van dit restaurant is dat ze geen griekse goulash kroketten hadden.

Lambrix
Algemene indruk:8 Keuken:6 Bediening:1 Kindvriendelijk:7 Prijzen:8 Parking:8 Sfeer:7

Toelichting:

Zaterdag 6 Juli het rest bezocht, niet gereserveerd, was druk echter niet vol, bediening kan het niet aan grote janboel, personeel spreek amper tot geen Nederlands, gerechten waren bij vorige bezoek beter, deze keer calamaris zeer slechte kwaliteit. Tijdens ons bezoek 4 a 5 groepen die weg liepen, diverse gespreken gehoort die dezelfde mening waren. Jammer hopelijk eenmalig, anders is het einde oefening voor deze tent.

Cuyvers
Algemene indruk:5 Keuken:5 Bediening:8 Kindvriendelijk:5 Prijzen:8 Parking:7 Sfeer:6

Toelichting:

Wij wilden lekker Grieks gaan eten maar kregen geen typische Griekse schotels! Het vlees en eten op zich was redelijk en niet slecht of onverzorgd, maar zeker niet Grieks! Het voorgerecht (meze, hier genoemd (koude voorgerechten) was klein en de lamkoteletjes te gaar. Verder hadden we eerder de indruk van een kebab-schotel te eten dan lekker Grieks te eten. We kregen een plastic waterfles op tafel en de wijn was echt niet lekker en ook weer niet Grieks. Een tegenvaller voor ons!

Advertenties

Eilandhoppen Griekenland Griekenland
TUI Griekenland

Alles over Griekenland


Vakantie Griekenland 2019

 


Beoordelingen