Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Molyvos

Reviews en beoordelingen Molyvos Lesbos

Vakantiebeoordelingen Molyvos

Molyvos Lesbos | Griekenland 107 - Foto van De Griekse Gids Molyvos Lesbos | Griekenland 188 - Foto van De Griekse Gids Olijfbomen bij Molyvos | Lesbos Griekenland | Foto 3 - Foto van De Griekse Gids Eftalou Hotel nabij Molyvos foto 1 - Foto van De Griekse Gids Molyvos Lesbos | Griekenland 44 - Foto van De Griekse Gids Pittoresk Molyvos (Molivos) foto 1 - Foto van De Griekse Gids Pittoresk Molyvos (Molivos) foto 2 - Foto van De Griekse Gids Molyvos Lesbos | Griekenland 73 - Foto van De Griekse Gids Molyvos Lesbos | Griekenland 21 - Foto van De Griekse Gids Molyvos Lesbos | Griekenland 29 - Foto van De Griekse Gids Molyvos Lesbos | Griekenland 130 - Foto van De Griekse Gids Molyvos Lesbos | Griekenland 132 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Molyvos

Miranda
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

De afgelopen 2 weken mogen vertoeven in het geweldig mooie plaatsje Molyvos met zijn mooie ligging tegen de berg en wat een prachtige bouwstijl . De authentieke straatjes zijn zo leuk en ook bij de haven is het heel gezellig met de vele heerlijke restaurantjes . We hebben veel getoerd op Lesbos maar waren altijd weer blij om in Molyvos terug te keren ; wij vonden dit het mooiste plaatsje wat we gezien hebben in Griekenland en hopen hier zeker nog een keer terug te komen ; we zullen dan weer kiezen voor hotel Adonis waar we 2 weken hét ultieme vakantiegevoel hebben gehad !!


angelique westhovens
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: N.v.t. - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Met een woord prachtig. We zijn er 2 keer geweest. Het verveeld nooit. Mooie en gezellige haven. veel goede en gezellige restaurantjes. Oud en nieuw maar in de zelfde prachtige bouwstijl. De rest van het eiland is al even prachtig. Nog veel oude huizen en mooie plaatsen. We zijn er de eerste keer in 2015 geweest, toen de vluchtelingen massaal kwamen. Jammer dat het eiland daardoor in een negatief daglicht kwam. Dit eiland is een 10 waard.


Nettie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Mooi Molyvos!! Sinds een aantal jaren bezoek ik ieder jaar een keer het mooie Molyvos. Ook deze zomer, is Molyvos een geweldige vakantiebestemming. Het pittoreske stadje, tegen een berghelling gebouwd vergt het nodige klimwerk, zeker als je accommodatie hoog ligt, maar het uitzicht over daken en zee en de prachtige straatjes, daar wil je een klim voor maken. Een taverne is altijd wel in de buurt en in zowel het winkelstraatje in het centrum als in de haven is een ruime keuze aan fijne taverna's met heerlijk eten. Op de weg naar Eftalou zeker Allonia aandoen en in de haven is Captains table aan te raden.

Naast het heerlijke eten is er zoveel moois te zien en te ervaren in en rond Molyvos; de gastvrijheid van de bewoners, de heetwaterbron in Eftalou, de prachtige kerkjes waar van die mooie bijenwaskaarsjes te branden zijn voor die je lief zijn, een fijne wandeling naar Petra met het mooie strand en een prachtig kerkje met fresco's uit rond 1500, de keramisten, schilders, de winkeltjes die echt mooie producten van het eiland verkopen, de houtbewerker met zijn snijplanken en kommen van olijfbomenhout, de olijfgaarden, de burcht met het wonderschone uitzicht, de kaap waar de zee zo heerlijk tegen de rotsen klotst...iedere keer als ik in Molyvos ben ontdek ik weer meer moois. De vluchtelingenkwestie lijkt opgelost. Er komen momenteel vrijwel geen bootjes met vluchtelingen meer aan op Lesbos.

In juli kon ik neerstrijken op schone stranden. Ik vond het wel heel pijnlijk dat enkele taverna's en winkeltjes hun deuren hebben moeten sluiten omdat toeristen uitblijven na alle berichten over vluchtelingen in de media. Het eiland leeft grotendeels, naast de olijventeelt en ouzo van toeristen. Ipv de gebruikelijke 30 vluchten per week schijnen er nu nog maar 6 vluchten per week naar Lesbos te gaan. Veel reisorganisaties, ook die alleen Griekenlandreizen bieden, zijn afgehaakt. Zo pijnlijk en zo zonde, het eiland is te mooi om te ontlopen. Het is goed vertoeven.


John Houben
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Molivos is een prachtig stadje waar de oude burcht zeker de aandacht trekt. In de straatjes naar de burcht zijn allerlei winkeltjes te vinden waar heerlijke kruiden te verkrijgen zijn. Veel restaurants waar je heerlijk kunt eten. All inclusive is nog niet zo bekend in Griekenland en dat viel dan ook tegen. Maar er zijn genoeg gelegenheden waar je tegen een meer dan redelijke prijs heerlijk kunt eten. Een aanrader.


Corrie Monster
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Geweldig mooie plek, leuke winkelstraatjes, heerlijke restaurantjes, terrassen aan het water, sfeervolle typisch Griekse haven. Prachtige stranden, mooi kasteel/burcht, mooi parkje even buiten Molyvos waar ik een hop gespot heb. Prachtig beginpunt voor wandelingen. Ideaal voor rustzoekers, wandelaars, vogelaars, gezinnen enz enz Molyvos heeft voor ieder wat wils.Heerlijk stadje.


Corrie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Onze eerste aanblik van Molivos was toen we wandelend vanuit Petra naar Molivos gingen. Na een tijdje gewandeld te hebben bleven we stokstijf staan van de eerste aanblik, zo mooi. We hebben daar een tijd stil staan kijken. Het leek alsof de huisjes tegen een berghelling waren aangeplakt. Maar ook in het dorpje is het geweldig, veel straatjes met ouden klinkers waar je al klimmend boven bij het fort aankomt.De haven met de gezellige tavernes waar het altijd goed toeven is. Ook een pleintje iets verder van de haven was een favoriete plek. We willen nooit twee keer naar het zelfde maar op Lesbos zijn we al drie keer geweest. Molivos is tot nu toe het mooiste wat we gezien hebben in Griekenland.


Willem Punt
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Molivos is een authentiek dorpje op Lesbos. Het kasteel helemaal boven het dorp is een geweldige plek om te zijn. Behalve rondlopen, zowel binnen als om het kasteel, kun je er ook heerlijke koffie of iets anders drinken in het restaurant. Ook kleine dingen eten kun je hier rustig doen. En geniet vooral van de zonsondergang hier! Mooie strandjes binnen handbereik. Wij zijn hier nu 2x geweest, en komen zeker nog eens terug. Minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Geen 1 straatje is vlak. Dit geeft het dorp wel een erg mooie sfeer!


Kim
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Molyvos is een prachtig en authentiek plaatsje. Gezellige keienstraatjes met winkeltjes en restaurantjes. Leuk haventje! De stranden vondt ik wat minder. Voornamelijk keien en weinig ruimte, omdat de stranden erg smal zijn. Je hebt wel een auto nodig om goed het eiland te kunnen bekijken.


Eleni
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Molivos is een vriendelijk dorp met, richtig de Burcht, nog middeleeuwse straatjes. Winkeltjes, restaurants en terrasjes genoeg om een keuze te kunnen maken. Ook het haventje, van waaruit een prachtig uitzicht, is de moeite waard. De bevolking is aardig en behulpzaam en je kunt er heerlijke wandelingen maken. Ik ga zeker terug!


adri
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
een heel dorp .heel gezellig. zeer goede eet gelegenheid .hele aardige mensen.


Kees Schijvenaars
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zeer gezellige dorp. Mooie haven met veel restaurantjes. Stranden wat verder op, ca 10 km, zijn heel mooi.


ines Reiber
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Molyvos is schitterend..Niet hoger dan 2 verdiepingen en geheel in de stijl van het eiland..dwz Rode daken en geen storende hoogbouw! Schitterende authentieke straatjes..hele aardige inwoners..Kortom..Toppie!!!


albert van de korput
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Molyvos is het paradijs op aarde. Nassosguesthouse is erg aan te bevelen. Workshop keramieken en schilderen is daar fantastisch. Vergeet ook niet bij Amber te eten (de Bazaar)b.v uitgebreide griekse lunch.


joyce schink
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wat een geweldig eiland en leuk stadje!! Een aanrader als men een rustig vakantieadres zoekt! vanwege ligging van het stadje, heuvelig, niet echt geschikt voor kleine kinderen!


dickveld
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Gemoedelijk eiland zonder extremen. Veel mede vakantiegangers gesproken. Na 3 dagen viel er op Lesbos niet veel meer te ontdekken was de gemeenschappelijke conclusie, inclusief off road. Wandelroutes zijn wat saai. Eettentjes zijn niet perse onderscheidend. Enige bijzondere (zand)strand zonder parasols: onder Sigri tweede baai


pieter opdam
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Molivos is echt leuk met al zn kleine straatjes die vol met winkeltjes en restaurantjes zitten. Aan de haven is het in de avond supergezellig en daar liggen de leuke restaurantjes en terrasjes. Wij verbleven daar in app Molivos Hills, een superluxe apartement.


Roodenburg
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Molyvos is een middelgrote plaats met typisch Griekse sfeer. Het heeft typisch Grieks eten. De mensen zijn erg vriendlijk. Molyvos heeeft een mooie uitzicht op de zee. Molyvos is tegen een berg gebouwd. Het is autovrij en staat onder de monumentenzorg.


A Vos
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Molyvos is een plaatsje met 700 inwoners in de winter en 1500 inwoners in de zomer. Leuk haventje met rondom fantastische restaurantjes. De mensen zijn uiters vriendelijk en heel Grieks. Leuke uitstapjes vanuit Molyvos, mooie dorpjes in de omgeving.


matthijs holman
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
WE LOVE MOLYVOS!!!!!!!!!


matthijs holman
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
WE LOVE MOLYVOS!!!!!!!!!


Cees en Nelly
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Onze eerste vakantie in Molyvos is zeker geslaagd.(voorjaar 2008) Hadden een appartement bij hotel Adonis. Was wel netjes, maar het personeel en de eigenaars waren niet echt vriendelijk. Overigens zijn de bewoners van Molyvos wel zeer aardig.


Cees en Nelly
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Onze eerste vakantie in Molyvos is zeker geslaagd.(voorjaar 2008) Hadden een appartement bij hotel Adonis. Was wel netjes, maar het personeel en de eigenaars waren niet echt vriendelijk. Overigens zijn de bewoners van Molyvos wel zeer aardig.


Christo & Carine
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zijn er reeds 11 maal geweest, en er is iets die ons steeds terug naar heen trekt, men kan er echt nog van de echte griekse keuken genieten, als ik een tip kan geven, ga eens naar petri heel klein, 2 taverna heel lekker.


Christo & Carine
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zijn er reeds 11 maal geweest, en er is iets die ons steeds terug naar heen trekt, men kan er echt nog van de echte griekse keuken genieten, als ik een tip kan geven, ga eens naar petri heel klein, 2 taverna heel lekker, dit jaar voor de eerste maal.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Molyvos is een zeer mooi gerestaureerd dorpje, alleen toegankelijk voor smal verkeer, ezeltjes. Leuke vakantieplaats goede eetgelegenheden in het dorpje en aan het fijne haventje, en na afloop een terrasje aan het strand. (Kiezel) Kortom heen gaan.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Molyvos is een zeer mooi gerestaureerd dorpje, alleen toegankelijk voor smal verkeer, ezeltjes. Leuke vakantieplaats goede eetgelegenheden in het dorpje en aan het fijne haventje, en na afloop een terrasje aan het strand. (Kiezel) Kortom heen gaan.


Jean
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Na 5x al daar geweest te zijn zullen we de volgende vakantie terug gaan.


Jean
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Na 5x al daar geweest te zijn zullen we de volgende vakantie terug gaan.


jan en wil
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zijn hier al diverse keren geweest en op de een of andere manier MOETEN we terug. Het is er zo fantastisch! Lekker eten kun je overal, maar wij waren erg gecharmeerd van GATOS. "Ons"hotel was ADONIS. Erg eenvoudig, maar ook schoon. Iedere dag werd er schoongemaakt.


jan en wil
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zijn hier al diverse keren geweest en op de een of andere manier MOETEN we terug. Het is er zo fantastisch! Lekker eten kun je overal, maar wij waren erg gecharmeerd van GATOS. "Ons"hotel was ADONIS. Erg eenvoudig, maar ook schoon.


Martin
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
We hebben echt genoten van onze vakantie in Molyvos. Het is een gemoedelijke plek waar iedereen zich direct thuis voelt. Er zijn een aantal gezellige uitgaansgelegenheden maar die verstoren niet die heerlijke rust die over het dorpje hangt. Een echte aanrader.


michalis
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
je komt tot rust ik zou iedereen aanbevelen het mee te maken ik zou een goeie zijn om mensen deze vakantie te laten maken


michalis
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
je komt tot rust ik zou iedereen aanbevelen het mee te maken ik zou een goeie zijn om mensen deze vakantie te laten maken.


H. Eelzak
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Na 14 keer nog steeds niet uitgekeken, afgelopen vrijdag terug gekomen, maar hebben al weer plannen…


H. Eelzak
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Na 14 keer nog steeds niet uitgekeken, afgelopen vrijdag terug gekomen, maar hebben al weer plannen.


ludo
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
leuke vakantieplaats


ludo
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
leuke vakantieplaats!


J.v.d.Wiel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij komen al 25 jaar in Molyvos en specifiek in Marianthi Paradise. Dit appartement ligt op 1500 meter van het dorpje. Het uitzicht is fantastisch vanaf het appartement. Molyvos is een klein leuk dorpje. Het heeft voldoende restaurants en winkeltjes.


J.v.d.Wiel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij komen al 25 jaar in Molyvos en specifiek in Marianthi Paradise. Dit appartement ligt op 1500 meter van het dorpje. Het uitzicht is fantastisch vanaf het appartement. Molyvos is een klein leuk dorpje. Het heeft voldoende restaurants en winkeltjes.


martin K.
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zaten in Eftalou,zo'n 3km van Molyvos.Molyvos is een prachtig Grieks dorp waar gelukkig nog niet teveel toeristen komen.Vanuit Eftalou wandel je in 20 min.naar de heetwaterbaden(geneeskrachtig).Privebad kost 5 Euro.Grote kiezelstranden.


martin K.
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Zaten in Eftalou,zo'n 3km van Molyvos.Molyvos is een prachtig Grieks dorp waar gelukkig nog niet teveel toeristen komen.Vanuit Eftalou wandel je in 20 min.naar de heetwaterbaden(geneeskrachtig).Privebad kost 5 Euro.


Joanna
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Helaas zaten wij iets te ver van Molyvos (Eftalou). Wel gingen we dagelijks naar Molyvos vanwege de leuke tavernes. In Petra was het wat meer toeristisch, maar nog wel op een gezellige manier.


Joanna
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Helaas zaten wij iets te ver van Molyvos (Eftalou). Wel gingen we dagelijks naar Molyvos vanwege de leuke tavernes. In Petra was het wat meer toeristisch, maar nog wel op een gezellige manier


ernie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
en prachtig eiland zijn er al 14 maal geweestwij voelen er ons thuis hebben er vrienden grieken worden met open armen ontvangen mogen gratis eten altijd welkom hebben jaren in hotel aeolis geweest mensen waren altijd in de weer wij mochten ales vragen.


ernie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
en prachtig eiland zijn er al 14 maal geweestwij voelen er ons thuis hebben er vrienden grieken worden met open armen ontvangen mogen gratis eten altijd welkom hebben jaren in hotel aeolis geweest mensen waren altijd in de weer wij mochten alles vragen.


Paulette
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Vriendelijk dorp, rustig gelegen in een mooie omgeving.


Bennie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Molyvos is een leuk, antiek dorpje met nauwe straatjes, leuke winkeltjes en vooral fantastische restaurants. Ook opvallend: één café met goede, on-Grieks lekkere koffie. Ik sluit me aan bij eerdere commentatoren: geen hoge beoordeling geven ande


Paulette
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Vriendelijk dorp, rustig gelegen in een mooie omgeving.


Bennie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Molyvos is een leuk, antiek dorpje met nauwe straatjes, leuke winkeltjes en vooral fantastische restaurants. Ook opvallend: één café met goede, on-Grieks lekkere koffie. Ik sluit me aan bij eerdere commentatoren: geen hoge beoordeling geven ande


gwen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Molyvos is voor de bezoeker die houdt van eenvoud en simpel genieten, DE bestemming. Ben je slecht ter been, wil je niet lopen en ben je verwend door teveel luxe of hou je van een mondain uitgaansleven dan moet je er vooral niet heengaan.


gwen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Molyvos is voor de bezoeker die houdt van eenvoud en simpel genieten, DE bestemming. Ben je slecht ter been, wil je niet lopen en ben je verwend door teveel luxe of hou je van een mondain uitgaansleven dan moet je er vooral niet heengaan.


gerard
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Mooi eiland gelukkig nog niet ondekt door massa toeristen ( laten wij dit zo houden).


gerard
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Mooi eiland gelukkig nog niet ondekt door massa toeristen ( laten wij dit zo houden).


Michiel Oosterhagen
ALG. INDRUK: 1 - UIT ETEN: 3 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 2 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 2 - OMGEVING: 4

TOELICHTING:
Deze waardering leidt tot een zeer laag gemiddelde. Dat is maar goed ook, want wij willen juist niet dat iedereen naar Myhtimna/Molyvos gaat. Alsjeblieft, bespaar het dorp de massa-toerisme. Molyvos is gaaf en een heerlijke bestemming.


Michiel Oosterhagen
ALG. INDRUK: 1 - UIT ETEN: 3 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 2 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 2 - OMGEVING: 4

TOELICHTING:
Deze waardering leidt tot een zeer laag gemiddelde. Dat is maar goed ook, want wij willen juist niet dat iedereen naar Myhtimna/Molyvos gaat. Alsjeblieft, bespaar het dorp de massa-toerisme. Molyvos is gaaf en een heerlijke bestemming.


Marjolijn
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij waren er vorig jaar voor het eerst en gaan nu in juni weer 3 weken terug. Mooi stadje, leuke winkels, de haven met zijn restaurantjes en terras geweldig, nauwe straatjes etc. Het strand is minder. Grote keien en erg smal. Zeer vriendelijke gastvrije m


Marjolijn
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij waren er vorig jaar voor het eerst en gaan nu in juni weer 3 weken terug. Mooi stadje, leuke winkels, de haven met zijn restaurantjes en terras geweldig, nauwe straatjes etc. Het strand is minder. Grote keien en erg smal. Zeer vriendelijke gastvrije m


nelleke
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zaten in app. Molyvos Castle (Straus-reizen)net even buiten Molyvos en het was fantastisch! Zaten iedere avond in Molyvos:fantastische restaurantjes, zeer vriendelijke mensen en heel gezellige straatjes. Het was onze eerste ervaring met Griekenland e


nelleke
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zaten in app.Molyvos Castle (Straus-reizen)net even buiten Molyvos en het was fantastisch! Zaten iedere avond in Molyvos:fantastische restaurantjes, zeer vriendelijke mensen en heel gezellige straatjes. Het was onze eerste ervaring met Griekenland en


Suzanne
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij komen al 13 jaar op Lesbos en vinden nog steeds plaatsjes die we nooit gezien hebben. Inmiddels hebben wij er al veel vrienden en kennissen onder de vriendelijke bevolking. Ik zou er wel willen wonen, maar nu moeten wij het nog doen met +/- 4 maanden


Suzanne
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij komen al 13 jaar op Lesbos en vinden nog steeds plaatsjes die we nooit gezien hebben. Inmiddels hebben wij er al veel vrienden en kennissen onder de vriendelijke bevolking. Ik zou er wel willen wonen, maar nu moeten wij het nog doen met 4 maanden.


Teun Schuurman.
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij zijn er nu twee keer geweest en het is er fantastisch. We zaten iets buiten Molyvos (app.Panselinos.) en vandaar had je 's avonds een prachtig gezicht op de verlichte burcht. Ook heel mooi is de zonsondergang.


Teun Schuurman.
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij zijn er nu twee keer geweest en het is er fantastisch. We zaten iets buiten molyvos (app.Panselinos.) en vandaar had je 's avondeen prachtig gezicht op de verlichte burch Ook heel mooi is dzonsondergang.


Hennie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn nu 11 maal geweest en als we weer komen dan komen we thuis. De bevolking is zeer vriendelijk.


Hennie
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn nu 11 maal geweest en als we weer komen dan komen we thuis. De bevolking is zeer vriendelijk.


barbara
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Molyvos is een aanrader voor mensen die houden van wandelen, lekker eten en een tikkeltje romantiek. 's Avonds is het er super gezellig en knus in de smalle straatjes. Niet twijfelen, gewoon gaan!


barbara
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Molyvos is een aanrader voor mensen die houden van wandelen, lekker eten en een tikkeltje romantiek. 's Avonds is het er super gezellig en knus in de smalle straatjes. Niet twijfelen, gewoon gaan!


Willy
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Niet voor niets werd dit stadje uitgeroepen door Unesco tot Werelderfgoed. Dit is echt nog de rustige kant van het eiland.


Willy
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Niet voor niets werd dit stadje uitgeroepen door Unesco tot Werelderfgoed. Dit is echt nog de rustige kant van het eiland.


Natascha en Lucia
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het is al weer een jaartje geleden dat we naar molyvos zijn geweest.Maar voor ons een prachtige vakantie.


Natascha en Lucia
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Het is al weer een jaartje geleden dat we naar molyvos zijn geweest.Maar voor ons een prachtige vakantie.


jerfy
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
het is er erg leuk het eten is super lekker ik ben zelf grieks dus ja ik vind er toch al leuk


jerfy
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het is er erg leuk, het eten is super lekker. Ik ben zelf Grieks dus, ja ik vind er toch al geweldig! leuk


annie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
heel erg grieks, geen massa toerisme, zaten in eftalou, leuk stadje met zijn burgt, wat ook erg leuk was de openlucht bioscoop.


annie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
heel erg grieks, geen massa toerisme, zaten in eftalou, leuk stadje met zijn burgt, wat ook erg leuk was de openlucht bioscoop.


Marja Burgers
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ik ben er nu...eweest en heb nog niet alles gezien. telkens als we met de scooter op rit gaan ontdekken we weer nieuwe plekjes. De mensen zijn erg gastvrij en heten je steeds weer opnieuw welkom.


Marja Burgers
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ik ben er nu...eweest en heb nog niet alles gezien. telkens als we met de scooter op rit gaan ontdekken we weer nieuwe plekjes. De mensen zijn erg gastvrij en heten je steeds weer opnieuw welkom.


Erik
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Nu de vorige beoordelaar het over Olive Press had: inderdaad, vanaf daar is er - richting Petra - een strandje. Hoe verder je doorloopt, hoe minder keien en hoe meer zand (en rust). .


Erik
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Nu de vorige beoordelaar het over Olive Press had: inderdaad, vanaf daar is er - richting Petra - een strandje. Hoe verder je doorloopt, hoe minder keien en hoe meer zand (en rust).


Monique
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
een heel mooi plaatsje alleen de hoge beoordeling voor het strand begrijp ik niet er is nauwelijks strand een tip je kan bij olive press bij het zwembad liggen dat is aan het strand en de bedden zijn gratis laat de naaldhakken maar thuis.


Monique
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 5 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
een heel mooi plaatsje alleen de hoge beoordeling voor het strand begrijp ik niet er is nauwelijks strand een tip je kan bij olive press bij het zwembad liggen dat is aan het strand en de bedden zijn gratis laat de naaldhakken maar thuis.


Marina
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Jk wil even iets rechtzetten over mijn beoordeling.het is naar mijn zin een te laag gemiddelde,wij zijn dit jaar op Lesbos geweest en we hadden een appartement net even buiten Molivos,het mooiste plekje van Lesbos,wij vonden het er geweldig.


Marina
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Jk wil even iets rechtzetten over mijn beoordeling.het is naar mijn zin een te laag gemiddelde,wij zijn dit jaar op Lesbos geweest en we hadden een appartement net even buiten Molivos,het mooiste plekje van Lesbos,wij vonden het er geweldig, met een auto


Sandra
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Gezellige haven, prachtig vergezicht 's avonds vanaf een boot gezien, een schattig plaatsje met aardige mensen, lekker eten en een bar gevonden (zijstraat vanaf de haven) met goede echte Griekse muziek tot in de late uurtjes. Voor herhaling vatbaar.


Sandra
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Gezellige haven, prachtig vergezicht 's avonds vanaf een boot gezien, een schattig plaatsje met aardige mensen, lekker eten en een bar gevonden (zijstraat vanaf de haven) met goede echte Griekse muziek tot in de late uurtjes. Voor herhaling vatbaar.


marjan schouten
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Fantastische plaats met de mooie burcht (´s avonds prachtig verlicht )de smalle hobbelige straatjes, de terrasjes met prachtig uitzicht, haventje, winkeltjes, kortom super.


marjan schouten
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Fantastische plaats met de mooie burcht (´s avonds prachtig verlicht )de smalle hobbelige straatjes, de terrasjes met prachtig uitzicht, haventje, winkeltjes, kortom super!


paul levels
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
gewoon weg te gek gaan nooit ergens anders heen Molyvos is ons tweede huis vandaar uit zwerven we op de brommertjes over het heele eiland we zijn verliefd er op en zo kan ik nog wel door gaan …


paul levels
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
gewoon weg te gek! Gaan nooit ergens anders heen. Molyvos is ons tweede huis. vandaar uit zwerven we op de brommertjes over het heele eiland we zijn verliefd er op en zo kan ik nog wel door gaan


Vanden Eede Jos
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
gezellig vakantieplaatsje.


Piet Damsteeg
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
een heerlijke stad op een heerlijk eiland.Prachtig geziocht als je s avonds Molyvos binnenkomt rijden en je ziet dan het verlichte kasteel helenmaal boven. Ook de nauwe steraatje met kinderhoofdjes heeft een bepaalde uitstraling die preoft naar meer 14


Vanden Eede Jos
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
gezellig vakantieplaatsje


Piet Damsteeg
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
een heerlijke stad op een heerlijk eiland.Prachtig geziocht als je s avonds Molyvos binnenkomt rijden en je ziet dan het verlichte kasteel helenmaal boven. Ook de nauwe straatje met kinderhoofdjes heeft een bepaalde uitstraling.


Ynske
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Gewoon in 1 woord GEWELDIG!!


carla
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig dorp met veel te doen . Wandelen en acheologische opgravingen bekijken . Goed eten . Het kan er druk zijn zomers maar in het voorjaar is het hier leuk vertoeven.


Ynske
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Gewoon in 1 woord GEWELDIG!!


carla
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Prachtig dorp met veel te doen . Wandelen en acheologische opgravingen bekijken . Goed eten . Het kan er druk zijn zomers maar in het voorjaar is het hier leuk vertoeven.


a. zellenrath
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
molyvos is een prachtig en gezellig plaatsje is in het voorjaar en najaar niet erg toeristies .maar dat geldt voor heel Lesbos.


a. zellenrath
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
molyvos is een prachtig en gezellig plaatsje is in het voorjaar en najaar niet erg toeristies .maar dat geldt voor heel lesbos.


Marina
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zaten net buiten Molivos in App.Akti en onze hostess die ons van het vliegtuig naar de appartementen bracht zei dat wij het mooiste plekje van Lesbos hadden uitgezocht.daar waren we het direkt mee eens en het hele eiland is prachtig groen en bergachtig


Marina
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 1 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zaten net buiten Molivos in App.Akti en onze hostess die ons van het vliegtuig naar de appartementen bracht zei dat wij het mooiste plekje van Lesbos hadden uitgezocht.daar waren we het direkt mee eens en het hele eiland is prachtig groen en bergachtig


Erik
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Mooi en levendig stadje, en nog vrij authentiek. Zeer fotogeniek, met de smalle straatjes, de burcht en het haventje. Toch al heel toeristisch, maar OK.


Erik
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Mooi en levendig stadje, en nog vrij authentiek. Zeer fotogeniek, met de smalle straatjes, de burcht en het haventje. Toch al heel toeristisch, maar OK.
© De Griekse Gids 2000-2024