Griekenland - De Griekse Gids
Social Media Griekse Gids Twitter Griekse Gids Pinterest Griekse Gids Instagram Griekse Gids Youtube Griekse Gids Facebook Griekse Gids
 
 


  Agios Georgios

Agios Georgios Kreta - vakantie, informatie en leuke tips

Agios Georgios. Agios Georgios op Zuid Kreta is echt zo'n geheime plek voor de Kreta-kenner, waar je tot rust kunt komen. Agios Georgios ligt zo'n vijf kilometer van Agia Galini op Zuid Kreta. Het is een afgelegen kiezelstrandje met helder zeewater, met een heerlijk alternatieve, authentieke taverna, net iets boven het strand. Hier is het echt relaxen met een adembenemend uitzicht.

“Agios Georgios is een geheime plek voor de echte Kreta-kenners„

Bestel hier een speciale omelet, verse vis, een Griekse salade en een karafje wijn en je hebt de tijd van je leven. Het menu is de afgelopen jaren uitgebreid en er zijn heerlijke specialiteiten verkrijgbaar. Voorheen werd deze taverne gerund door Michalis, tegenwoordig zwaait zijn neef het scepter.

Agios Georgios Kreta
Agios Georgios Kreta

Hoe is Agios Georgios te bereiken

Het strand van Agios Georgios  is te voet bereikbaar vanaf Agia Galini, het is een prachtige wandeling door de bergen heen die niet langer dan een uur zal duren.Natuurlijk is Agios Georgios ook met de auto bereikbaar vanaf de weg Agia Galini-Melambes. Het is het handigst om boven bij de weg te parkeren, want de steile weg, die naar beneden tot aan het strand gaat, is een zandweg met veel stenen en niet erg geschikt voor gewone auto's.

Het is ongeveer vijf minuten naar beneden lopen, dus dat is goed te doen. Ook gaat er dagelijks een bootje vanaf de haven van Agia Galini naar Agios Georgios. 's Middags rond vier uur komt het bootje weer langs om de strandgangers weer mee terug naar Agia Galini te nemen.

Even verder van het strand gelegen, is nog een iets grotere taverna, de taverna Nikos. Ook hier kun je wat lekkers eten of drinken en van het prachtige uitzicht genieten. Er zijn enkele strandbedjes en parasols op het strand te huur. Hij biedt zelfs een paar kamers te huur aan.

Agios Georgios
Foto: Agios Georgios Kreta

Wil je Agios Georgios bezoeken tijdens een vakantie op Kreta?

Wil je tijdens je vakantie Agios Georgios bezoeken? Boek je reis dan bij Griekse Gids Reizen. Wij bieden o.a. leuke fly & drive vakanties op Zuid Kreta, zoals de combinatie Plakias, Matala en Agia Galini

Bekijk foto's Agios Georgios


Agios Georgios


Beoordeel Agios Georgios (Rethymnon Kreta) en maak kans op prachtige prijzen

To MagazakiKen jij Agios Georgios? Ben je hier wel eens geweest? Geef je mening, plaats een review zodat andere reizigers er wat aan hebben. Onder iedereen die een beoordeling plaatst, wordt op elke laatste dag van de maand een prachtige Griekse cadeaumand zoals op de foto verloot. (Beschikbaar gesteld door tomagazaki.nl). Je mag zoveel beoordelingen plaatsen als je wilt. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2021.
Lees reviews:


9.5

Video Agios Georgios - Zuid Kreta


Rethymnon Kreta: Waar ligt Agios Georgios?

Waar ligt Rethymnon Kreta
De kaart / landkaart van Agios Georgios


Boek je vakantie naar Griekenland bij:


Griekse Gids Reizen Tui Sunweb Eliza was here

Lees beoordelingen - reviews Agios Georgios

annie
Alg. indruk: 9 - Uit eten: 8 - Uitgaan: 1 - Kindvriendelijk: 9 - Cultuur: 9 - Stranden: 7 - Omgeving: 10

Toelichting Agios Georgios:
Heerlijk plekje wel moeilijk bereikbaar als je slecht ter been bent.Vriendelijke eigenaar en hij maakt heerlijke griekse salade en omelet. En is zeker niet duur, alleen het toilet mocht wel iets beter. En soms kun je met een vissersbootje weer terug naar agia-galini. Volgend jaar gaan wij daar zeker weer heen.We kijken er nu al naar uit.


Stefan
Alg. indruk: 10 - Uit eten: 10 - Uitgaan: 7 - Kindvriendelijk: 8 - Cultuur: 7 - Stranden: 8 - Omgeving: 10

Toelichting Agios Georgios:
Agios Georgios is een kiezelstrand nabij Agia Galini. Er staat alleen de taverne van Michalis en even verderop is nog een grotere taverne. Bij Michalis is het top! Eenvoud, rust, gastvrijheid en genieten. Dat zijn de woorden die hierbij horen.


Ben je zelf ooit naar Agios Georgios geweest? Klik op de link hieronder en plaats een review!
Lees alle beoordelingen of plaats zelf een beoordeling


Andere leuke dorpen, tips en bezienswaardigheden in de regio

Spili vakantie
Spili vakantie
Rethymnon stad vakantie
Rethymnon stad vakantie
Plakias vakantie
Plakias vakantie
Agia Galini vakantie
Agia Galini vakantie

Gemiddelde temperaturen

Januari
11.6°C
Februari
11.8°C
Maart
13.2°C
April
16.3°C
Mei
20.1°C
Juni
24.5°C
Juli
26.5°C
Augustus
26.1°C
September
23.3°C
Oktober
19.4°C
November
16.1°C
December
13.1°C

Griekse Gids Reizen Kreta De Griekse winkel to Magazaki Tui Sunweb Huis kopen Kreta Griekenland
© De Griekse Gids 2000-2021