Glyfa (Elia)

Glyfa. Glyfa is een klein dorpje in het westen van Peloponnesos. Het ligt 3,5 kilometer van Arkoudi, 5 kilometer van Loutra Killinis en 52 kilometer van het vliegveld van Araxos bij Patras. Het dorp is in het jaar 1925 gesticht door Griekse vluchtelingen uit heel Klein Azië.

Tegenwoordig is Glyfa een rustig vakantiegebied. Niet ver van het dorp, ligt het mooie strand van Glyfa. Aan het strand is een klein vissershaventje. In Glyfa bevindt zich de populaire camping Ionion Beach. Er zijn ook enkele hotels en restaurants. Ten zuiden van Glyfa ligt een prachtigig natuurgebied met mooie bossen en duinen.

Hier bevindt zich ook Ionian Village. Ionian Village is een uniek zomercamping-programma voor Grieks-orthodoxe tieners dat beheerd wordt door het Grieks-Orthodoxe aartsbisdom van Amerika. Deelnemers reizen door heel Griekenland, bezoeken kloosters, lopen in de voetsporen van de apostelen en bezoeken belangrijke locaties uit de Griekse geschiedenis en cultuur. Ze nemen ook deel aan een leuk en spannend zomerkamp-programma waar kunst en handwerk, sport en atletiek, en allerlei activiteiten centraal staan.

Foto's Glyfa - Glyfa in beeld

Glyfa - Elia Peloponnesos foto 6 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 2 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 1 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 4 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 7 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 12 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 10 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 3 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 11 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 9 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 5 - Foto van De Griekse Gids Glyfa - Elia Peloponnesos foto 8 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Glyfa»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Sunweb Griekenland Tui Griekenland Ross Holidays Griekenland Zongids Griekenland;

Gemiddelde temperaturen Elia

Januari
10.2°C
Februari
105.0°C
Maart
12.2°C
April
15.2°C
Mei
19.8°C
Juni
24.1°C
Juli
26.6°C
Augustus
26.8°C
September
23.4°C
Oktober
19.0°C
November
14.7°C
December
11.6°C


Elia: Waar ligt Glyfa?

Waar ligt Elia
De kaart / landkaart van Glyfa


Elia vakanties

Helidonia apartments (incl. auto)

Bekijken

Helidonia apartments (incl. auto)
Elia
Loutra Killinis
Olympia Golden Beach (incl. auto)

Bekijken

Olympia Golden Beach (incl. auto)
Elia
Kyllini
Camping Ionion Beach

Bekijken

Camping Ionion Beach
Elia
Glyfa
Ionion Beach Hotel (incl. auto)

Bekijken

Ionion Beach Hotel (incl. auto)
Elia
Glyfa
© De Griekse Gids 2000-2019