Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 

Livadia - Eiland Tilos

Livadia. Livádia is een kustdorp in het zuidoosten van het Griekse eiland Tilos. Het ligt zeven kilometer ten zuiden van Megalo Chorio, de hoofdstad van Tilos.

In Livadia bevindt zich de haven van Tilos. Het is een schattig vissersdorp met mooie huizen, waarvan de meeste wit zijn en andere weer gekleurd zijn in allerlei pasteltinten. Het dorp ligt een mooie, groene omgeving waar veel bomen zijn. In de haven zijn allerlei vissersbootjes en zeilboten. Naast het haventje, bevindt zich het smalle strand van het dorp dat uit kiezels bestaat.

Achter het dorp ligt de vruchtbare vallei van Livadi. Aan de andere kant van de baai bevindt zich het middeleeuwse haventje van Agios Stefanos en iets verder ligt de vuurtoren van Agios Stefanos.

In Livadia zijn allerlei kleinschalige hotels en appartementen en er zijn kamers te huur. Dicht bij de haven en het strand zijn diverse tavernes en cafetaria's.

Foto's Livadia

Eiland Tilos Dodecanese - Griekenland foto 41 - Foto van Tilos Eiland Tilos Dodecanese - Griekenland foto 12 - Foto van Tilos Eiland Tilos Dodecanese - Griekenland foto 7 - Foto van Tilos Eiland Tilos Dodecanese - Griekenland foto 6 - Foto van Tilos Eiland Tilos Dodecanese - Griekenland foto 26 - Foto van Tilos Eiland Tilos Dodecanese - Griekenland foto 21 - Foto van Tilos

meer foto's van Livadia»Gemiddelde temperaturen Livadia Tilos

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C


Tilos: Waar ligt Livadia?

Waar ligt Tilos
De kaart / landkaart van Livadia© De Griekse Gids 2000-2020