Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Trikala

Reviews en beoordelingen regio Trikala

Vakantiebeoordelingen Trikala

Meteora Thessalie- Griekenland 13 - Foto van De Griekse Gids Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 038 - Foto van De Griekse Gids Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 017 - Foto van De Griekse Gids Meteora Thessalie- Griekenland 1 - Foto van De Griekse Gids Kastraki bij Trikala- Griekenland 1 - Foto van De Griekse Gids Kalambaka bij Trikala- Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids Meteora Thessalie- Griekenland 25 - Foto van De Griekse Gids Meteora Thessalie- Griekenland 14 - Foto van De Griekse Gids Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 040 - Foto van De Griekse Gids Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 057 - Foto van De Griekse Gids Meteora Thessalie Trikala - De Griekse Gids - Foto van Renate van Deventer Meteora Griekenland - Foto Griekse Gids 018 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Trikala

Trikalinos
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ga maar een keertje naar Trikala..


Winde Flinterman
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Inderdaad een plaats die, als je erlangs rijdt, in eerste instantie niet uitnodigt om te gaan bezoeken. WEL DOEN! Echt Griekse sfeer, vreselijk gezellig, ├ęcht mooie winkels, rond oude centrum schitterende gevels..we waren er helaas maar even.


doet er niet toe?
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het leven opzich is het mooiste wat ik heb ervaren in de 9 jaren dat ik daar heb mogen wonen, waarin ik alle fascetten van het griekse leven heb mogen leren kennen. Een leven met een ziel, vanuit een hart dat ademde en dat ik mijn hele leven bij me zal dragen.


Evantia Rizos
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik kom zelf uit Neoxori Trikala een dorpje verder op, en ik hou van dat gebied! mijn vader land en en mijn geboorte stad trikala,en waar ik woon in griekenland Neoxori! Het is geweldig !


Irma & Dimitris Karakaxas
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Hele mooie stad die teveel mensen links laten liggen als ze naar Meteora gaan. Mooie omgeving met de Meteorakloosters en een gedenkplaats voor Alexander de Grote. In het voorjaar staat de omgeving vol met brem.


Trikala
5 reviews
9.2
Meer Thessalie bestemmingen
© De Griekse Gids 2000-2024