Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Reviews en beoordelingen Vakantiefilm Ithaki Ithaki

Lees beoordelingen - reviews Ithaki

E de Jong
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Voor de 4e keer naar Ithaki in de verblijfplaats Vathi. Nu weer een appartement na een paar keer een villa gehad te hebben. Eiland is waanzinnig fraai, rust, mooie baaien, lieve mensen en vooral de zee, zo blauw. De vele terrassen zijn een genot, heerlijk tussen de Grieken en gewoon mee genieten met de drukke gebaren en heerlijke eten. Eiland is niet groot maar perfect voor een 2 wekelijks verblijf, wij zijn zelfs 3 weken geweest en echt het verveelt niet en nooit. Minder geschikt voor kleine kinderen.


Gert M. Knepper
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Ithaki is het eiland waar ik al sinds 1972 kom, dus ik heb enig recht van spreken. Maar ik aarzel, want moet dit kleine, prachtige, eiland met z'n weinige toeristen wel bekend worden? Nee toch! Laten we dit geheim voor onszelf houden. Ssst!


Patricia de Man
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig klein eilandje! De natuur is echt schitterend! Mooi groen! Wij vonden de stranden prachtig. Er zijn veel kleine prive-baaitjes met kiezelstrand en schitterend helderblauw zeewater. Hier houden wij erg van. Perfect om te snorkelen. Het eiland is klein en je hebt het met de auto eigenlijk in twee dagen gezien, maar toch hebben wij ons er twee weken prima vermaakt. Langer is ook niet nodig, dan zou ik me wellicht gaan vervelen. Vathi, het hoofdplaatsje, is erg gezellig en heel Grieks. Er zijn leuke restaurantjes, cafeetjes en barretjes. Er zijn niet heel veel uitgaansgelegenheden, maar in degene die er zijn is het erg gezellig. Echt een aanrader!


wout & trudy
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Prachtig groen eiland, leuk om te wandelen. september is ook een mooie tijd om er te zijn. Lekkere taverna`s bij Koroni waar wij zaten.


P.C. v. HOLT
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
EXCELLENT/ZEILVAKANTIE plus"


roeland maat
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Simpelweg de beste vakantiebestemming ooit, met name omdat er geen toeristen komen!


e moerkamp
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn net terug gekomen vanuit het prachtige Ithaki,het is er groen met verschillende baaitjes,wel allen met kiezelzand,dus waterschoenen mee...Er zijn een paar verstilde dorpen,en het levendige Vathi,waar een romantische vakantiesfeer hangt, van flane


janna fopma
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:

Geweldig is het op het eiland van Odyseus, Ithaki. Heerlijk zo tussen de Grieken. Wij zaten in het hoofdplaatsje Vathi aan een geweldige baai, mooie uitzichten!


Foto's Ithaki - Ithaki in beeld

Vathy, Ithaki - Ithaca - Foto 041 - Foto van De Griekse Gids Pisaetos Ithaki - Ionische eilanden -  Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Exogi Ithaki - Ionische eilanden -  Foto 11 - Foto van De Griekse Gids Exogi Ithaki - Ionische eilanden -  Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Vathy Ithaki - Ionische eilanden -  Foto 10 - Foto van De Griekse Gids Polis Ithaki - Ionische eilanden -  Foto 5 - Foto van De Griekse Gids Exogi Ithaki - Ionische eilanden -  Foto 16 - Foto van De Griekse Gids Pisaetos - Ithaki - Ithaca - Foto 100 - Foto van De Griekse Gids Pisaetos Ithaki - Ionische eilanden -  Foto 9 - Foto van De Griekse Gids Kioni - Ithaki - Ithaca - Foto 071 - Foto van De Griekse Gids Vathy, Ithaki - Ithaca - Foto 039 - Foto van De Griekse Gids Frikes Ithaki - Ionische eilanden -  Foto 5 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's Ithaki»Ithaki

8 beoordelingen
9.0
© De Griekse Gids 2000-2024