Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Epidavros

Reviews en beoordelingen Epidavros Argolis

Vakantiebeoordelingen Epidavros

Epidavros Argolis - Peloponessos Foto 12 - Foto van De Griekse Gids Epidavros Argolis - Peloponessos Foto 21 - Foto van De Griekse Gids Epidavros Argolis - Peloponessos Foto 35 - Foto van De Griekse Gids Epidavros Argolis - Peloponessos Foto 17 - Foto van De Griekse Gids Epidavros Argolis - Peloponessos Foto 15 - Foto van De Griekse Gids Bij oud Epidavros | Argolis Peloponessos | Griekenland foto 8 - Foto van De Griekse Gids Epidavros Argolis - Peloponessos Foto 3 - Foto van De Griekse Gids Bij oud Epidavros | Argolis Peloponessos | Griekenland foto 2 - Foto van De Griekse Gids Epidavros Argolis - Peloponessos Foto 1 - Foto van De Griekse Gids Theater Epidavros -Epidaurus in Argolis op Peloponnesos foto 9 - Foto van De Griekse Gids Epidavros Argolis - Peloponessos Foto 32 - Foto van De Griekse Gids Epidavros Argolis - Peloponessos Foto 5 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Epidavros

P.Verdelis
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Nea Epidavros is een schiterende kleine dorp met prachtige stranden, fantastiche bergen met veel pijnbomen en veel leuke restaurands en vriendelijke mensen. Dichtbij is er een zeer beroemde theater en museum van Epidavrous met wereld's beste akoestiek.


meltemi
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 3 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 4 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Is waarschijnlijk, na Delphi, één van de meest tot de verbeelding sprekende plaatsen in Griekenland. Heb al 6 keer een theatervoorstelling bijgewoond, versta er geen snars van maar de sfeer in het theater is ongelooflijk. Na de voorstelling nog lekker ete


Rob Kruyswijk
ALG. INDRUK: 7 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Palea Epidavros is een kleine plaats, uitstekend ingericht om toeristen te ontvangen. Er is 1 discotheek Capaki en verder geen nachtleven. Als je zoals wij een huis daar hebben dan zit je er ook niet om te springen. Echter wel een heel leuke boulevard.


Dorothy
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Wij zijn er nu enkele jaren geweest en het is nog steeds een feest.Aardige mensen,niet overvol,gelukkig nog de échte griekse sfeer.Goede uitvalsbasis om alle cultuur in de omgeving te bezoeken.Ook het theater is aanrader.


johan
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 9 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 8 - STRANDEN: 7 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
volgend jaar alweer voor de vijfde keer er heen,want wij hebben het er erg naar ons zin en er is nog zat te beleven mooie omgeving, mooie natuur,gezellige mensen en vriendelijk,goede discotheek capaki, leuke camping,heel gezellig centrum.


Andre
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 6 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 4 - OMGEVING: 8

TOELICHTING:
Nea epidavros is een leuke plaats en er word veel gedaan om de bezoekers te verwennen.Stranden zijn ondermaats.Het theater van Epidavros is fantastisch zoals ook de theatervoorstellingen.


Irma van Mil
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Super!


Karen de Vries
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 10 - KINDVRIENDELIJK: 7 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: 8 - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Epidavros heeft op zovele gebieden iets te bieden, zowel strand en zee, maar ook zoveel prachtige cultuur in en om het dorp. Het is heel groen en je kunt er in het voor en najaar heerlijk wandelen. Bovendien is het nog een echt Grieks vissersdorp.


Ine
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 7 - UITGAAN: 6 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 9 - STRANDEN: 9 - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Epidavros heeft geweldig mooie stranden. En bezoek ook het theater uit de oudheid, maar pas op dat ligt zeker 10 km van de stad af en heet ook Epidavros.
© De Griekse Gids 2000-2022