Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Lesbos

Reviews en beoordelingen eiland Lesbos

Vakantiebeoordelingen Lesbos

Molyvos Lesbos | Griekenland 67 - Foto van De Griekse Gids Haven Mytilini foto 21 - Foto van De Griekse Gids Sykaminia - Skala Sykaminia | Lesbos | De Griekse Gids 25 - Foto van De Griekse Gids Mooie foto van het vissershaventje van Skala Kallonis - Foto van De Griekse Gids Polichnitos Lesbos | Griekenland 1 - Foto van De Griekse Gids Het kiezelstrand van Molyvos foto 1 - Foto van De Griekse Gids Pittorsk pleintje Skala Eressos - Foto van De Griekse Gids Zicht op Petra foto 1 - Foto van De Griekse Gids Molyvos Lesbos | Griekenland 177 - Foto van De Griekse Gids Agiasos (Agiassos) | Lesbos Griekenland 34 - Foto van De Griekse Gids Windmolen Anaxos - Foto van De Griekse Gids Plomari | Lesbos Griekenland 30 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Lesbos

Petra rijs
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 0 - STRANDEN: N.v.t. - OMGEVING: 8

TOELICHTING:

We zaten in Molyvos, erg leuk stadje ,we zijn naar Eftalou gewandeld en schrokken van het verval , van veel hotels , wat eerder beschreven is als leuke hotels en restaurants moet er veel gerenoveerd worden . Na het vluchtelingenjaar en Corona hopelijk weer snel weer meer toerisme .


G. van Dinther
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 1

TOELICHTING:

Tip: Anna Maria appart. geweldige gastvrouw alles is mogelijk ontbijt, lunch, diner, geweldige vakanties. Aan te bevelen. Eten is voortreffelijk en hapjes onvergetelijk, drankjes zelf noteren.


Betty Bakker
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Op Lesbos heeft de tijd stil gestaan, een prachtig authentiek eiland, met prachtige verscheidenheid aan natuur. Verborgen dorpjes en baaien. De bevolking is erg vriendelijk en hebben nog 'filoxenia' hoog in het vaandel staan. Op Lesbos geen hoogbouw of all inclusive resorts, geen massa toerisme, maar gemoedelijkheid en rust. Huur een auto of scooter of maak enkele excursies en je zult versteld staan wat dit prachtige eiland te bieden heeft. Een absolute aanrader.


Betty Bakker
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Op Lesbos heeft de tijd stil gestaan, een prachtig authentiek eiland, met prachtige verscheidenheid aan natuur. Verborgen dorpjes en baaien. De bevolking is erg vriendelijk en hebben nog 'filoxenia' hoog in het vaandel staan. Op Lesbos geen hoogbouw of all inclusive resorts, geen massa toerisme, maar gemoedelijkheid en rust. Huur een auto of scooter of maak enkele excursies en je zult versteld staan wat dit prachtige eiland te bieden heeft. Een absolute aanrader.


Schrijn-van Ewijk
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Wij komen er al zo vaak al meer als 25 keer en toch kunnen wij niet zonder die vakantie . Vriendelijke mensen heerlijk eten mooi eiland en als je er van houd ook lekker rustig.


Bels Degryse
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Lesbos is een prachtig eiland en de mensen zijn daar supervriendelijk. Daar ben je geen nummer maar na 2 x in hetzelfde restaurant staan ze u al op te wachten en weten ze waar je wilt zitten en weten ze al welk aperitief je neemt met telkens wat extra's erbij ik geloof dat dit op al de griekse eilanden zo is, heb er al veel gedaan en de Grieken zijn topmensen.


Floor en Alex
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Lesbos is de meest fantastische plek. Geweldige natuur en super aardige mensen. Flamingo\' s , zwarte ooievaars, schildpadden, waterslangen, prachtige kloosters, leuke restaurantjes. Kortom super eiland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


elleke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Dit is een van de leukste vakanties die we gehad hebben. Lesbos is een eiland wat rust uitstraalt, de natuur is prachtig. Het is heel mooi om daar rond te reizen, de mensen zijn superaardig, stranden zijn mooi, kortom voor ons een ideale vakantie. Ik hoop


Jacqueline Delfgaauw Baan
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
We zijn net terug uit Molivos, Lesbos is inderdaad prachtig wat de Natuur betreft maar alles ligt veel te ver uit elkaar.ook vonden we Molivos niet erg gezellig te weinig Boulevard en het eten was ook niet overal Optimaal,als we iets gingen bezoeken met de Quad die we voor 13 dagen hadden gehuurd en we kwamen op die plek aan bleek er niets te zijn dus dat viel heel erg tegen,ook het versteende Woud viel tegen al met al gaan we volgend jaar weer naar Nidri voor de 3de keer. Lesbos is wel echt Grieks maar meer voor Oudere mensen of mensen die echt van Rust houden.


Hanny van de Graaf
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Lesbos is het Paradijs op Aarde voor mij !!


hj simonis
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Lesbos is een mooi eiland. Is wel te groot als je geen vervoer hebt maar als je een auto of scooter huurt is het een paradijs met verschilende landschapen. In het midden van het eiland heb je bos en is het mooi groen. In het noordoosten heb je leuke plaatsen zoals Anaxos - Petra en Molyvos dat zijn de toeisten centra maar daar vlak bij heb je ook leuke lokaale plaasjes om heen te gaan, dus voor ieder wat wils.


Bea Romeijn
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn april 2013 een weekje op Lesbos geweest een prachtig eiland schiterrende natuur veel bloemen in deze periode en in een fijne accomodatie van Ros hollidays wij zaten in Molyvos een prachtig authentiek dorpje met vreselijk lieve mensen een aanrader is de warme bron van eftalou even zoeken maar het is heerlijk ontspannend uit eten bij Molyvos stars echte orginele Griekse recepten hele gezellige jongens en het eten was meer dan fantastisch wij gaan zeker nog een keer terug naar dit wonderschone eiland.


Mieke de Smit
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Lesbos is een geweldig eiland met prachtige stranden, leuke dorpjes, gezellige restaurantjes en een vriendelijke bevolking. De Griekse cultuur spreekt mij heel erg aan, Lesbos is zeker een aanrader!Ik heb genoten tijdens mijn weekje Lesbos!


Xandora Kotsi
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het is een ouderwets eiland, met een prachtige natuur. Je kan werkelijk overal foto's van maken, alles is mooi.


Kees Dijkhuis
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
We zijn 2 keer geweest,iets wat we niet vaak doen. Wij zijn het hele eiland rond geweest,iets wat je zeker moet doen om een indruk te krijgen.Bezoek ook de dorpen buiten de bekende plaatsen,zeer vriendelijke bevolking.


M.A. Boekholt
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Super mooi eiland!!


Cor Hoogvliet
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Taverna "Vafios"aan de weg van Molyvos naar Lepetymnos is wat ons betreft een aanrader. Heeft een vermelding in de Griekse ANWB-gids.Probeer de gehaktballetjes met een fles rode huiswijn a € 12,- de totaal rekening kwam niet boven de €32,-, kom daar in Nederland maar een om. De autorit naar Plomari via Megalochori is niet te versmaden, een prachtige bergtour met dorpjes waar je bijna over de tenen van de lokale ouzo drinkende mannen rijdt. Totaal heb ik 1400 km over het eiland gereden dus heb ik een behoorlijke indruk gekregen van dit met natuurschoon overspoelde eiland.


Nadia & Ernie
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We zijn in juni 2009 de eerste keer naar Lesbos geweest....we waren overrompeld ! Zo mooi,zo rustig en zoals steeds in Griekenland,enorm toffe mensen ! Hier komen we volgend jaar terug . We verbleven in hotel Clara Beach in Petra,prchtig kleinschalig hotel met lekker eten.Bezoek vooral Sigri en Skala Sykamineas eens : PRACHTIG !


Roel en Jennie
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Wij zijn met prinos reizen naar Lesbos geweest. Alles is goed geregeld en je hebt er ook nog een auto bij zit bij de prijs in + verzekeringen. Lesbos is een eiland met verschillende natuur elementen en dat is prachtig om te zien. Molivos en Petra zijn echt toeristisch waar ook veel nederlanders zijn maar wel mooi vooral Molivos. Groetjes van Roel en Jennie


Nadia Van Steenwinkel
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Fantastisch eiland, heel rustig met echt nog het oude Griekenland. Een echte aanrader.


Tom
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Schitterend eilanden met verschillende gezichten: langs de ene kant groen en langs de andere kant een maanlandschap. Hoge bergen - mooie stranden Veel cultuur en on ontdekte hoekjes. Wij verbleven in hotel Molyvos 1 in molyvos.voor ons het perfecte hotel.


Tine
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Lesbos is een eiland , waar je zo goed als alleen in de zee kan zwemmen , op het strand heb je pklaats genoeg voor jou en je gezelschap. De kids kunnen er naar hartelust spelen en de dorpen worden niet overrompeld door luidruchtige toeristen.


G Bruinsma
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
De mensen op Lesbos zijn de liefste mensen van het toch al vriendelijke Griekenland.


verdoolaegebieke
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Ik ben al overal geweest maar in lesbos ben ik echt tot rust gekomen in het hotel olive press. Dit is mijn tweede jaar en zal zeker niet het laatste jaar zijn. Een echte aanrader. morgen zijn we weer weg naar lesbos!


stijn
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
wij zijn in julli 2006 naar lesbos op vakantie geweest en verbleven in hotel eftalou. het is een echte aanrader voor wie van een rustige vankantie houd, en van lekker grieks keuken. De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam als je ze wat vraagt. het i


Christophe Van De Walle
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Lesbos is het ideale eiland voor diegenen die van rust, leker eten en cultuur houden. Bovendien is de bevolking van Lesbos zeer aangenaam en behulpzaam. Dit is nog geen eiland dat overspoeld is met toeristen en dat maakt het daar juist nog zo mooi.


© De Griekse Gids 2000-2024