Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Koroni

Reviews en beoordelingen Koroni Messinia

Vakantiebeoordelingen Koroni

Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 20 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 24 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 19 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 12 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 36 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 57 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 32 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 69 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 51 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 75 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 71 - Foto van De Griekse Gids Koroni | Messinia Peloponnesos Griekenland 63 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Koroni

Patricia
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Gezellig kustplaatsje! Het Venetiaanse fort is prachtig! Ook het kleine kloostertje op het fort is zeer de moeite waard om te bezoeken. Het centrum van Koroni bevindt zich aan en parallel aan de haven. Aan het water zitten vrij veel restaurantjes en wat cafeetjes. Ook op het plein aan het einde van de 'boulevard' zitten nog een paar restaurantjes. Hier is ook een leuk speeltuintje voor kinderen. In het parellelstraatje achter de kustweg vind je ook een paar restaurantjes, o.a. pita gyros en souvlaki, de supermarkt, souvenirswinkeltjes, de bakker, de apotheek, de bank e.d. Net buiten het dorp langs de weg naar Kalamata (net voorbij de camping) is een mooie, nette, grotere supermarkt. Er is een klein strandje vlakbij het centrum van Koroni, maar het mooie strand, Zanga Beach, ligt aan de andere kant. Even de trappen op en aan de andere kant weer af dus.


Paulette Tacx
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Gezellig, authentiek dorpje. Het Zangastrand is heerlijk om te vertoeven en te wandelen. De oude burcht is een bezoek meer dan waard met prachtige vergezichten.


els van maurik
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
We gaan ieder jaar naar griekenland en iedere keer ergens anders dit is nog een echt grieks plaatsje we zaten in app. zanga beach heel eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is er ,maar alleen het uitzicht is al prachtig als je s.morgens de luikjes opendoet en je ziet de zee op 100 meter afstand geweldig .En de taverna van zanga beach vonden we ook heel goed .En messinia is een heel mooi gebied wij komen hier zeker terug


Cor Bloemink
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Komen hier meerdere keren per jaar en vinden Koroni nog steeds subliem. Hier ben je nog echt onder de \"Grieken\". Het lijkt of de tijd even heeft stil gestaan. Voor de Griekenland fan is Koroni een must!


Albert den Ouden
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een heerlijk oord. Echt nog oorspronkelijk gebleven. Prachtig strand en niet druk. Meerdere goede restaurants. Op zaterdagavond wordt hier nog echt over de boulevard geflaneerd.


albert dilling
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Koroni is een echte aanrader. Na 4 keer vakantie hebben we besloten om er te gaan wonen. In Koroni weten de mensen nog wat genieten van het leven is.


helga
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
t is'n mooi grieks dorpje met vriendelijke mensen,knus centrum met winkeltjes,restaurantjes,leuke boulevard waar je lekker kunt eten( vis-taverna is'n aanrader!),gezellig haventje en'n mooi strand(Zaga beach) met zicht op de burcht,erg mooi!!


Jan en Diney
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
De peloponessos is voor ons onvergetelijk. Koroni is een zeer vriendelijk dorpje. Je kunt er lekker eten en heerlijk genieten van al het mooie authentieke. het is nog niet propvol met toeristen (gelukkig maar)want dat zou alles kunnen bederven…


Rik en Simone
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Koroni in een heel erg leuk en vriendelijk authentiek Grieks dorp met ruim 1000 inwoners. Restaurant Bogris 2 is een geweldig goed restaurant. Het restaurant Gregories is iets duurder maar het eten is in beide gevallen geweldig en niet toeristich ingesteld.


Mieke en Willem
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Prachtig authentiek dorpje.


Albert den Ouden
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Koroni is nog oorspronkelijk gebleven. Nieuwbouw met respect voor de authentieke omgeving. Heerlijk rustig strand.


Annette Lameijer
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 5

TOELICHTING:
Koroni is een prachtig plaatsje om één of twee dagen te bezoeken. Bezichtig het fraaie klooster, de vestingswallen en de pittoreske straatjes in het stadje zelf. Niet geschikt voor buggy's en mindervaliden. Erg op Duitsers gericht.


Andre
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Koroni is net als Methoni best aangenaam. Het is er ook niet al te druk tijdens het vakantieseizoen, dus wel een aanrader.


Rop
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
EIgenlijk zou ik moeten zeggen dat het er niet deugt, zodat het er niet te druk wordt. Het is er geweldig. Nog zo heerlijk authentiek in vergelijking met de eilanden. Nadeel als je iets wilt ondernemen zijn de afstanden , Kalamata is ruim 55 km.


a. zellenrath
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
het was een heerlijke vakantie


J.v.d.Elst
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heerlijk rustig plaatsje,geen massa tourisme,prima eetgelegenheden en prima strand.Goede busverbinding met overige plaatsjes.Prachtige bezienswaardigheden. Koroni is top


Ine
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuk klein vissersdorpje, goede sfeer
© De Griekse Gids 2000-2024