Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Zagoria

Reviews en beoordelingen Zagoria Ioannina

Vakantiebeoordelingen Zagoria

The woman who takes care of the goats! - Foto van nell Vlinder op bloem Vikos kloof foto 3 - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids Plein in Ano Pedina foto 1 - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids Traditioneel dorp Kipi foto 2 - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids Evangelistria klooster Ano Pedina foto 1 - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids Voidomatis rivier bij Aristi foto 5 - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids Bij Monodendri - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids Het dorpje Kipi - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids Archontiko (Heerenhuis) Dilofo foto 10 - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids Hotel Porfyron in het dorpje Ano Pedina foto5 - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids Onderweg naar Agia Paraskevi aan de rand van de Vikos kloof - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids Het mooie traditionele dorp Ano Pedina foto1 - Zagori Epirus - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Zagoria

Angeliki
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het is een heerlijke streek, met een prachtige natuur. Een oase voor wandelaars, maar ook met een huurauto kun je vele prachtige plekjes bezoeken. De typische bouwstijl is kenmerkend voor de streek. We hebben er al verschillende prachtige vakanties doorgebracht! Het het volgende bezoek staat alweer op de kalender!


Jorgos Nikolidakis
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Zagorochoria (Zagoria) is een schitterend bergachtig natuurgebied in het noordwesten van Griekenland (district Epirus. Alle huizen in de dorpen zijn in dezelfde traditionele stijl gebouwd. Deze streek is ideaal voor mensen die van de natuur en van wandelen houden. Het is een rustige streek met niet al teveel toeristen.


Suus
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig rustig en ongerept gebied. Voor mensen die van een natuur- en cultuurvakantie houden. Hier kom je echt tot rust. De natuur is fantastisch, de mensen zijn ontzettend vriendelijk en je kunt er heerlijk eten. De Vikos-kloofis prachtig en overweldigend.
© De Griekse Gids 2000-2022