Griekenland - De Griekse Gids
Twitter Griekse Gids    Youtube Griekse Gids    Instagram Griekse Gids    Facebook Griekse Gids    Pinterest Griekse Gids
 
 


  Mystras

Reviews en beoordelingen Mystras Lakonia

Vakantiebeoordelingen Mystras

Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 32 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 95 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 24 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 43 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 19 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 86 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 1 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 34 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 35 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 92 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 94 - Foto van De Griekse Gids Mystras (Mistras) | Lakonia Peloponnesos Griekenland 44 - Foto van De Griekse Gids

Lees beoordelingen - reviews Mystras

meltemi
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 1 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 9 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Wil men een globale indruk van het Byzantijnse Griekenland dan moet je Mystras bezocht hebben. Heb al meerdere malen de site bezocht en telkens sta ik met open mond naar al deze pracht te kijken. Het is een vermoeiende trip maar het is het waard. Het uitz


marina smets
ALG. INDRUK: 6 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 5 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 6 - STRANDEN: 1 - OMGEVING: 6

TOELICHTING:
Mistras valt tegen het ligt er vervallen bij.


Andre
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 5 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 5 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Mystras is echt een must. Het is wel een zware klim tot aan het kasteel maar het is de moeite waard. Iedere keer als ik hier kom zie ik weer zaken die ik vroeger niet had opgemerkt, dus ik zal er nog maar eens naar toe gaan.


mevrouw van regenmortel
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Een van de vestigingen van Kruisridder G. de Villehardouin in de Morea, is Mystras (634m hoog!). Mystras verdient een paar goede wandelschoenen en drinkwater-alhoewel je het kan bijvullen bij de nonnen van het Pantanassaklooster.


mevrouw van regenmortel
ALG. INDRUK: 10 - UIT ETEN: 9 - UITGAAN: 8 - KINDVRIENDELIJK: 8 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Mag ik even uw aandacht:meer zuidelijke richting Gytheon,dan westroute volgen kan men de mooiste grotten bezichtigen van Dirou, men vaart 2,5km tussen stalactieten en stalagmieten, waarna men een wondermooie feeerieke wandeling naar buiten maakt.


Karen de Vries
ALG. INDRUK: 9 - UIT ETEN: 8 - UITGAAN: 1 - KINDVRIENDELIJK: 6 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 10

TOELICHTING:
Mistras is een must voor iedereen die van Byzantijnse kunst houdt. Het is een groot openluchtmuseum met veel ikonen en byzondere architectuur.Het heeft een prachtig uitzicht en, inderdaad Ine, de rit er naar toe vanaf Nafplion is heel erg mooi.


Ine
ALG. INDRUK: 8 - UIT ETEN: 3 - UITGAAN: 3 - KINDVRIENDELIJK: 3 - CULTUUR: 10 - STRANDEN: - OMGEVING: 9

TOELICHTING:
Di8t is niet echt een modern plaatsje maar een antieke Byzanthijnse stad, waar nu alleen nog een paar nonnetjes wonen. Wel de moeite van het bezichtigen waard. Alleen de weg ernaar toe is al schitterend.
© De Griekse Gids 2000-2024