Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Loutra Killinis

Loutra Killinis (Kyllinis) Peloponnesos - vakantie, informatie en leuke tips

Loutra Killinis. Loutra Killinis ligt 3 kilometer van Arkoudi, 9 kilometer van Kastro Killinis en 52 kilometer van het vliegveld van Araxos bij Patras. Het grootste deel van het gebied wordt bedekt door een dennenbos dat naar een lang zandstrand leidt, waar duinen zijn. Loutra Killinis ligt aan de Ionische kust precies tegenover Zakynthos. Op het mooie zandstrand bevindt zich een strandtent, parasols en strandbedden zijn beschikbaar voor de badgasten. Het strand wordt elk jaar bekroond met de Blauwe Vlag en is gemakkelijk toegankelijk. Het is geschikt voor kinderen, omdat het in het begin erg ondiep is.

Louta Killinis
Loutra Killinis

Loutra Killinis ligt in een gebied van zeldzame schoonheid en landschappen. Het is sinds de oudheid bekend om de bronnen met belangrijke, helende eigenschappen. De Killini-baden behoren tot de oudste, meest complete spa-complexen, niet alleen in Griekenland, maar in heel Europa. Het is misschien wel het meest geavanceerde hydrotherapie- en spa-centrum in de Europese Unie.

De spa is alleen in de zomer geopend van 1 juni tot 30 oktober en is ideaal voor het behandelen van diverse aandoeningen zoals bronchiale en allergische astma, reuma etc.

Bekijk foto's Loutra Killinis
Elia: Waar ligt Loutra Killinis?

Waar ligt Elia
De kaart / landkaart van Loutra Killinis


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here

Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Arkoudi vakantie
Arkoudi vakantie
Kastro Chlemoutsi vakantie
Kastro Chlemoutsi vakantie
Olympia vakantie
Olympia vakantie
Glyfa vakantie
Glyfa vakantie

Gemiddelde temperaturen

Januari
10.2°C
Februari
105.0°C
Maart
12.2°C
April
15.2°C
Mei
19.8°C
Juni
24.1°C
Juli
26.6°C
Augustus
26.8°C
September
23.4°C
Oktober
19.0°C
November
14.7°C
December
11.6°C
Griekse Gids Reizen Eilandhoppen Griekenland Glossy 2021 De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Eliza was here Huis kopen Kreta Griekenland Vaccinaties op Reis Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021