Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Spetses

Reviews en beoordelingen eiland Spetses

Vakantiebeoordelingen Spetses

Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 009 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 044 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 014 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 038 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 020 - Foto van De Griekse Gids Spetses - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 049 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 060 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 026 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 027 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 062 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 021 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Spetses

Nancy
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Fantastisch eiland, ik kom er sinds 1964, ik heb er mijn jeugd doorgebracht. De laatste jaren zijn er erg veel toeristen in de zomermaanden. Als je wilt gaan ga dan in mei of september minder druk.


T
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig eiland. We zijn hier in het voorjaar geweest en het was heerlijk. Nog niet ontdekt door de grote massa, dus nog persoonlijke aandacht van de bewoners, en heerlijk eten. Met de scooter is er veel te zien, mooie natuur, prachtige stranden en rust.


Jessica
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig en superromantisch eiland dat helemaal wit is. Langs de kust loopt een pad waar je rustig op je gemak langs de meest mooie huizen loopt om vervolgens in een haventje uitkomen met een aantal leuke tavernes.


Johnno Van Havere
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Heb midden september 2006 Spetses bezocht voor 1 dag en dat is naar mijn mening meer dan genoeg. Het was er mooi en zeer rustig maar als je gaat om iets te gaan bekijken dan zal het erg tegenvallen want zoveel is er niet.


Rob
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Een vrij rustig eiland wat ook door de Grieken voor vakanties wordt bezocht. Als je van rust houdt in voor- en najaar dan is dit een aanrader. In augustus zit het vol!


christina van der veen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Heel romantisch eiland


Erik
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Het rustigste eiland van deze eilandengroep. Ook vrij vlak, integenstelling tot bv. het nabije Hydra. Heel weinig toerisme, wat niet per se nodig is, maar ik vond er weinig te beleven. Het liet alleszins weinig indruk op mij na.


Spetses
7 reviews
8.0
Meer Saronische eilanden bestemmingen
© De Griekse Gids 2000-2024