Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Panormos

Panormos Skopelos - vakantie, informatie en leuke tips


Panormos. Panormos ligt in het zuidwesten van het eiland Skopelos, ongeveer veertien kilometer van Skopelos stad en is bereikbaar via een mooie kronkelige weg, die door een fraaie groene natuur gaat. Het ligt onderaan een kleine vlakte, die omringd is door beboste bergen. De natuur is hier erg mooi. Panormos is een klein kustdorp met een mooi zand-kiezelstrand. Bij het strand zijn leuke restaurants en cafeetjes.

"Panormos op Skopelos ligt in een mooie baai en wordt omringd door bergen."

Op het strand zijn ligstoelen en parasols te huur, ook kan je hier allerlei watersporten beoefenen. Hoewel niet groot, is het één van de drukste toeristische plaatsen op Skopelos. Panormos ligt in een vrij gesloten baai en in die baai vormt zich een tweede baai die de naam Mplo draagt. In Mplo, dat eigenlijk meer op een fjord lijkt, zie je veel vissersboten, jachten en andere toeristische boten. Deze twee baaien in één eigenlijk, behoren tot de mooiste baaien van Skopelos.

Panormos Skopelos
Panormos Skopelos

Aan de ingang van de baai zijn twee mooie eilandjes, eentje daarvan heet Dasiá dat helemaal bedekt is met dennenbomen. Het eilandje is bereikbaar met toeristische bootjes die vanaf Panormos vertrekken. In Panormos is het in de winter erg rustig, er wonen niet meer dan dertig vaste inwoners. Mooie stranden dichtbij zijn het strand van Milia en het strand Kastani. Beide stranden horen tot de mooiste stranden van Skopelos.

Op vakantie naar Skopelos

Een vakantie naar Skopelos kun je eenvoudig boeken via verschillende reisorganisaties. Zie hier een overzicht van vakanties naar Skopelos. Je kunt je vakantie ook bij Griekse Gids Reizen boeken. Wij zijn vaak op Skopelos geweest en kennen het eiland en de leuke plekjes goed. We zijn gespecialiseerd in eilandhoppen. Zo is Skopelos erg mooi te combineren met Skaithos, Alonissos en Pilion

Bekijk foto's Panormos
Griekse spullen bestellen

Skopelos: Waar ligt Panormos?

Waar ligt Skopelos
De kaart / landkaart van Panormos


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb De Vakantiediscounter

Lees beoordelingen - reviews Panormos

Hillie en Andries Heite
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 9 - Uitgaan: 7 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 9 - Stranden: 9 - Omgeving: 9

Toelichting Panormos:
Hier Kunnen wij kort zijn over het rustige hemelse paradijsje Panormos. Kiezel strand met hemels blauw water en eet en drinkterrasjes prachtige bossen om te wandelen. Skopelos is het goed toeven vooral in de oude stad.


marjan schouten
Alg. indruk: 8 - Uit eten: 8 - Uitgaan: 6 - Kindvriendelijk: 7 - Cultuur: 5 - Stranden: 8 - Omgeving: 8

Toelichting Panormos:
Met de lokale bus uit Skopelos-stad naar Panormos gegaan. Dit plaatsje bestaat uit een paar winkeltjes en een prachtig strand met een paar terrasjes ( heerlijke ouzo )


Ben je zelf ooit naar Panormos geweest? Klik op de link hieronder en plaats een review!
Lees alle beoordelingen of plaats zelf een beoordeling


Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Agnontas vakantie
Agnontas vakantie
Skopelos stad vakantie
Skopelos stad vakantie
Glossa vakantie
Glossa vakantie
Agios Ioannis Kastri vakantie
Agios Ioannis Kastri vakantie

Gemiddelde temperaturen

Januari
12.1°C
Februari
12.4°C
Maart
13.4°C
April
16.2°C
Mei
19.4°C
Juni
23.5°C
Juli
25.2°C
Augustus
25.3°C
September
23.0°C
Oktober
19.7°C
November
16.4°C
December
13.6°C

Eilandhoppen Skopelos Griekse Gids Reizen Het Griekse winkeltje to Magazaki Sunweb Skopelos Griekenland Tui Griekenland Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2024