Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 

Reviews regio Kavala

Vakantiebeoordelingen Kavala

Van Keramoti (bij Kavala) naar Thassos | Griekenland | Foto 14 - Foto van De Griekse Gids Kamares Kavala stad - Macedonie - Foto 15 - Foto van visitkavala.gr Kryoneri Kavala - Macedonie - Foto 28 - Foto van visitkavala.gr Kavala stad- Macedonie - Foto 34 - Foto van visitkavala.gr Kavala stad - Macedonie - Foto 9 - Foto van visitkavala.gr Festival Kavala - Macedonie - Foto 31 - Foto van visitkavala.gr Kavala stad - Macedonie - Foto 32 - Foto van visitkavala.gr Kastro Kavala stad - Macedonie - Foto 3 - Foto van visitkavala.gr Filippi Kavala - Macedonie - Foto 5 - Foto van visitkavala.gr Kavala - Macedonie - Foto 21 - Foto van visitkavala.gr Van Keramoti (bij Kavala) naar Thassos | Griekenland | Foto 17 - Foto van De Griekse Gids Laspoloutra Kavala - Macedonie - Foto 14 - Foto van visitkavala.gr

Lees beoordelingen - reviews Kavala

C. Chalkidis
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ten eerste de ligging is een baai op een heuvel perfect.. romantisch.. fantastisch gewoon Het strand is buitengewoon mooi. Het is een oude stad. Maar heel mooi. de stad bestaat uit 2 delen oud en nieuw Kavala. Eten kun je als de beste probeer de krepperie.


Onno
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuk plaatsje, met historisch aquaduct en burcht. Frequente bootverbinding met Thassos. Levendig nachtleven. Knusse tavernes. Smaakvol.


regina
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Wij zijn een dag naar Kavala geweest vanuit Skala Prinos op Thassos , we gingen er met een Flying Dolphin s'morgens naar toe en met de gewone veerboot terug.De aankomst en het zicht op Kavala is fantastisch en de gezellige drukte een welkome afwisseling.


John
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Al jaren kom ik in Kavala; geen wonder natuurlijk als je moeder er geboren is. We combineren de drukte van een grotere stad met de heerlijke (zand)stranden buiten de stad of een tochtje de bergen in of een weekje of twee naar Thasos.


Jannie van Roekel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mijn vriend komt uit Kavala, dus ik heb meer gezien dan de doorsnee toerist. Het strand van "Ammolofoi" is één van de beste in Griekenland, rond 10 km. alleen maar zandstrand en het water is glashelder. In Kavala zijn verschillende "tavernes" .


Selma Foks
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Kavala ligt schitterend als je met de bus aankomt.


Peter Bauwens
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Dit jaar zijn we een paar dagen in Kavala geweest. Het is een wat grotere stad met een mooie romeinse brug in het centrum. Ongeveer 15 km ten noorden van Kavala liggen de opgravingen van Philippi. Deze zijn een "must" als u in de omgeving bent.


trudie nihot
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
een gezellige drukke stad om een paar dagen te verblijven, als je daarna de oversteek naar het eiland Thassos neemt dan heb je een droomvakantie.


Kavala
8 reviews
8.5
Bestemmingen Kavala
© De Griekse Gids 2000-2020