Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Stoupa

Reviews en beoordelingen Stoupa Messinia

Vakantiebeoordelingen Stoupa

Bij Kardamili en Stoupa | Mani Messinia | Peloponnesos Griekenland 11 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 47 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 31 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 36 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 44 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 5 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 19 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 42 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 32 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 24 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 4 - Foto van De Griekse Gids Stoupa in Mani | Messinia Peloponnesos Griekenland 12 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Stoupa

angelique westhovens
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 1 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Stoupa, een heel leuk plaatsje. Eind augustus 2021 was het niet heel druk. De straatjes zijn leuk aangelegd. De sfeer is er goed.Je zit er vrij centraal om de Mani goed te kunnen bekijken en 1 uurtje van Kalamata. Genoeg keuze aan restaurantjes, maar wij hebben voor eentje gekozen, Ageliki's spitiko.


Wim Kloonen
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: N.v.t. - KINDVRIENDELIJK: N.v.t. - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Stoupa is een vreselijk leuke badplaats met de bekendste beach, Stoupa beach, maar Paralos beach in Stoupa is veel kleiner maar intiemer en je kunt, en dat was een verrassing, prima snorkelen. De natuur in de omgeving is schitterend waarvan je optimaal geniet als je, een mooie wandeling maakt naar Agios Nicolaos, ongeveer 4-5 km van Stoupa. Een heerlijk klein vissersplaatsje waar je optimaal kan genieten, om op een terras, een Griekse salade met een koude witte wijn te nuttigen. De ambiance geweldig en daarbij komt dat de prijzen zodanig zijn dat alles perfect is.


sasellada
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Voor wandelaars en bezichtigen oudheden: niet in de zomermaanden, het voorjaar en september zijn prachtig. Niet te druk en toch onder de mensen. Mooie baai. Verken Mani zelf me tde auto/PRACHTIG


Georges
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Leuk toeristisch dorp, mooie stranden, gezellige tavernes, mooie natuur. Water ondiep, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.


Gerry
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een super locatie overal kun je lekker eten en men is er super gastvrij


s@s
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
laat je verrassen door het echte Griekenland. Authentieke tavernes en de omgeving is bijzonder mooi en de geschiendeis ligt aan je voeten. prachtige stranden en gemoedelijke sfeer. rustigzoekers en avonturiers? alles vind je hier


Patricia
ALG. INDRUK: 5 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Echt toeristenplaatsje! Ik vond het vreselijk, maar daar zijn de meningen over verdeeld. In de winter (in mijn geval april, net voordat alles opengaat voor het seizoen) is vrijwel alles dicht en is er niets te beleven. Overal groepjes hang-Albanzen aan de boulevard, nare sfeer, ik voelde me er niet erg veilig. Niet heel goed gegeten in het enige restaurantje dat open was. Sandwich/gyrostentje onhygienisch (en ik ben toch wel wat gewend! In de zomer is het levendig en vrij druk met toeristen. Niet mijn ding. Griekse sfeer is ver te zoeken. Stranden zijn wel mooi, en omgeving is schitterend.


Marjan en Jan
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: - KINDVRIENDELIJK: - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Geweldig dorp, prachtige omgeving !


L Blok
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Stoupa, is een gezellige plaats, goede restaurants, sommige met live muziek, top eten, strand prima in orde, en bij schemer, prachtige ondergaande zon, niet al te druk, omgeving is werkelijk geweldig mooi, wel een auto nodig. Bevolking,ja wat moet ik daar van zeggen, wij komen al jaren in Griekenland, en die mensen zijn gewoon super aardig, ik voel me eigen gewoon thuis, als ik uit het vliegtuig stap.


Hillie & Andries Heite
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Mooi groen eiland met veel bloemen! Prachtige stranden (sami-antos), mooie dorpjes (Assos, Fiskardo)! Leuke restaurantjes aan het strand (Karavomilos)en de vriendelijke griekse mensen maken van Kefalonia een eiland om naar terug te willen gaan.


Johan
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Schitterende plek om vakantie te houden. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Lekkere temperaturen zowel in de avond als overdag. Ook de bevolking is aardig en behulpzaam. Ga ook eens de omgeving verkennen en een bergtocht maken bv. Proastio en verdere dorpjes ook de grotten van Pirgos Dirou zijn aan te bevelen met een constante temperatuur van 17 graden is het wel even een verademing na een rit in de auto..


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Negenentwintig september zijn wij van vakantie uit Stoupa gekomen waar we voor de tweede keer bij appartementen Erietta vertoeft hebben. Wij zijn daar fantastisch ontvangen door Marga de hostess en Stavros en Erietta. De appartementen zijn modern en ruim.


gerda
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Het was in een woord GEWELDIG!


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Stoupa een lief rustig dorpje in de Peloponnesos. Het centrum concentreert zich voornamelijk langs de langgerekte boulevard waar alle dagelijkse benodigdheden te koop zijn. En een natuurlijke baai met schoon water. De omgeving is mooi, fijn om te verkennen.


Hillie en Andries Heite
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Heel goed keurig Restaurant Akrogiali met goed eten en terras, bravo Takis Rapteas - Christina Theodosiou-personeel. Verder zijn alle nering doenden in Stoupa zeker goed. Dit durf ik te zeggen na vijf jaar Stoupa.


Annemieke Harkema
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een super leuke plaats. Gezellig en niet te druk. De boulevard is de moeite waard met allemaal restaurantjes en winkeltjes. De omgeving is prachtig en nodigt uit tot wandelen. Via Sudtours een mooi appartement gehuurd. Kortom een aanrader.


Merel
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Stoupa is een prachtig plaatsje met een gezellige boulevard en een mooi strand. Er zijn alleen veel engelse toeristen en er zijn weinig uitgaansgelegenheden. Maar je kan vanuit Stoupa naar Kalamata waar een levendige boulevard is met uitgaansmogelijkheden


c megens
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Stoupa is een ontzettend gezellig plaatsje. Heel veel goede restaurantjes aan het water. waar je iedere avond kunt genieten van schitterende zonsondergangen.


annemarie wagemaker
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Heb nog nooit een zo'n geweldige vakantie en mooie bestemming gezien. Echt een topper! Kan niets anders zeggen!


suzan
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Super plaats ! kom hier al aantal jaar, heb het zien groeien, maar het heeft toch zn kleinschaligheid behouden. inderdaad een juweeltje.


nathalie theunissen
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
We hebben geweldige gezellige nachten beleefd met de Grieken ter plaatse, de omgeving is adembenemend, de bergen en grotten nodigen je uit voor een klim. In september nog maar eens terug! egon en nathalie


Ank
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 5 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 7

TOELICHTING:
Ik vond stoupa een heel mooi plaatsje. Een lange boulevard met winkeltjes en een paar straatjes landinwaards. Erg gezellige restaurantjes met mooie uitzichten. Naburige plaatsen zijn op loopafstand. Ik vond stoupa een erg leuke vakantiebestemming!


Anja Grift
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:

Geweldige plaats en erg goedkoop. Wel toerisme, maar meest Griekse toeristen en dat is wel zo gemoedelijk. Appartement Didima is aan te raden, een en al rust. 


Sonia Farrar (s.farrar@pl
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 10 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 10 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 10 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Je ziet het aan de hoge score: ik ben helemaal weg van Stoupa en omgeving! Stoupa ligt direct aan zee met achter zich het Taygetos gebergte (hoogste top ca. 2450 m.). Wij hebben een vrijstaande villa tussen de olijfbomen net buiten Stoupa!


Jan en Marijke Dettmeijer
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:

Lekker eten,fijn strand,mooie omgeving,goed appartement. Met andere woorden super!!!


Mariska
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 7 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Een supervakantie....alles klopte. Ik zou er zo weer naar toegaan! Aanrader!


Andre
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 3 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Ik heb er 7 uur over gedaan om van Gythio dwars door het Taygethos gebergte,via ezelspaadjes, naar Stoupa te rijden maar eens in Stoupa aangekomen was die rit vlug vergeten.Hier komt men weer tot rust.Prachtige omgeving,mooi strand aangename restaurantje


Antheunisse
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 7 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Een juweeltje.
© De Griekse Gids 2000-2024