Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Keramoti

Keramoti | Haven bij Kavala

Keramoti. Keramoti is een Grieks stadje ten oosten van Kavala in het district Macedonie in het noorden van Griekenland. Het is de vertrekplaats voor een tochtje naar het eiland Thassos. Het is een karakteristiek plaatsje met vele rustige zandstranden, een vriendelijke bevolking en leuke taverna's. Het plaatsje is ontstaan ​​als klein vissersdorpje en gesticht door Griekse immigranten uit Klein-Azië.

Keramoti is tegenwoordig een pittoresk, klein stadje aan zee met een haventje. Er zijn verschillende kleine hotels en ook zijn er kamers te huur. Keramoti ligt in een mooie, groene omgeving. Er is, buiten de voorbijgangers die naar Thassos gaan of er vandaan komen, niet zoveel toerisme in het stadje en dat maakt het juist zo leuk! Het is nog authentiek Grieks. Voor een bruisend nachtleven kun je naar Kavala gaan, dat op ongeveer 10 kilometer afstand ligt.

De boot doet er ongeveer 35 minuten over om de mensen naar de overkant (Thassos) te brengen. Een grote groep zeemeeuwen houdt de mensen op de boot gezelschap, dit is een ware attractie! Het is een heerlijk vaartochtje over een rustige zee. De boot komt aan in de haven van Limenas, (Thassos stad), dat aan de noordkant van het eiland ligt.

Bekijk foto's Keramoti
Kavala: Waar ligt Keramoti?

Waar ligt Kavala
De kaart / landkaart van Keramoti


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here

Gemiddelde temperaturen

Januari
0.5°C
Februari
2.7°C
Maart
6.7°C
April
11.6°C
Mei
16.8°C
Juni
21.0°C
Juli
23.1°C
Augustus
22.5°C
September
18.4°C
Oktober
12.6°C
November
7.0°C
December
2.2°C
Griekse Gids Reizen Eilandhoppen Griekenland Glossy 2021 De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Eliza was here Huis kopen Kreta Griekenland Vaccinaties op Reis Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021