Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Spetses

Reviews eiland Spetses

Vakantiebeoordelingen Spetses

Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 065 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 025 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 063 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 058 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 041 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 012 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 055 - Foto van De Griekse Gids Paard met koets in Spetses - Foto van alice41 Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 051 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 066 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 004 - Foto van De Griekse Gids Eiland Spetses Griekenland De Griekse Gids Foto 017 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Spetses

T
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig eiland. We zijn hier in het voorjaar geweest en het was heerlijk. Nog niet ontdekt door de grote massa, dus nog persoonlijke aandacht van de bewoners, en heerlijk eten. Met de scooter is er veel te zien, mooie natuur, prachtige stranden en rust.


Jessica
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig en superromantisch eiland dat helemaal wit is. Langs de kust loopt een pad waar je rustig op je gemak langs de meest mooie huizen loopt om vervolgens in een haventje uitkomen met een aantal leuke tavernes.


Johnno Van Havere
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Heb midden september 2006 Spetses bezocht voor 1 dag en dat is naar mijn mening meer dan genoeg. Het was er mooi en zeer rustig maar als je gaat om iets te gaan bekijken dan zal het erg tegenvallen want zoveel is er niet.


Rob
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Een vrij rustig eiland wat ook door de Grieken voor vakanties wordt bezocht. Als je van rust houdt in voor- en najaar dan is dit een aanrader. In augustus zit het vol!


christina van der veen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Heel romantisch eiland


Erik
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Het rustigste eiland van deze eilandengroep. Ook vrij vlak, integenstelling tot bv. het nabije Hydra. Heel weinig toerisme, wat niet per se nodig is, maar ik vond er weinig te beleven. Het liet alleszins weinig indruk op mij na.


Spetses
6 reviews
7.8
Meer Saronische eilanden bestemmingen
Nieuwsbrief Griekenland De interactieve kaart van Griekenland Griekenland tijdschrift
© De Griekse Gids 2000-2020