Kyllini (Elia)

Kyllini. Kyllini is een dorp in het noorwesten van Peloponnesos, 73 kilometer ten zuidwesten van Patras. Vanaf de haven van Kyllini vertrekken dagelijks boten naar de eilanden Zakynthos en Kefalonia, die binnen minder dan een uur varen bereikbaar zijn.

Aan de haven zijn een aantal restaurants en naast de haven ligt het grote zandstrand van Kyllini dat erg populair is onder jongeren.

Kyllini is ook bekend om de warmwaterbronnen die negen kilometer verder in een bos zijn en die reeds tijdens de Romeinse bezetting gebruikt werden.

Foto's Kyllini - Kyllini in beeld

Kyllini, Kylini, Elia - Peloponnesos  - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Loutra Killinis - Elia Peloponnesos foto 1 - Foto van De Griekse Gids Kyllini, Kylini, Elia - Peloponnesos  - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids  Kylini strand Elia Peloponnesos De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Kyllini, Kylini, Elia - Peloponnesos De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Kylini, Kyllini Elia Peloponnesos, Griekenland - De Griekse Gids - Foto van De Griekse Gids Op de boot van Zakynthos naar Kylini | De Griekse Gids nr 2 - Foto van De Griekse Gids Overtocht Zakynthos naar Kyllini - Foto van Cynthia Op de boot van Zakynthos naar Kylini | De Griekse Gids nr 1 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Kyllini»


Griekse Gids Reizen Eliza was here Griekenland Sunweb Griekenland Tui Griekenland Ross Holidays Griekenland Zongids Griekenland;

Gemiddelde temperaturen Elia

Januari
10.2°C
Februari
105.0°C
Maart
12.2°C
April
15.2°C
Mei
19.8°C
Juni
24.1°C
Juli
26.6°C
Augustus
26.8°C
September
23.4°C
Oktober
19.0°C
November
14.7°C
December
11.6°C


Elia: Waar ligt Kyllini?

Waar ligt Elia
De kaart / landkaart van Kyllini


Elia vakanties

Ionion Beach Hotel (incl. auto)

Bekijken

Ionion Beach Hotel (incl. auto)
Elia
Glyfa
Helidonia apartments (incl. auto)

Bekijken

Helidonia apartments (incl. auto)
Elia
Loutra Killinis
Grecotel Olympia Riviera (incl. auto)

Bekijken

Grecotel Olympia Riviera (incl. auto)

Elia
Kastro
Camping Ionion Beach

Bekijken

Camping Ionion Beach
Elia
Glyfa
© De Griekse Gids 2000-2019