Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Skopelos stad

Reviews en beoordelingen Skopelos stad Skopelos

Vakantiebeoordelingen Skopelos stad

Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 104 - Foto van De Griekse Gids Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 50 - Foto van De Griekse Gids Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 84 - Foto van De Griekse Gids Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 28 - Foto van De Griekse Gids Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 88 - Foto van De Griekse Gids Kerkje buiten Skopelos stad | Sporaden Griekenland - Foto van De Griekse Gids Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 92 - Foto van De Griekse Gids Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 53 - Foto van De Griekse Gids Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 78 - Foto van De Griekse Gids Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 37 - Foto van De Griekse Gids Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 21 - Foto van De Griekse Gids Skopelos stad | Sporaden Griekenland foto 74 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Skopelos stad

angelique westhovens
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Skopelos stad. Je kan er heerlijk wandelen door de vele straatjes. Naar boven naar de vele kerkjes en mooie uitzichten. Heerlijk eten overal. Een auto huren en de vele leuke plaatsjes bezoeken, natuurlijk de "mama-mia" kerk op de rots.


Miek
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Skopelos stad vonden wij erg mooi, de echte witte huisjes, de kleine keitjes, de kerkjes en zo mooi kronkelend op een heuvel gebouwd dus voor mensen die slecht ter been zijn die moeten echt aan de boulevard blijven wat ook geen straf is. Wel wat modern, dus geen oude stoeltjes maar luxe banken en jammer; soms herrie muziek ipv de oude griekse klanken. Het strand bij Skopelos stad is echt vies en niet mooi, maar even verderop met de bus/ eigen vervoer of taxi heb je prachtige standen. Wij zijn maar een week geweest en omdat het niet heel groot is vinden wij dat ook genoeg, maar het was wel een super week!


Patricia
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Leuk, vrij klein, gezellig stadje. Leuke smalle straatjes om doorheen te slenteren, met restaurantjes en kleine winkeltjes erin. De omgeving is prachtig! Wat een mooie groen eiland met ptachtige stranden is Skopelos!


karin martens
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
helemaal los op Skopelos,wat een gevoel van vrijheid,het opsnuiven van de ingredienten,geuren en het genot aan het oog,dag in dag uit,met scooter zingend het mamma mia gevoel evenarend,ik als alleenstaande moeder met mijn dochter JOY van acht jaar achterop!!!een beleving en een absolute aanrader.Combireis met allonysos en skiathos helemaal boven alle verwachtingen!!


C Vermeeren
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Skopelos-stad, gezellig voor 's avonds terrasje,eten en rondslenteren door de winkelstraatjes. De vele steegjes herbergen vaak kleine kerkjes, altijd ontdekkingstocht door de straatjes van Skopelos.


Dave
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ben in deze stad geweest en heb het er heel erg naar mijn zin gehad . de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking is heel erg goed en vriendelijk . je kunt er natuurlijk ook scooters huren maar wees daar voorzichtig mee want de wegen kunnen heel erg glad zijn . voor de rest is het een heel mooi eiland waar ik beslist terug naar toe ga met veel plezier. De stranden van Skopelos zijn erg mooi en schoon daar wordt dus erg op gelet . wat je zeker moet doen als je op dit eiland bent is een boottocht maken die naar een baai vaart waar je goed kunt zwemmen en plezier maken . Het eten is er prima in elk restaurant die je er kunt vinden . tochten maken is er ook heel mooi en je komt er dan ook hele mooie plekjes tegen als je een wandeling gaat maken . Wat mij betreft is dit de mooiste plek waar ik ben geweest en het hotel waar we zaten (sunrise vilage ) was ook heel leuk . Dit hotel lag langs een weg die dus naar het stads gedeelte ging dit is een rechte weg tot het centrum . Dus wil je een leuke vakantie is dit eiland zeer aan te raden als je van rust houd maar ook uit wil gaan . dit is mijn ervaring met Skopelos


jan heemels
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Zeer mooi autenthiek stadje wat tegen een berg ligt wat ik graag nog een keer wil bezoeken


Matthieu
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Erg leuk eiland, kleinschalig en toch groot genoeg (de stad) om gevarieerd wandelingen te maken en lekker te eten, leuke boulevard langs de haven. Huur een scooter en verken het eiland, je vindt de leukste stranden en strandjes, nog ongerept en echt Grieks.


Wim &Mieke
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een supermooi en rustig eiland. Aardige mensen en betaalbare prijzen. Te klein om een week met de auto rond te rijden, maar op de scooter hebben wij 3 weken genoten. Voor jongeren is er weinig te beleven.


Paulette
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ondanks een mindere accomodatie ontzettend genoten van dit wonderschone eiland. Skopelos-stad is een mooi en heel gezellig stadje.


tony
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heel het eiland Skopelos is een verademing. Prachtige dorpen, stranden, kloosters in de bergen en het vissershaventje Loutraki in het noorden. In Skopelos-stad genoot ik het meest van de typische kerkjes boven de oude aanlegsteiger.


marjan schouten
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Leuke plaats met prachtige uitzichten, straatjes, kerkjes, winkeltjes, terrasjes, restaurantjes, vooral op het plein met de plataan en een prima plek om van hieruit hetzij met de enige buslijn of te voet iets te ondernemen op dit schitterende eiland.


peter
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
mooi eiland. In de hoofdstad was er s'avonds genoeg vertier. Stranden bij de hoofdstad is niet veel,maar als je een paar km verder rijdt dan hebt je erge mooie stranden.


carla
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuk eiland in combinatie met Allonisos en skiathos . Een week verblijven is meer dan genoeg. Overdag is het er gezellig maar houd je van rust dan moet je geen hotel in de stad boeken . Qua cultuur heeft het weinig indruk gemaakt.


a. zellenrath
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een heerlijk eiland ,en een gezellige stad Skopelos stad.
© De Griekse Gids 2000-2024