Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids      Youtube Griekse Gids      Instagram Griekse Gids      Facebook Griekse Gids      Pinterest Griekse Gids
 
 


  

Griekenland met een camper

Ontdek Griekenland met een camper

Veel toeristen bezoeken Griekenland met een camper of met een caravan. Dat is veel eenvoudiger dan je zou denken, want vanaf Italië varen dagelijks vele veerboten naar Griekenland. Met de camper op reis gaan heeft veel voordelen; je kunt Griekenland in je eigen tempo ontdekken en je stopt daar waar jij het zelf leuk vindt, je bent helemaal “eigen baas” en dat geeft een gevoel van vrijheid.

Er zijn ook mensen die wel graag met de camper op vakantie willen, maar tegen de lange reis naar Griekenland opzien, of ze vinden de kosten om in Griekenland te komen met de camper toch te hoog (men moet toch de boottickets, tol en benzine betalen). Voor deze mensen is er de volgende aantrekkelijke optie: huur een camper in Griekenland! De prijzen vallen erg mee en daarnaast vliegen Transavia en Aegean Airlines rechtstreeks naar Athene. en dat maakt het natuurlijk helemaal interessant.

Op de vakantiebeurs in Utrecht waar we afgelopen jaren een eigen stand hadden, hebben we mensen van het Griekse bedrijf Camper Club ontmoet, dat campers in het gebied rond Athene verhuurd. Bij de stand stond onder andere de eigenaar Giorgos Panagoulias, en zeer vriendelijke man waarmee we een heel leuk contact hadden. Deze man heeft dus in het plaatsje Palini (nabij het vliegveld van Athene) een erf waarop diverse modellen campers staan. Niet wetend wat voor campers het waren en wat voor prijzen hij hanteerde heb ik verder geïnformeerd en deze informatie vindt u nu op deze pagina. U kunt nu via onze site een camper bij de Camper Club reserveren. 

Wilt u een Camper reserveren, bezoek dan de Nederlandstalige website van Camper Club Greece


RESERVEREN

Camper huren in Griekenland

RESERVEREN


(Tekst ©De Griekse Gids)