Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Makryammos

Makryammos beach Thassos

Makryammos Thassos. Makryammos is een mooi strand op he Griekse eiland Thassos. Makryammos betekent letterlijk "lang zand" en het strand doet zijn naam zeker eer aan. Het strand ligt in een rustige en groene omgeving. Het gezellige Thassos-stad, met historische bezienswaardigheden en gezellige terrasjes, ligt op slechts 5 kilometer van Makryammos. 

"Het strand van Makryammos heeft fijn, wit zand en turquoise water."

Makryammos is het enige strand op dit eiland met een toegangspoort en tegen betaling. Het is een georganiseerd privéstrand dat hoort bij het complex Makryammos Bungalows. Je kunt er  wel een dagje gaan zwemmen, tegen betaling van een entreeprijs (Ongeveer 3 € p.p, kinderen halve prijs). Het strand van Makryammos heeft fijn, wit zand. Het water is erg schoon en heeft een mooie turquoise kleur. Het is ideaal voor kinderen omdat het een zeer lange ondiepe en veilige toegang heeft.

Makryammos Thassos
Makryammos Thassos

Het strand is omgeven door pijnbomen en groene gebieden met bloemen, rotsen, verharde paden, prachtige tuinen. In het complex is er een reservaat met een groot aantal reeën, die erg tam zijn en het eten aannemen dat kinderen hen aanbieden. Pauwen slenteren nonchalant tussen de bungalows. Met een toegangsticket kun je ook gebruikmaken van het zwembad.

Makryammos bungalows
Makryammos bungalows

Thassos Vakantie 

Wil je op vakantie naar het mooie groene eiland Thassos en wil je het het mooie Makryammos bezoeken? Zoek je een leuk hotel of appartement op het eiland? Bekijk dan het overzicht van vakanties naar Thassos. Wil je jouw reis combineren met andere eilanden of met het vasteland van Griekenland? Bekijk dan de website van Griekse Gids Reizen. Wij zijn gespecialiseerd in eilandhoppen en fly & drive vakanties.

Bekijk foto's Makryammos
Thassos: Waar ligt Makryammos?

Waar ligt Thassos
De kaart / landkaart van Makryammos


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here

Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Panagia vakantie
Panagia vakantie
Thassos stad vakantie
Thassos stad vakantie
Alyki vakantie
Alyki vakantie
Golden Beach vakantie
Golden Beach vakantie

Gemiddelde temperaturen

Januari
0.5°C
Februari
2.7°C
Maart
6.7°C
April
11.6°C
Mei
16.8°C
Juni
21.0°C
Juli
23.1°C
Augustus
22.5°C
September
18.4°C
Oktober
12.6°C
November
7.0°C
December
2.2°C
Griekse Gids Reizen Eilandhoppen Griekenland Glossy 2021 De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Eliza was here Huis kopen Kreta Griekenland Vaccinaties op Reis Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021