Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Nimfeon

Nimfeon Florina - vakantie, informatie en leuke tips

Nimfeo. In het departement Florina, bij de meren Zazari en Chimatitida, op 1300 meter hoogte, ligt het bergdorp Nimfeo dat vroeger Nevaska heette. De route naar boven is prachtig en vanaf een bepaalde hoogte zijn er langs de weg speciale plekken waar je schitterende foto’s kunt maken. Dit dorp is sinds begin jaren ’90 omgetoverd van een typisch arm boerendorp in een sjiek toeristisch herendorp en volgens vele toeristische gidsen behoort Nimfeo tot de top-10 mooiste dorpen van Europa.

Nimfeon
Nimfeon

In Nimfeo zijn chalets gebouwd die ongeveer driehonderd gasten kunnen ontvangen. Het gebied staat ook bekend om de organisatie “Arkturos” die hier gevestigd is en die als doel heeft wilde diersoorten, zoals de bruine beer en de wolf die hier in de streek leeft, te beschermen.

Bekijk foto's Nimfeon


Nimfeon


Beoordeel Nimfeon (Florina) en maak kans op prachtige prijzen

To MagazakiKen jij Nimfeon? Ben je hier wel eens geweest? Geef je mening, plaats een review zodat andere reizigers er wat aan hebben. Onder iedereen die een beoordeling plaatst, wordt op elke laatste dag van de maand een prachtige Griekse cadeaumand zoals op de foto verloot. (Beschikbaar gesteld door tomagazaki.nl). Je mag zoveel beoordelingen plaatsen als je wilt. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2021.
Lees reviews:

Florina: Waar ligt Nimfeon?

Waar ligt Florina
De kaart / landkaart van Nimfeon


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here
Ben je zelf ooit naar Nimfeon geweest? Klik op de link hieronder en plaats een review!
Lees alle beoordelingen of plaats zelf een beoordeling


Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Gemiddelde temperaturen

Januari
0.5°C
Februari
2.7°C
Maart
6.7°C
April
11.6°C
Mei
16.8°C
Juni
21.0°C
Juli
23.1°C
Augustus
22.5°C
September
18.4°C
Oktober
12.6°C
November
7.0°C
December
2.2°C

Griekse Gids Reizen De Griekse winkel to Magazaki Code geel Griekenland Tui Sunweb Eliza was here Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021