Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Skala Kallonis

Reviews en beoordelingen Skala Kallonis Lesbos

Vakantiebeoordelingen Skala Kallonis

De pelekaan van Skala Kallonis - Foto van De Griekse Gids Skala Kallonis Lesbos | Griekenland 30 - Foto van De Griekse Gids Terrasje aan het sfeervolle haventje van Skala Kallonis - Foto van De Griekse Gids Rustig zeewater Skala Kallonis - Foto van De Griekse Gids Skala Kallonis Lesbos | Griekenland 24 - Foto van De Griekse Gids Vissersdorp Skala Kallonis - Foto van De Griekse Gids Het kleurrijke haventje van Skala Kallonis - Foto van De Griekse Gids Zandstrand Skala Kallonis - Foto van De Griekse Gids Ligbedden staan klaar aan het strand van Skala Kallonis - Foto van De Griekse Gids Een van de stranden van Skala Kallonis - Foto van De Griekse Gids Skala Kallonis Lesbos | Griekenland 29 - Foto van De Griekse Gids Het heerlijke strand van Skala Kallonis - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Skala Kallonis

elleke
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Skala Kalloni is prachtig, helaas waren wij er in augustus en hebben we weinig vogels kunnen zien, waar het gebied bekend om staat. Het is een rustig plekje, ik hoop nog eens terug te keren naar Lesbos maar zou toch voor een andere plek gaan,ik vond de o


yvonne van den Berg
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:
Skala een plek waar je ,jezelf mag en kan zijn , waar de cultuur nog welig tiert , en waar je welkom bent , mooie natuur en het prachtige eiland Lesbos biedt vele mogelijkheden .


M de Man
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een heerlijk centraal gelegen plaatsje. Een vissershaventje met aan beide zijde strand met ligbedden en parasols. Een gezellig pleintje met heerlijke restaurants en terrasjes. Een bakker die in een hout gestookte oven zijn brood bakt, een supermarkt en souvenirs winkeltjes met vriendelijke, gastvrije en behulpzame mensen. Huur een auto en je kan alle kanten op. Kortom wij hebben een heerlijke vakantie gehad!!!


Leo Tukker
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
In mei voor de vierde keer naar Lesvos geweest en alle keren naar Skala Kallonis. We verbleven weer in Hotel Pela. Skala Kallonis is een gezellig dorpje, dat mooi centraal gelegen is op het eiland en een prima uitvalbasis is voor tochten over het eiland. Het is gelegen aan de baai van Kalloni en heeft mooie zandstranden. Voor natuurliefhebbers is het the place to be, want er zijn enkele rivieren en moerassen dichtbij en de zoutpannen van Kalloni. Tijdens de voorjaarstrek zijn hier erg veel vogels prima te bekijken. Het dorp kent vele gezellige en goede restaurants, waar met verse producten (w.o. verse vis) gewerkt wordt en heerlijke gerechten op tafel komen. Ik vind dit dorp echt een aanrader.


Joke Averesch
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn afgelopen zomer in Kalloni Village geweest, een prachtig parkje met 36 huisjes, nog maar enkele jaren in gebruik. Zeer gastvriendelijk, erg schoon, eten geweldig. Voor rustzoekers! Ligt midden op het eiland, van waaruit alles te bezoeken is, wel een auto nodig. Vooral in het voorjaar veel trekvogels, zelfs de flamingo verblijft erdan. In Skala zwemmen pelikanen in de haven. Dit vakantiepark is echt een aanrader!


Gerlinde Averesch
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig rustig dorpje met een gezellig haventje. We verbleven in het appartementencomplex Kalloni Village. Een super mooi & rustig park. Bij elke zes huisjes een zwembad! Zo'n luxe nooit meegemaakt! Verder is Lesbos een geweldig eiland. Het is echter wel aan te raden om een auto te huren om het eiland te verkennen. Er zijn gewoon te veel mooie dingen op Lesbos (pelikanen in de haven van Skala Kalloni, Versteende Woud, Haven van Skala Sikaminea etc.) Zowel het eiland als het park Kalloni Village: een echte aanrader!


Irma Temme
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ik kan geen betere plek bedenken voor mijn Griekenlandvakantie. Leuke restaurantjes, vooral op het pleintje bij O Mimis, op het pleintje bij de haven kafenion Akti voor een lekker ontbijtje, kijkend naar de vissers die er koffie drinken, het beeldschoon haventje en het fijne strand. Echt iets voor de Griekofiel en rustzoeker!


Daan en Mieke van der Laa
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Het dorp ligt ver weg van het drukke gedeelte van Lesbos. Er zijn terrasjes en eetgelegenheden voldoende, varierend van een simpel cafetaria O Pharos tot goede restourantjes, waar moeder en dochter in de keuken staan, en ook dingen voor je koken die niet op de kaart staan. Alleen moet je dan avrio terugkomen. Vanuit het dorp is alles met de auto goed te berijken. We hebben ons geen minuut verveeld


Danielle
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
ben al div. keren op Kythira geweest op Avlemonas voor mij de mooiste hoek van Kythira, en met de heerlijke Taverna SKANDIA even buiten het plaatsje. bijzonder mooi eiland om te wandelen. Yassos Wout


irma
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Fantastische plek voor liefhebbers van het Griekse leven, rust en zeeer verse vis. Superaardige mensen, lekker kleinschalig, nauwelijks winkels en geen pinautomaat. Die is ca. 3 km verderop in Kalonis


Ton
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Gezellige sfeer op 't plein . Lekker eten bij O MIMIS . Goede accommodaties . Lekker kleinschalig . Veel natuur , wandel-fietsmogelijkheden . Dimitris : goed autoverhuurbedrijf . We zijn er nu 8x geweest en komen zeker weer terug !


Hans
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Beste restaurant: ambrosia fantastisch hotel: Aeolian Gaea,echte gastvrijheid omgeving: vogels, zo mooi!


G Bruinsma
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Skala Kolonis is HET dorpje van Lesbos. Wij komen er al 8 jaar en het leukste en vriendelijkste hotel is hotel Pasiphae net even buiten het dorpje. Schitterende mensen en allemaal heel sociaal en meelevend. Ga nooit meer ergens anders heen.


Marja & Peter Gra¤per
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
** Let Op ** - Betreft : Skala Kalloni. Lieftallig (klein) Grieks dorpje gesitueerd aan een baai - Dorpsplein voorzien van diverse Terassen - (H)Eerlijke Griekse Restaurants - (G)Een Toeristenwinkel (Rust) - Perfect Hotel Pasiphae met Aardig personeel -


michalis
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
het heeft prachtige stranden een mooie omgeving veel te doen


Elly
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 6 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuk plaatsje, maar klein. Wel een haven, wat me zelf altijd erg aanspreekt. Ga 's morgens vroeg eens kijken en geniet van de rust waarin de vissers hun netten leegmaken. Hoewel er veel aktiviteit is op zo'n moment, geeft het vroeg morgenlicht iets sereen


Frans en Marij
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
voor ons is skala kalonis, na ruim 20x bezocht te hebben, een beetje thuiskomen!! heerlijke verse vis, voor een redelijke prijs. zandstrand is prima alleen om te zwemmen iets minder en nagenoeg/helemaal geen golven. voor kleine kinderen ideaal.


Rita
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Heerlijk relaxte vakantieplaats. Wil er zeker nog eens terugkomen!! Leuke restaurantjes, gezellig plein, goede fietsmogelijkheden. Kortom: alles voor een prima vakantie!


Ronald Steffens
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Ten eerste vind ik Lesbos een heerlijk eiland. Skala Kalonis is een plaatjes wat daar helemaal in past. Kleinschalig, leuke tavernes en een heerlijk strand. Ik ben er geweest tijdens Maria Hemelevaart op 15 augustus. Wat een feest! Volop sardientjes eten!


marjan schouten
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Heerlijk nog redelijk Grieks gebleven vakantieplaatsje met véél mogelijkheden en een heerlijk strand.


Evert de Koster
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
De naam is Skala Kalloni, Een heel leuk vissersplaatsje waar het bizonder leuk toeven is. Hier vind je nog de Griekse gezelligheid, niet echt heel druk met hele goede restaurants tegen een redelijke prijs. Komen er al vijftien jaar en dat zegt al genoeg.
© De Griekse Gids 2000-2024