Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Patitiri

Reviews en beoordelingen Patitiri Alonissos

Vakantiebeoordelingen Patitiri

Patitiri | Alonissos Sporaden Griekenland foto 2 - Foto van De Griekse Gids Museum Alonissos in Patitiri | Sporaden Griekenland foto 12 - Foto van De Griekse Gids Vuurtoren bij Patitiri | Alonissos Sporaden Griekenland foto 1 - Foto van De Griekse Gids Museum Alonissos in Patitiri | Sporaden Griekenland foto 13 - Foto van De Griekse Gids Museum Alonissos in Patitiri | Sporaden Griekenland foto 30 - Foto van De Griekse Gids Patitiri | Alonissos Sporaden Griekenland foto 8 - Foto van De Griekse Gids Patitiri tot Alonissos stad wandelen | Sporaden Griekenland - Foto van De Griekse Gids Museum Alonissos in Patitiri | Sporaden Griekenland foto 22 - Foto van De Griekse Gids Museum Alonissos in Patitiri | Sporaden Griekenland foto 24 - Foto van De Griekse Gids Patitiri | Alonissos Sporaden Griekenland foto 24 - Foto van De Griekse Gids Museum Alonissos in Patitiri | Sporaden Griekenland foto 14 - Foto van De Griekse Gids Museum Alonissos in Patitiri | Sporaden Griekenland foto 19 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Patitiri

peter de zwart
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Aan zee en strand aan het eind van de mooie langgerekte strandboulevard het Restaurant Akrogiali het eerste visrestaurant van Stoupa waar volgens aloude recepten de maaltijden worden bereid in een sfeervolle kwaliteit keuken. Over dit alles zwaaien Takis en Christina en personeel de scepter.


Bennie
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Alonissos is een klein Grieks eiland wat nog niet overspoeld is door het massatourisme. Het is nog redelijk authentiek wat ook zo zijn nadelen heeft: veel Engels praten ze er niet en de Grieken zijn niet altijd even vriendelijk voor buitenlanders.


Paulette
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heerlijk rustig, klein, mooi eiland. Bereikbaar met de boot vanaf Skiathos. Leuk te combineren met Skopelos.


Theo Janssen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mijn beoordeling is van een jaar of twaalf geleden. Toen was het een verademing: je komt met de boot op de haven af, en je ziet aan de wal wat van die leuke authentieke restaurantjes. Dat blijken later bijna alle restaurants van het eiland te zijn.


carla
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
15 en 13 jaar geleden ben ik hier geweest . Een totaal onbekend eiland .Een enkele toerist. Er was toen maar 1 km verharde weg . Je kon er alleen maar komen met de boot vanaf Skiathos. Heb hier mijn 1e souvenier gekocht. Gezellige taverna`s.
© De Griekse Gids 2000-2024