Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Ierapetra

Reviews en beoordelingen Ierapetra Kreta

Vakantiebeoordelingen Ierapetra

Ierapetra Kreta | Griekenland 2 - Foto van De Griekse Gids Ierapetra Kreta | Griekenland 7 - Foto van De Griekse Gids Ierapetra Kreta | Griekenland 9 - Foto van De Griekse Gids Ierapetra Kreta | Griekenland 4 - Foto van De Griekse Gids Ierapetra Kreta | Griekenland 1 - Foto van De Griekse Gids Ierapetra Kreta | Griekenland 6 - Foto van De Griekse Gids Ierapetra Kreta | Griekenland 10 - Foto van De Griekse Gids Ierapetra Kreta | Griekenland 3 - Foto van De Griekse Gids Ierapetra Kreta | Griekenland 8 - Foto van De Griekse Gids Ierapetra Kreta | Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Ierapetra

P. van Velzen
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Ierapetra is een klein stadje te zuiden van Agios Nikolaos. Wij hebben er eens 2 dagen overnacht en het was tof. Wij hebben lekker gegeten en gedronken. Wij hebben een mooie tijd gehad.


meke mommers
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Ierapetra is een stad geen dorp, dit is een stad die erg op de toeristen zit te wachten. Wel leuk om eens naar toe te gaan, maar voor mijn gevoel veel te veel bezig met de toeristen.


Pieter Hoving
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ik heb het geluk gehad dat ik 2 maand in dit echte authentieke stadje, het meest zuidelijke van Europa, heb mogen werken! Het is geen toeristische trekpleister meer, zo'n 10/20 jaar terug kwamen er wel enorm veel Scandinaviers.


koeroenaki
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij hebben er 6 jaar gewoond en komen er elk jaar...erug in de lente en in het najaar. vooral in het najaar is de zee lekker warm en het is overal heerlijk rustig. Je kunt er nog Griek zijn onder de Grieken en het is er nog erg veilig,je kunt je deur?


Johan
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Ierapetra is door ons bezocht op de scooter vanuit Malia. Bij de haven vindt je veel restaurantjes en winkeltjes.Ook is er een kiezelstrandje met het water van de Libysche zee. Van hier kijk je zo op het oude fort ook aan de haven gelegen. Een drukke stad


marjan schouten
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Vrij drukke plaats met toch nog wat oorspronkelijkheid, zoals nettenboetende vissers en een kasteel.


andre
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een gezellige plaats met vee terrasje een eetgelegenheden langs de boulevard. Een leuk winkelcentrum wel druk verkeer. Het busstation is soms onnavolgbaar, maar je kunt er met openbaar vervoer alle kanten uit.


Erik
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het zuidelijkste stadje van Europa heeft wel iets speciaals. De terrasjes op de kade staan zodanig dicht tegen het water, dat je de visjes kan zien rondzwemmen.
© De Griekse Gids 2000-2024