Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Sissi

Reviews en beoordelingen Sissi Kreta

Vakantiebeoordelingen Sissi

Sissi Kreta | Griekenland 013 - Foto van De Griekse Gids Sissi | Lassithi Kreta | Griekenland nr 01 - Foto van De Griekse Gids Sissi | Lassithi Kreta | Griekenland nr 55 - Foto van De Griekse Gids Sissi Kreta | Griekenland 014 - Foto van De Griekse Gids Sissi Kreta | Griekenland 008 - Foto van De Griekse Gids Sissi | Lassithi Kreta | Griekenland nr 65 - Foto van De Griekse Gids Sissi | Lassithi Kreta | Griekenland nr 17 - Foto van De Griekse Gids Sissi | Lassithi Kreta | Griekenland nr 16 - Foto van De Griekse Gids Sissi | Lassithi Kreta | Griekenland nr 22 - Foto van De Griekse Gids Sissi | Lassithi Kreta | Griekenland nr 66 - Foto van De Griekse Gids Sissi | Lassithi Kreta | Griekenland nr 15 - Foto van De Griekse Gids Sissi | Lassithi Kreta | Griekenland nr 11 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Sissi

Nathalie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Al een keer geweest nu in sep weer een weekje naar Sissi is echt geweldig klein dorpje.


fam.tielemans
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Fijne plaats voor rustige vakantie, spijtig geen openbaar vervoer! Maar genoeg middelen om mooie uitstapjes te maken.genoten van de rust en mooie wandelingen .


C. van Sas
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Sissi is vooral geschikt voor mensen die niet van massale drukte houden maar toch nog genoeg drukte en vertier om gezellig relaxed te genieten van de zee, de baai, de boulevard, de Griekse bevolking en de omgeving. Wij gaan er zeker nog een keer naar toe.


H. Schotsman
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Super mooi dorpje!


Erik W
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Nooit heb ik iemand kunnen begrijpen, hoe heimwee voelde. tot ik in griekenland kwam en in Sissi. meteen verliefd op dit plaatsje. Heerlijk rustiek, vriendelijke mensen, een klein paradijsje op deze plek kom je thuis.


Nico Koelewijn
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zijn nu voor de vierde keer in sissi geweest, en blijven het nog steeds een hele mooie vakantie bestemming vinden. Vooral het authentieke haventje, met de vele restaurants en bars met mooie terrassen, zijn absoluut een must om daar een paar avonden lekker te genieten, van de ondergaande zon!!! Dit jaar zijn we er weer....


Lia
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij vonden Sisi een leuk vissersdorpje. Je kunt vandaar uit mooie wandelingen maken,langs een strandweg naar Malia,of naar andere dorpen in de omgeving. De stranden zijn goed,maar niet geschikt als je slecht ter been bent,vanuit Sisi is het derde strand een mooi zandstrand,via een pad over de rotsen goed bereikbaar en een leuk wandelingetje.


Lo
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 4 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Sissi is een klein vissersdorpje. Er zijn genoeg restaurantjes om heerlijk elke avond ergens anders te eten. Bij de bakker op het hoekje van de winkelstraat s morgens heerlijke verse broodjes! Er zijn wel wat winkeltjes om s avonds een rondje te maken. Als je naar het strand wilt zul je echt een auto moeten huren. Rij terug naar Malia en daar vindt je eerst aan het begin een heerlijk groot, zeer rustig strand. Er komt een mannetje met een auto die broodjes en limonade verkoopt. Hier vlakbij vindt je ook historische opgravingen. Sissi is een rustig dorpje dus geen massatourisme. Voor kinderen weinig te doen.


esther
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
ontzettend mooi dorpje met vriendelijke en behulpzame bevolking ,genoeg eettentjes om lekker en goedkoop uit eten te gaan,je hebt hier wel wat barretjes maar voor uitgaan moet je hier niet zijn daarvoor kun je beter naar malia of chersonnissos gaan,echt een gezellig dorpje waar wij over 4 dagen weer naar toe gaan


jan vergouwe
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Leuk plaatsje, veel restaurantjes, heerlijk gegeten bij o.a. Antonio en Nicos, resp. Auro en Plory restaurant aan het haventje, bevolking heel vriendelijk en behulpzaam, kortom een heerlijke vakantie gehad


E. Scheltens
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Sissi is een leuk klein dorpje met hele leuke restaurantjes en een leuk tussendoortje bij Palm beaech


Familie vd Broek
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Super vakantie! Helemaal te gek was bar Captain Jack in de jachthaven van Sissi dit is zeker de moeite waard om even langs te gaan. Ze draaien 's avonds muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Verder echt genoten van de omgeving, de rust en de strandjes! Dit jaar gaan we zeker nog eens.


Henny
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Sisi is een erg gezellig dorp met ontzettend leuke bewoners,die erg gastvrij zijn. Ik kom er al sinds 1988, en het is alijd weer een mooi terugkomen als we er weer eens naartoe gaan. De bewonders herkennen je dan ook weer. Er is best wel veel veranderd.


Henny
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Sisi is een erg gezellig dorp met ontzettend leuke bewoners,die erg gastvrij zijn. Ik kom er al sinds 1988, en het is alijd weer een mooi terugkomen als we er weer eens naartoe gaan. De bewonders herkennen je dan ook weer. Er is best wel veel veranderd.


johan
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Sissi is zeer mooi en nog authentiek. Voldoende eetgelegenheden en toch nog rustig gelegen. Wij overnachten in Vasia Beach goed hotel met centrale ligging en uitstekende keuken maar veel te druk in jul.


Kristel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Van 9 tot 16 april 2006 ben ik met 2 tantes, mijn ma en schoonzus naar Sissi geweest. We hebben daar aan het haventje in bar 'Hemingway' fantastische mensen leren kennen die al een tijdje in Sissi wonen!


Otto de Vries
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij komen al jaren is sissi, de vriendelijkheid en gastvrijheid maken de vakantie tot een plezier. Een huurauto om iets te zien van de omgeving is aan te bevelen.


f.a v gennip
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 1 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
een perfecte lokatie voor mensen die op zoek zijn voor rust en gezellig eten en drinken.en wat sissi mooi maakt is het contact met de vriendelijke bevolking. voor de stranden moet je hier niet zijn als je een complex met zwembad hebt mis je het echter ni
© De Griekse Gids 2000-2024