Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Pylos

Reviews en beoordelingen Pylos Messinia

Vakantiebeoordelingen Pylos

Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 85 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 103 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 43 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 55 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 16 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 25 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 39 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 105 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 32 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 49 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 56 - Foto van De Griekse Gids Pylos (Navarino) | Messinia Peloponnesos Griekenland 41 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Pylos

veerle de craene
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
We hebben een week verbleven in Gialova. Zeer mooie natuurlijk omgeving, prachtig strand bij Voidokilia. De klim naar de grot van Nestor is de moeite, vooral voor het zicht van bovenaf. Jammer is wel dat het infopunt natuurreservaat van de lagune ondertussen gesloten is, ook de natuurwandeling was blijkbaar niet meer mogelijk. Verder heel interessante streek. Pylos is een heel levendig, aards stadje. Zeker een bezoekje waard is Koroni en oud-Messinië, de mooiste antieke site van Griekenland, maar vrij onbekend.


Patricia de Man
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Leuk, echt Grieks plaatsje aan zee. Het kleine centrum bestaat uit een groot plein met daaromheen wat kiosken, winkels (souvenirswinkels, apotheken, bakkers, supermarkt, groentewinkel e.d.) en cafeetjes met zitjes op het plein. Ook het restaurantje op de hoek van het plein (ook een gedeelte aan de andere kant van de weg, vlakbij de supermarkt) is aan te bevelen. Andere goede restaurantjes vind je langs het water aan de haven en bij het zwemplateau. Er zijn geen stranden in Pylos zelf (wel een zwemplateau) maar wel bij Gialova (zo'n 7 km vanaf Pylos) en Methoni (zo'n 10 km vanaf Pylos). Het fort is leuk om te bekijken! Vanuit de haven kun je boottochtjes maken door de Navarino-baai of zelf een bootje huren voor een hele of halve dag. Ik vind Pylos het leukste en meest Griekse kustplaatsje van het Pilia-gebied.


elly fasten
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wij hebben in het voorjaar 1 maand een villa gehuurd bij villas Eleonas in Gialova, ten Westen van Pylos. De prachtigste zonsondergang over de baai en de lagune. Gialova heeft een paar mooie stranden, een leuke kleine boulevard met behoorlijk wat restaurantjes direct aan het water. De kwaliteit van het eten was over het algemeen erg goed. Veel verse vis. Pylos is slechts op 15 min. rijden, dus leuk voor een terrasje in de drukte. Gialova zelf heeft geen eigen dorpskern.


diney en jan
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 2 - KINDVRIENDELIJK: 2 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
zijn in juni 2007 voor het eerst in pilos geweest het heeft meteen ons hart gestolen. vriendelijke mensen over heerlijke restaurantjes. prachtige omgeving en veel historie en veel rust en daar gingen wij voor, de volgende reis is alweer geboekt.


Joop Derksen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Pylos: Deze bruisende stad ligt in de baai van Navarino. Het uitzicht is adembenemend als u de stad binnenkomt! Het langwerpige eiland Sfaktiria ligt imposant en beschermend voor de baai en vormt zo een van de grootste natuurlijke havens van de Middellandse zee.


Arzubel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 4 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Gezellig oud dorp, met een groot plein aan zee. Op een paar km naar het noorden vind je prachtige rustige stranden. Vanuit Pylos naar Methoni -Koroni, allemaal dichtbij. Kalme wegen, en heerlijk om te scooteren.


Ivo
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Pylos is een leuk vissersdorpje, op het centrale plein is het 's avonds goed toeven.


Andre
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Pylos is een aangenaam klein dorpje waar men goed kan eten.Het uitzicht met de baai van Navarino is echt schitterend.Prachtig strand in de baai van Voidokoilia en dan ook nog het paleis van Nestor.
© De Griekse Gids 2000-2024