Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Poros

Reviews en beoordelingen eiland Poros

Vakantiebeoordelingen Poros

Poros | Saronische eilanden | Griekenland 120 - Foto van De Griekse Gids Poros | Saronische eilanden | Griekenland 219 - Foto van De Griekse Gids Poros | Saronische eilanden | Griekenland 157 - Foto van De Griekse Gids Vagionia Poros | Saronische eilanden | Griekenland 258 - Foto van De Griekse Gids Poros | Saronische eilanden | Griekenland 179 - Foto van De Griekse Gids Limanaki Agapis Poros | Saronische eilanden | Griekenland 286 - Foto van De Griekse Gids Poros | Saronische eilanden | Griekenland 253 - Foto van De Griekse Gids Poros | Saronische eilanden | Griekenland 266 - Foto van De Griekse Gids Zeilen Poros | Saronische eilanden | Griekenland 321 - Foto van De Griekse Gids Poros | Saronische eilanden | Griekenland 149 - Foto van De Griekse Gids Poros | Saronische eilanden | Griekenland 95 - Foto van De Griekse Gids Poros | Saronische eilanden | Griekenland 119 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Poros

Patricia de Man
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Erg klein eilandje, maar wel mooi en groen. Het hoofdstadje Poros kan ik eigenlijk hetzelfde over zeggen: klein, maar wel heel mooi. Het is leuk om door de smalle achterafstraatjes te slenteren, overal heb je weer een mooi uitzicht over het stadje. We hebben prachtige foto's kunnen maken. We zijn ook met de taxi naar het klooster en de opgraving geweest, buiten het stadje. Je kon ook een scooter huren, maar autohuur is er niet op Poros. Er zijn restaurantjes en cafeetjes aan de boulevard, waar je ook heerlijk kunt wandelen. Er zijn veel taxibootjes die je naar de overkant, naar Galatas op het vasteland, brengen. Leuk om te doen, ook al is er niet veel te zien in Galatas. Stranden zijn er niet in het centrum van Poros, wel een paar kilometer verderop. Het was heel leuk, maar echt voor een paar dagen, voor langer is het ons te rustig (in ieder geval in het voorseizoen).


Aristakes
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Mijn vrouw en ik gaan al jaren naar Poros. We zijn er zelfs getrouwd en onze 'Koumbaros' wonen daar dus. De gezelligheid en knusse sfeer is echt Grieks, alhoewel de discosound langzaam maar zeker steeds meer terrein begint te winnen en daarmee de traditionele Griekse bouzouki muziek op de achtergrond dreigt te raken.


Roel en Jennie Hofman
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn met Prinos reizen naar Poros geweest .Het was allemaal geweldig.Helemaal niet toeristisch en daar houden we van.Jacqueline had alles tot in de puntjes verzorgd zoals we van haar gewend zijn. Wij zaten in het New Aegli Hotel perfect hele aardige mensen zij verdienen een dikke 8.Jacq ga zo door en we zijn er volgend jaar weer bij hopen we. Liefs Roel en Jennie


G Menses
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Poros ligt dicht bij Athene, 1 uurtje met de flying Dolphin. 300 meter van Peloponnesos, bij Galatas. Je ziet Galatas aan de overkant. In Poros stad zijn er vele goede en gezellige tavernes, bijvoorbeeld Apagio en Karavelos. De mensen zijn meer dan vriendelijk.


Andries en Hillie Heite
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Poros is een groen eiland met veel pijnbomen dat in combinatie met Athene een fijne vakantie kan geven. Is op een zeer goede lokatie gelegen om heel veel te bezoeken. Boottochten naar veel omringende eilanden mogelijk, waaronder Hydra Spetsopoula enz.


Gerda S.
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wereldeiland,wij komen er nu 13 jaar en dit jaar gaan wij ook weer 2 keer. Voor ons is dit het paradijs en we hebben er inmiddels vele vrienden.


Hanneke Quist
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Poros is 'n prachtig eiland,zijn er 19 jaar geweest en er erg veel meegemaakt,leuke mensen ontmoet,alleen jammer dat het moeilijk is om er te komen en gaan er steeds minder ferry's naar de andere eilanden,verder ;n dikke 9 voor Poros.


wil
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
een wereld eiland


Gerard M
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
een paradijselijk eiland al > 19 jaar mijn favoriet (reeds op 22 eilanden geweest) rustige omgeving, dicht bij Athene en de cultuur van de Peloponnesos goede restaurantjes (maar niet langs de kade ....) gewoon een goede vakantieplek.


hugo alenus
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Mijn voorgangers verwarren de vele plaatsjes Poros en beschrijven bijv. het eiland Poros in de Saronische golf. Het Poros van Lefkas ligt tegen een bergflank. Beneden is er een gelijknamig groot kiezelstrand met meer activiteiten en restaurantjes.


christina van der veen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ontzettend leuk en mooi eiland en dorp.


Arzubel
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Poros is klein, mooi, gezellig. Een klein eilandje maar met Aegina, Hydra, etc op 1 uurtje varen. Mooie strandjes, mooi groot zwembad voor iedereen, mits iets te drinken. Scootertjes. Zalige terrasjes, s'avonds zie je de ontelbare boten binnenvaren.


Erik
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Zeer mooi eilandje: schaduwrijk groen, met blauwe baaien, en vooral het aangenaam stadje Poros. Knap om zien hoe de grote ferries hun weg banen in de nauwe zeestraat en vlakbij de kade manoeuvreren.


© De Griekse Gids 2000-2024