Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Skiathos stad

Reviews en beoordelingen Skiathos stad Skiathos

Vakantiebeoordelingen Skiathos stad

Bootje Columbus uit Mama-Mia in Skiathos stad foto 1 - Foto van De Griekse Gids Skiathos stad en eilandjes tegenover | Sporaden Griekenland foto 7 - Foto van De Griekse Gids Met de boot naar Skiathos stad foto 9 - Foto van De Griekse Gids Skiathos stad | Skiathos Sporaden Griekenland foto 31 - Foto van De Griekse Gids Skiathos stad | Skiathos Sporaden Griekenland foto 42 - Foto van De Griekse Gids Skiathos stad | Skiathos Sporaden Griekenland foto 18 - Foto van De Griekse Gids Skiathos stad | Skiathos Sporaden Griekenland foto 72 - Foto van De Griekse Gids Terrasjes Skiathos stad foto 3 - Foto van De Griekse Gids Skiathos stad | Skiathos Sporaden Griekenland foto 70 - Foto van De Griekse Gids Haven Skiathos stad foto 6 - Foto van De Griekse Gids Panoramafoto Skiathos stad | Skiathos Sporaden Griekenland foto 12 - Foto van De Griekse Gids Skiathos stad | Skiathos Sporaden Griekenland foto 25 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Skiathos stad

Piet Damsreeg
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:

Het voelt als thuiskomen wanneer je daar aankomt. Het appartement waar we al jaren achtereen komen zijn vrienden geworden. Het restaurant waar we elke avond eten en vaak ook lunchen is sfeervol, en heel goed betaalbaar.Je vraagt je af hoe men zulke maaltijden kan maken. En steeds weer iets extra's erbij krijgen zonder dat er o wordt gevraagd. Ook de eigenaresse kennen we al jaren, en ook zij voelt als familie. De mensen op het eiland zijn vriendelijk, behulpzaam, Het weer is altijd goed, al valt er ook wel eens een buitje. Heb er nog nooit iets bemerkt van criminaliteit. Vorig jaar konden we niet gaan helaas. Maar voor dit jaar staat Skiathos zeker weer boven aan ons lijstje van Griekse vakantieeilanden. We zijn inmiddels al een keer of 12 naar Skiathos geweest. Dat zegt genoeg toch?


Jen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig stadje in een typisch Grieks eiland. Het is ontzettend gezellig en mooi.


Diana Beekhuizen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heerlijk vakantie eiland! Minder massaal doordat het onbekender is. Maar genoeg te bezichtigen en excursies te maken. Ook erg mooi om naar het hoogste punt te gaan (mooi uitzicht over het eiland). Skiathos stad heeft veel leuke restaurantjes/ cafeetjes aan het water, leuke winkeltjes en een fort in het water om te bezichtigen. Ook veel mooie stranden op het eiland. Het enige dat ontbrak op het eiland was gyros, zeer apart...


Mary Mulder
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wat een prachtig en gemoedelijk eiland. Zeer vriendelijke mensen en een prachtige natuur. Sea U is een heerlijk restaureantje aan de kleine haven met ontzettend vriendelijk personeel. aeen aanrader.


Mary Mulder
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig gemoedelijk eiland. Heerlijk eiland om met een quad op pad te gaan. Wij hebben een heerlijke zeiltocht gemaakt rondom het eiland. Eten moet men zeker doen bij Sea U in de oude haven. Dat zijn zulke gastvrije en aardige mensen die heerlijk ete bereiden.


C Vermeeren
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Skiathos-stad is heel levendig en toeristisch. Veel winkeltjes en eettentjes. Lekker tafelen aan het oude haventje en in steegjes opzij van de hoofdstraat, maken het Griekse vakantiegevoel toch weer oke. Er is voor ieder wat wils. Van sjiek tot eenvoudig broodje gyros. Het achterland van Skiathos-stad is geweldig om te wandelen. Soms kom je uren niemand tegen in de bergen. Mooie natuur,bergpaden die leiden naar oude kloosters. Gelukkig zijn er nog wat tavernes onderweg en zowiezo aan het strand, vanwaar je ook met de bus terug kunt naar de stad. Voor ons wandelaars heeft Skiathos verrassend uitgepakt.


Bart
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Schitterend stadje, het is hier erg gezellig. Er heerst een gemoedelijke sfeer en er is heel veel te doen.


Massar
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het is hier erg mooi en schitterend om te wandelen. We zijn er 5 keer geweest. Daar ga ik best weer naartoe. Gezellige terrasjes, de Grieken zijn erg vriendelijk en behulpzaam.


C.J.M. Dijkhuis
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Als je van drukte en uitgaan houdt is dit een zeer geschikt eiland. Erg mooie stranden maar ik geef mijn voor keurkeur aan wat rustige eilanden. Huur beslist geen Motor of scooter bij MAMARAS TOURS dit bedrijf verhuurt zeer slecht onderhouden materiaal.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Als je van (Engels) massatoerisme houdt moet je hier naar toe. Stad om in de avondspits uit eten te gaan en te relaxen? op een van de vele terrasjes aan de haven boulevard / toeristen centrum.


Ed en Annette
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We willen even reageren op een van de beoordelingen. Het is wat voorbarig om je oordeel te geven over Skiathosstad al wachtende op de boot naar Skopelos. Of kwam die soms pas na een week? Wij hebben diverse restaurants uitgeprobeerd en ze waren allemaal goed.


Fons Koenders
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Heerlijke stad om 's avons uit eten te gaan en te relaxen op een van de vele teraasen aan het water. Er is voor elk wat wils;eenvoudige taverna tot goede restaurants die zeer redelijk geprijsd zijn. Ook zijn er veel winkels/shops.


marjan schouten
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Hier aangekomen voor de boot naar Skopelos, wat tijd om een goede indruk van Skiathos-stad te krijgen, levendig havenplaatsje met winkeltjes, terrassen en restaurants.
© De Griekse Gids 2000-2024