Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Skala Eressos

Reviews en beoordelingen Skala Eressos Lesbos

Vakantiebeoordelingen Skala Eressos

Skala Eressos plein foto 2 - Foto van De Griekse Gids Verlaten voetbalveld Skala Eressos foto 2 - Foto van De Griekse Gids Eressos en Skala Eressos | Lesbos Griekenland | Foto 4 - Foto van De Griekse Gids De bakker van Skala Eressos met daarnaast een minimarket - Foto van De Griekse Gids Souvlaki Grill House to Stenaki in Skala Eressos - Foto van De Griekse Gids Terras aan het strand van Skala Eressos - Foto van De Griekse Gids Restaurant Ioannis en Gabi naast de groenteman in Skala Eressos - Foto van De Griekse Gids Het gezellige plein van Skala Eressos - Foto van De Griekse Gids Eressos en Skala Eressos | Lesbos Griekenland | Foto 3 - Foto van De Griekse Gids Eressos en Skala Eressos | Lesbos Griekenland | Foto 11 - Foto van De Griekse Gids Eressos en Skala Eressos | Lesbos Griekenland | Foto 8 - Foto van De Griekse Gids Het grote strand van Skala Eressos foto 1 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Skala Eressos

Leen De Vleeschouwer
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Rustig,authentiek Grieks dorpje met een heel aantal winkeltjes en eetgelenheden .Dit is een dorpje waar je de typische Griekse sfeer kunt opsnuiven.Goed voor mensen die het zeer rustig aan willen doen.


Hans
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het hoge lesbiennegehalte is mij ontgaan in juli 2008. Komen volgens de Grieken met name in september. Onze kinderen vonden het strand geweldig, wij ook. Wel is het water snel diep, oppassen bij kleine kinderen dus. Geweldig gegeten in Skala Eressos.


Cobus
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 4

TOELICHTING:
Leuk nog echt Grieks dorp. Doet een beetje hippyachtig aan. Erg veel lesbiennes, daar kijk je wel van op. Verder lekker rustig. In de omgeving is weinig te beleven, de afstanden zijn groot en door de vele bergen ben je soms uren onderweg.


Poppekopje
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
heeerlijk is het er! We gaan er dit jaar voor de 6de keer heen. Er is geen massa-tourisme, nog heerlijk eten tegen een goede prijs en de mensen zijn er nog vriendelijk. Kan niet wachten tot het weer juni is!


leen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
zeer gezellig en leuk authentiek dorpje waar je heerlijk kunt rondslenteren overdag en 's avonds. een plaats waar er ook nog geen massatoerisme aanwezig is. heel wat winkeltjes en bars zijn er aanwezig. je kan er leuke wandelingen maken in de buurt.


maria
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
rustige verlof ,je kan er vele wandelingen doen . ik ben er 15 dagen geweest en heb mij er geen minuut verveelt . Er is veel te zien op wandel afstand voor mij en mijn man was het een droom vakantie.


marjan schouten
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Zowel Eressos ( geboorteplaats van de dichteres Sappho ) als Skala Eressos aan de kust zijn leuke plaatsjes met wat winkeltjes, terrasjes en bij Skala een mooi strand, prima rustig verblijf.


P.van Huffelen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
ivm met het grote aantal lesbiennes ( de laatste jaren voornamelijk koppels ) is het een heerlijk rustig oord geworden. Geen gejaag, geen gedonder. Gewoon lekker.


degroote gerrit
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 4 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heel mooi,maar ook heel rustig;te rustig voor mij... Een uitstap naar het versteende woud op Lesbos kan je u gerust besparen,daar vond ik niets aan... Hier vind je wel nog volledig verlaten baaien waar je heel rustig kunt zonnen en relaxen.
© De Griekse Gids 2000-2024