Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 

Livadia Tinos - vakantie, informatie en leuke tips

Livadia. Livádia is een kustdorp in het zuidoosten van het Griekse eiland Tilos. Het ligt zeven kilometer ten zuiden van Megalo Chorio, de hoofdstad van Tilos.

In Livadia bevindt zich de haven van Tilos. Het is een schattig vissersdorp met mooie huizen, waarvan de meeste wit zijn en andere weer gekleurd zijn in allerlei pasteltinten. Het dorp ligt een mooie, groene omgeving waar veel bomen zijn. In de haven zijn allerlei vissersbootjes en zeilboten. Naast het haventje, bevindt zich het smalle strand van het dorp dat uit kiezels bestaat.

Achter het dorp ligt de vruchtbare vallei van Livadi. Aan de andere kant van de baai bevindt zich het middeleeuwse haventje van Agios Stefanos en iets verder ligt de vuurtoren van Agios Stefanos.

In Livadia zijn allerlei kleinschalige hotels en appartementen en er zijn kamers te huur. Dicht bij de haven en het strand zijn diverse tavernes en cafetaria's.

Bekijk foto's Livadia


Livadia


Beoordeel Livadia (Tilos) en maak kans op prachtige prijzen

To MagazakiKen jij Livadia? Ben je hier wel eens geweest? Geef je mening, plaats een review zodat andere reizigers er wat aan hebben. Onder iedereen die een beoordeling plaatst, wordt op elke laatste dag van de maand een prachtige Griekse cadeaumand zoals op de foto verloot. (Beschikbaar gesteld door tomagazaki.nl). Je mag zoveel beoordelingen plaatsen als je wilt. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2021.
Lees reviews:

Tilos: Waar ligt Livadia?

Waar ligt Tilos
De kaart / landkaart van Livadia


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here
Ben je zelf ooit naar Livadia geweest? Klik op de link hieronder en plaats een review!
Lees alle beoordelingen of plaats zelf een beoordeling


Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Gemiddelde temperaturen

Januari
11.9°C
Februari
12.1°C
Maart
13.6°C
April
16.6°C
Mei
20.5°C
Juni
24.7°C
Juli
26.9°C
Augustus
27.1°C
September
24.6°C
Oktober
20.8°C
November
16.5°C
December
13.4°C

Griekse Gids Reizen Eilandhoppen De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021